340

Анонимен

преди 12 години

Кажете им имената на тези мамини хубавци де... не на 16, а на 36 трябва да може да се карат шофьорски курсове в България!

339

анонимен

преди 12 години

"Двамата обаче все още не са задържани, тъй като в кръвта им не е установено наличието на алкохол.Евентуално на някой от тях ще бъдат повдигнати обвинения, след като се прегледат всички свидетелски показания."Ето тожа вече е подигравка!!!!!!

338

iva

преди 12 години

balgariq e svobodna darjava bez zakoni.ubiva6 i pak na svoboda.koga 6te dostignem evropa

337

Анонимен

преди 12 години

Публичен линч за лайненцата-шофьори!

336

Анонимен

преди 12 години

Аз само не мога да разбера, защо вече народа не се вдига срещу тази корупция и безхаберие от страна на политици, КАТ и здравеопазване! Не е нормално в 21 век линейка на 5 мин път от мястото да идва след 40 мин, не е нормално да крият виновниците за катастрофата и да ги оправдават! Докато не излезе народа и не възрази, тази безнаказаност ще продължава! Потресена съм от случващото се в тази долна имитация на държава!!!

335

Анонимен

преди 12 години

Имената на лайненцето-убиец липсват.Ясно,пак ще излезе някое "наше" момче.Свикнахме вече.

334

Анонимен

преди 12 години

Бог да прости поредните невинни жертви.Да не е имало лека гонка на самозабравилите се пишлемета,с аудита и бмв-ета на по 21 г.?

333

dragunov7.62

преди 12 години

Когато казвам че е опасно да се живее в България много хора ми се смеят.

332

ья

преди 12 години

Правителството с едни гонки не може да се справи.Но да остави хиляди хора без работа може!

331

13

преди 12 години

И аз нямам 20 годишен стаж, за да квалифицирам всички по млади шофьори като *** - три години / пази Боже без произшествия /, но понякога искрено си мечтая за танк, много си мечтая за ТАНК .. но дори това няма да ме спаси при 150 км/ч нацепване отзад или в страни. Твърде много станаха *** по пътищата ни и вече не е лесно да опазиш ни другите, ни себе си - няма лек за тоя "келешлък".Бог да прости загиналите!

330

Анонимен

преди 12 години

Въпреки че имам двама сина, вече често съжалявам, че отмениха задължителната казарма! Голяма част от *** като минат през нея малко от малко се съфирясват.

329

Илина

преди 12 години

Бях чела преди години, че на бул. България има 50/50 вероятност да оцелееш, защото карат като луди, ама вече и на спирките не може да седиш. Ужасно е , а и сега няй-вероятно няма дори да има виновни.

328

Деян

преди 12 години

@ 327Щом така смяташ. Сопоред мен след 89г. това е отприщена слободия, която преди това е била привилегия на отбрани комунистически ***. Но пак ти казвам това НЕ Е тема нито на поста ми, нито на статията.

327

Елена

преди 12 години

Модела на колата няма значение и всички го знаете. Има значение шофьора на колата. Бог да прости загиналите, но тази фраза не стана ли прекалено често употребявана. Някой да е наясно за някой наказан за това. Дали въобще се ще се стигне до съд?! Правилника е, за да се спазва и наистина е написан с кръв. Да, може да караме и с 200, ако решим, но наистина ли трябва?! Докато не се прилага закона за такива нарушения с цялата му сила - няма да се оправим!! Но няма кой да го приложи - за съжаление

326

-

преди 12 години

Имам книжка от 2 години, на 29 г. съм. Карам спретната малка кола 60 коня. За този период съм направил 80 хил. км. с тази кола. Спазвам правилата за движение, защото всичко си ми е наред - и възпитанието, и коефициента за интелигентност. За този период имам акт за 4 точки, направен на Джеймс Баучър в София, защото заобиколих трамвай без ватман на последната си спирка, до който има паркиран автомобил. Хайде сега убедете ме, че каквито и да било мои усилия за живеене в БГ имат смисъл.

325

Анонимен

преди 12 години

Това с тази война по пътищата вече на нищо не прилича!!! Безобразно е на денонощие да има по няколко загинали!!!!!!! Искам да знам само в България ли е в момента така брутално положението с катастрофите???

324

Анонимна

преди 12 години

До 316.Нямам нищо против, че караш BMW, но какво точно имаш предвид под малоумно каране? Аз съм млад шофьор и се старая да не преча на никой по пътя, но когато карам по-бавно и предпазливо с оглед да запазя нечий живот, винаги се намира някой, на когото преча и трябва да свирне или да ме задмине с *** газ... Най-често това са шофьорите на скъпи коли - Мерцедес, Ауди, BMW, джип. Просто като се видят в мощна и хубава кола си мислят, че са безсмъртни. При което, за съжаление, страдат невинните.

323

Анонимен

преди 12 години

Още един с Ауди е убил 18 годишен младеж. Цигов чарк. Някой се беше изказал, че 2050 г. българите щели да бъдат малцинство. Няма май да стигнат до тая дата!

322

До 302 Деян

преди 12 години

Тоя па, тоя па! Къв Ловеч, ква Скравена те мъчи бе младеж? Ти знаеш ли изобщо къде са, кво е това, кога е било, защо, как...? Не повтаряйте тия мантри, с които Жельо и СДС спечелиха първите си избори. От тогава започна и войната по улиците - когато адвокатската колегия взе властта и в парламента, и в правителството, а Жельо пусна с първата амнистия хиляди бандити от затворите.Не повтаряй католемур тези глупости за лагерите, защото лайнарчетата, дето убихат хора вчера са раждани доста по-късно!

321

.!.

преди 12 години

Аз сега каде да стоя на спирката спокойно може ли някой да ми каже ????трябва да се сложат железни решетки отпред на спирките и да се забранят всички зебри или пешеходците да пресичат с 50% на ум че може и да не стигнат другия край ...