98

ъпси дейзи

преди 12 години

Защо им е да намаляват бялото население, което се имунизира и да оставят всички "уберменши", които не се ваксинират? Проблемът не е в конспирация за унищожаването на белите хора, а меркантилност, създадена от капиталистическото общество,в което живеем . Крайната цел е да се натрупа капитал. Капиталът гарантира власт, която брани и увеличава капитала. Фармацевтичните компании са точно една такава центруфуга. Няма задни идеи - има лакомия за продажби.

97

Анонимен

преди 12 години

Темата не е за или против ваксините, темата е за Свободата да избираш и решаваш!!!Имали ли сте тази Свобода? Имате ли я сега?

96

мака пака

преди 12 години

Да, да, подобреният начин на живот - таратанци. Брат ми е набор 85 и се оказа че ваксината, която са получили срещу заушка, точно тази година е била инактивна. Преди 3 години 4-5 момчета от неговите приятели и набори се разболяха. На 22 годишна възраст. Трябваше да вземат антибиотици и да лежат . Две от момчетата получиха усложнения, тъй като са вече мъже, а не деца. Единият от тях собствени деца няма да има.

95

boqn4o

преди 12 години

И защо примерът да е неудачен? Защо пример как в страни, където ваксинацията е масова и няма заболявания, и страни, в които няма ваксини заболяванията са под формата на епидемии, да е неудачен пример?

94

boqn4o

преди 12 години

Да, имам нещо да ти кажа, преди цялата секта да се е обадила да те подкрепи. Много правилен отговор са ти дали - "Той е съвсем малко". Отровата се определя не от веществото, а от количеството. Всяко вещество в определени дози е токсично. Вие съвсем се побъркахте с вашите конспирации. Искали да намалят населението на 2 млрд с тия ваксини. Да, ние изучаваме предмет "Как да намалиш населението на Земята с 5 млрд" и изпитът до държим пред комисия от ЦРУ. Ей на това му се вика параниодна шизофрения!

93

pepo

преди 12 години

Подобреният стандарт на живот след втората световна война, а не ваксините са причината много страшни болести да изчезнат от така наречените бели страни. Примери със страни като Тибет и държави в Африка са крайно неудачни.На въпросът защо слагате живак във ваксините, производителите отговарят: "Той е съвсем малко". Нов въпрос: "А има ли доказани ползи от живака?". Отговор "Не". Въпрос: "Тогава защо слагате живак във ваксините?". Отговор: "Ами... той е малко"...Докторите имат ли нещо да кажат ?

92

boqn4o

преди 12 години

90,Не знам колко е безвредната доза. И съм наясно, че във ваксините се съдържат допълнителни химични вещества, които по принцип са вредни. Въпросът е количеството, което не знам колко е, нито някой от вас знае за да каже дали то е вредно или не. Ясно е, че след като има химия, има и някаква вредност. Въпросът е кое е повече - вредата или ползата. 87 ви го каза най-добре - като видите колко са разпространени тези болести там, където няма ваксини, друго ще говорите.

91

anunnaki

преди 12 години

"Световната конспирация срещу здравето" - д-р Атанас ГълъбовКойто не я е чел да я прочете.Там пише подробно за ваксините, съставките им, фармацевтичната мафия и т.н.

90

Анонимна

преди 12 години

Боянчо, явно ти си умен и знаеш - я ми кажи какво количество алуминиев хидроксид е безвредна доза за двумесечно бебе?Защото в задължителния имунизационен календар в Бг има 13 ваксини, които се слагат на бебетата до 13 месеца.

89

boqn4o

преди 12 години

Мисля, че по-красноречив отговор от този на 87 няма. Браво, надявам се да им затвориш устите на всички. И не ми говорете за здравословен начин на живот, чатейки пред компютъра!

88

Ishmael

преди 12 години

Противниците на ваксините са или необразовани хипита или фанатизирани сектанти.И в двата случая е по-добре да не им вярвате. Ваксинирайте децата си, за да не съжалявате по-късно, когато се разболеят и умрат!

87

по повод ваксинациит

преди 12 години

По принцип ваксинирането не е 100% безопасно и като всяка млада майка реших да разпитам подробно педиатър (не живея в България). Та въпросният педиатър - германец, заяви че много родители са против ваксинацията и не ваксинират децата си докато някое дете не се разболее и тогава вкупом всички идват. Той участва в хуманитарни мисии и след последната в Тибет каза че разбираш, че ваксинациите помагат, когато видиш колко много деца там страдат от болести почти забравени в Европа

86

nivo

преди 12 години

Боянчо,Боянчо,когато пораснеш и станеш Боян се надявам да проумееш истината.Не са ни необходими конкурентни компании а здравословен начин на живот.Не мога да ти посоча сайт от където да четеш защото ще бъде изтрит.

85

Анонимен

преди 12 години

Убити /инактивирани ваксини-Получават се от вирулентни и силно имуногенни щамове бактерии ивируси посредством убиването им с топлина или с химични средства формалин, етанол, ацетон, фенол, бета-пропиолактон и др.,Формалинът, например, е воден разтвор съдържащ 3740 % формалдехид и 615 % метилов спирт като стабилизатор. Използва се за среда за съхранение на анатомически препарати и средство за дъбене на кожи...

84

до 81

преди 12 години

маймунски, заешки и прочее белтъци + химията, с която са обработваниПървата ваксина на Дженер- везикулозна течност на кравешката вариола.Методът е наречен тогава ваксинация (vacca, лат. Крава)Ваксините са биологични препарати, получени от живи или убитимикроорганизми - причинители на инфекциозни заболявания, или оттехни продукти и съставки.Наред с определените предимства по отношение на имуногенността, за живите ваксини е характерна и сравнително по-изявената реактогенност...

83

boqn4o

преди 12 години

Т.е. ваксините ти повишават антителата срещу причинителя - срещу някои на практика на 100% го елиминират, при други, титъра на антителата не се покачват толкова много и в малък процент от хората, които имат по-слаба имунна защита, ваксината не помага достатъчно и се наблюдава и разболяване. Но това се случва много рядко. Ето затова понякога се разболяваме от тези болести. Допитайте се в инфекциозна болница от кога не са имали случаи на коклюш, морбили, вариола при имунизирани и колко често имат.

82

boqn4o

преди 12 години

До въпроса за туберкулозата. Всяка ваксина се прави на различен принцип. Например срещу детския паралич в миналото се е използвал жив вирус, който да повиши титъра на антителата. Обаче се е наблюдавало в много редки случаи страничен ефект - живият вирус директно предизвиква болест у човека. Тогава са променили ваксината - с инактивиран вирус. Покачва титъра на антителата в по-малка степен, но го няма страничния ефект. Други ваксини се правят чрез директно вкарване на антитела срещу причинителя.

81

boqn4o

преди 12 години

Естествено, че до голяма степен има интерес на големите компании, това може да е причина и за забрана на билки. Големите фармацевтични компании правят какви ли не далавери, както съм убеден, че съществува лек срещу рака, но нарочно не го произвеждат. Но да ми се твърди колко вредни били ваксините и как не помагали вече е абсурд. Нещата са много по-сложни, отколкото изглеждат. Нека всички противници на ваксините ми изброят хим. съставки на ваксините и коя как вреди, оборете ме с факти де!

80

Анонимен

преди 12 години

Не мога да разбера, значи сериозно ли толкова много хора осъзнават, че живеем в конспирация или просто днес.бг има по интелигентни посетители? Съдейли по коментарите, почти всички сме се усетили! А защо тези небивалици продължават?

79

До водно конче

преди 12 години

Моли се мислено, когато слагат ваксина на някой твой близък, най-вече дете. Не е неоходимо да си лекар, за да си информиран. Потърси в Колибка: Vaccination: The Hidden Truth. Филмът дава мнението на лекари на базата на опит и статистики за заболеваемост. Статистики, сочещи недвусмислено връзката между детски ваксини и отключването на тежки болести при напълно здрави деца.Статистики, доказващи че въпреки масовото прилагане на дадена ваксина, резултати няма.Моли се!