72

българин

преди 12 години

До непростака-изрод69:За какво, бе гад червена, да пиша "МЛАДО СЕМЕЙСТВО" на руски, да търся в Интернет хубавата руска социална "програма"? За какво, Да не би случайно тази програма да е за редовото младо руско семейство, така, който поиска - хоп парите за децата? Тя е създадена за МНОГО ОГРАНИЧЕН БРОЙ ЧЕРВЕНИ *** КАТО ТЕБЕ, та да ни агитират по Итнернет калко хубаво било в Русия. НЕ ТАК ЛИ, ГНИДА КРАСНАЯ?

71

Контра - Атака

преди 12 години

МАЙЧИНСТВА, ДЕТСКИ и ПОМОЩИ, да се плащат САМО до 3-то раждане, при следните условия :1) Родителите да имат навършени 16 год. 9 мес. възраст ( за по-младия от двамата )2) Родителите да имат завършен 10-ти клас - първа задължителна гимназиална степен ( за родителя с по-ниско образование )3) Родителите да имат следния ТОС (Трудово Осигурителен Стаж - общ за двамата) :- преди 1-во раждане ТОС не се изисква- преди 2-ро раждане min 2 години ТОС- преди 3-то раждане min 5 години ТОС И ... всичко ще е о'кей ...ИНАЧЕ ... иначе НИ ЧАКА СТРАШНАТА СЪДБА, на КОСОВСКИТЕ СЪРБИ ...

70

do PETYO EVREIN

преди 12 години

A spored teb kakuv e saotnoshenieto na naselenieto po religiozen priznak v Rusiq

69

Петьо-Евреи

преди 12 години

до Простака. интернет интернет прастоко свери информацията. пишесе: програма МОЛОДАЯ СЕМЯ. та и нещо не мога да разбера тебе ят ли тее кво ли тее или ти си поредният неудачан комплексар??

68

българин

преди 12 години

Къде сте, червени гадове, ето, тук един от вас тръби безспир, че в Русия за първо дете давали 27000щ.д., за второ-51000щ.д., ей така, безвъзмездно, да си изучите децата и да ги изпратите в САЩ, там да поживеят. Тичайте вкупом, всички заедно в Русията, хем там ще настане люто подмладяване, хем все червени ще се множите, хем и ние тук малко от малко ще отдъхнем, въпреки безбройните ***, КОИТО ВИЕ, *** ЧЕРВЕНИ, НИ НАТРЕСОХТЕ ОЩЕ ПРИ "СОЦИАЛИЗЪМА".

67

българин

преди 12 години

До 63: Сега забелязвам, ***, червена лъжлива Петьо-Евреи, че такива пълзящи гадини като тебе, тук, във форумчето ченгенайско, сте две, може би ти и "половинката" ти ненагледна. А колкото и да ругаеш, това, че в Русия давали такива пари безвъзмездно на младите семейства, за да изучат децата си СИ ОСТАВА ГНУСНА ЧЕРВЕНА ЛЪЖА. ПОРЕДНАТА, с и без Интернет.

66

Петьо-Евреи

преди 12 години

До 65. Ас съм абсолютно съгласен със тебе. докато съществува *** проблем няма да има бъдеще за българското население.

65

Контра - Атака

преди 12 години

Защо *** не работят и раждат по 10 до 23 чаавета, започвайки от 11-годишна възраст ?!Едно 11-14 годишно малолетно дете-***, което вместо да учи роди първото си ***, си осигурява автоматично следните детски и помощи :- 100 лв. детски МЕСЕЧНО до навършване 1 година на ***( след 1-та година тези 100 лв. месечно продължават да се дават, но вече като соц. помощ)- 35 лв. детски МЕСЕЧНО до 18 г. на ***- 20 лв. детски МЕСЕЧНО от партия "Евророма"- още 2,15 лв. МЕСЕЧНО допълнителна помощ за достигане на семейния ДМД(ДМД = Диференциран Минимален Доход по Закона за Социално Подпомагане)- 150 лв. ЕДНОКРАТНА помощ за бременност- 250 лв. ЕДНОКРАТНА помощ за раждане на първо дете- 284 лв. ЕДНОКРАТНА енергийна помощ- 325 лв. е максимума на т.н. "КРАТНА ПОМОЩ", за посрещане на инцидентни обстоятелства- 4 пъти хранителни помощи (2 пъти от ЕС, от ДФЗ, и от БЧК )- Спирам до тук. Общо 19 вида детски помощи получават циганчетатаТова до тук прави около 240 лв. чисто (без никакви данъци върху тях) МЕСЕЧНООсвен това *** потребява няколко-стотин лева на месец Ток и Вода, дето ги плащаме ниеМного *** семейства имат вече от 20 до 50 000 лв. неплатени сметки само за ток.Освен това не плаща Данък-Сгради и Такса-СметОсвен това държавата плаща от нашите данъци ЗДРАВНИТЕ-ОСИГУРОВКИ на всички ***.Не знам на каква стойностТоест истинския ефективен доход на тази ***, преди да почне да краде е далеч над 500 лв.А на работещата бяла робиня за минималната заплатка от 240 лв БРУТО., дохода е 190 лв.НЕТО,след като държавата им прибере почти 22 % за осигуровки и данъциАко пък *** е с някакви дефекти ( а малолетните родилки, раждат масово такива) то на него му се полага добавка, 70% от МРЗ в БРУТО Така 240 лв. х 70% = 168 лв. След това се прибавят детските от 2 х 35 лв. (двойни детски ), + 20 лв. от Евророма и такова ромче получава 258 лв. детскиСега като увеличават МРЗ на 270 лв., тази сума се вдига от 258 на 279 лв. месечно ! Само две деца да са такива ( от 10 - 20 в семейството) те ще носят по 560 лв. месечно !!!А бременните *** пият разни отровни хапове, за да раждат точно такива деца, които да ползват и за просия.Не мога да ви кажа колко пари са похарчени за ***, чрез т.н. "Оперативни програми" (ОП) към Социалното министерство.Но оня ден Тотьо се похвали по НОВА ТВ, че само по ОП "Човешки ресурси" (Подпиране на метли), през изминалата 2010 г. е платил над 1 млрд. лева !!!!!!!!!!!!!!!!!А има още 69 вида такива програми и проекти ( общо са 70 ). Колко милиарди изтичат през тях всяка година ? Даже и Тотьо не знае !Никой не знае колко и какви пари получават по линия на НПО (Не Правителствени Организации)НАКРАЯ СЕ ОКАЗВА ЧЕ НЕРАБОТЕЩАТА *** (само с 1 дете !), ПОЛУЧАВА 3 (три) ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ РАБОТЕЩАТА БЯЛА за МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТАЕто затова *** раждат като бесни ***, а българките едва отглеждат и 1 дете ...

64

българин

преди 12 години

До извънредно интелигентния НАГЪЛ ЧЕРВЕН ЛЪЖЕЦ Петьо-Евреи:Може да живееш в Русия, червена ***, даже може и да си в същност със съветска кръв, во това, че в Русия "давали" 27000щ.д. за първо и 51000щ.д. за второ дете, ей така, да си ги изучите червените ***, е ГНУСНА ЛЪЖА. Може на вас, червените, да ви дават КРЕДИТИ, КОИТО НЕ МИСЛИТЕ ДА ВРЪЩАТЕ, то е друго, вие и тук, в България не ги връщате. Нали така, *** червена, свръхинтелигентна?

63

Петьо-Евреи

преди 12 години

слушай бе ***! това което съм го написал е истина можеш да провериш нали имаш интенет!! а друго което е заради такива простаци както ти целият български народ страда защото такива като тебе дърпат държавата назад. тоя му бил виновен оня му бил винове а ти каде беше бе шефе!!!? що не оправи нещата ***?

62

Контра - Атака

преди 12 години

Делът на *** в плащането на данъци е 0 %Да, ама не ...80 % от всички социални помощи се дават на циганите85% от всички детски се дават на циганитерезултата ...над 70 % от всички родени деца са циганчетаОще малко да продължи тази "социална" политика и нас ,,,НАС БЪЛГАРИТЕ НЯМА ДА НИ ИМА

61

комар каратист

преди 12 години

При това положение кажете ми поне една уважителна причина да плащам осигуровки?!?! Като стана на 60-70 години всички социални системи ще се разпаднат, след като десетилетия съм издържал *** с моите пари! Каква полза за мен???? Аз ще живея в т.нар. "Български квартал" в София, както го нарече един форумец, и ще гладувам, защото всичките ми спестявания ще са отишли за развъждане на ***!

60

българин

преди 12 години

Ко си ти, бе *** червен дегенерирал, дето си ми сложел минус на постинг 53? Кое не е вярно от написаното от мен? Че цялото поколение *** на комунистите се изнесоха на запад, най-вече в САЩ, а нито един не отиде в Русия, дето давали по 27 00щ.д. и по 51 000 щ.д. на младите да си изучат децата, това ли? Или пък е вярно това, дето пише червеният ти съпаразит, че толкова пари давали в Русия, социални, за учение, това ли? Кое?

59

Петьо-Евреи

преди 12 години

До глупав българин. ас живея вече 8 години в русия и заради това говоря и говоря факти в русия този проблем е решен и е решен благодарение на програмата за помощ на млади семеиства аз вече 27000$ за първо то си деде и в това няма нищо лошо а на обратно. ти место да седиш и да пишеш простотий помисли как да се реши този проблем че то ситоациата е плачевна исчезва велик народ наречен Българи а на негово място идва паразитиращото племе наречено ***.

58

неемигрант

преди 12 години

54, да бягаме, щом казваш, ама аз съм на 53 г., със семейство, с 2 висши и 2 езика, но тук работя маркетинг, а в белите страни, кой ще ме вземе, аз ще ги уча на маркетинг ли? И за какво съм им като някой по-мла ще им излезе по-евтино. Ето, насочил съм се към уж най-перспективното и неразвито в БГ, сега да ходя в Гърция ли, в португалия ли, във Великобритания ли, щото там си нямат такива като мен, а? А тук неграмонти селяни, 3то поколение фуражкаджии ще се правят на специалисти по всичко?

57

един луд

преди 12 години

Когато група хора или народ , внедрят в съзнанието си ценностната система на разделеното съзнание, притежанието , парите и дългът и примката на тази ценностна система се затяга от икономически механизми, се получава деградация, нисши ценности , псведо култура , обърканост, нисък интелект. Енергията в човека се пренасочва чрез страх, от съзидание към оцеляване , от развитие към защита.Затова строим решетки цял живот , затова винаги трябва да достигаме до висши ценности вървейки срещу течението.

56

Контра - Атака

преди 12 години

ДОЛУ РАСИСТКИЯ и ФАШИСТКИ ПРАГ от 350 лв. БРУТО,чрез който *** и евреите Кобург, Доган, Станишев, Борисов, Сидеров, *** Костов, Мартин Димитров спряха детските на стотици хиляди не-*** деца,основно българчета, но и на турчетата, арменчетата, еврейчетата и т.н.Над 85% от детските сега се плащат само на циганчетатаДОЛУ ПРАГЪТ от 350 лв. БРУТО !НЮРНБЕРГСКИ ПРОЦЕС ЗА ГОРНИТЕ АНТИ-БЕЛИ РАСИСТИ !

55

Анонимен

преди 12 години

До 53Те вече не са съветисти - те са "Световно еврейство". Грижи се човека за проблемите, а ти го дялкаш!

54

Анонимен

преди 12 години

Спасявайте себе си и семействата си - бягайте от БГ колкото се може по-бързо.

53

българин

преди 12 години

До съветски умник 38:Като така хубаво се грижат за младите и старите в Русия, тичай да се заселваш там, не вярвам да ти откажат, даже може и почетен гражданин на Москва да те направят, защото досега никой друг не е искал да се пресели там, а пък червени *** като тебе - хич, все към омразните империалисти от САЩ ви тегли, там заминаха копелетата ви, та сега се надаме на циганта за подмладяване.