75

БГ бизнесмен

преди 12 години

Хич не ме е еня, социализъм ли е, капитализъм ли е. Ако е капитализъм, средствата са в моите ръце и съм добре, ако пък е социализъм съм партиен секретар и пак ползвам всички облаги. Ето на това му викам аз истинско равенство.

74

до 73

преди 12 години

сега като има различия е много интересно нали.......... да гледаш бездомници и бездомни животни мизерия ......и каква е твоята цел в живота някоя капиталиситческо-консуматроска мечта ще е сигрно хахаха ....ДА СПОМЕНЕМ САМО ЗА ПРОТОКОЛА ЧЕ В СЕГАШНАТА "ПЕРФЕКТНА" СИСТЕМА УМИРАТ ПО 30000 ХИЛЯДИ ДЕЦА НА ДЕН ОТ ГЛАД БОЛЕСТИ И МИЗЕРИЯ !!!!!

73

БСП

преди 12 години

Другари, от социализъма по-велико изобретение няма! При него и последният текезесар, може да ти стане началник или бригадир, стига да е достатъчно предан на партията. Обикновено послушковците не са будни умове, а по-примитивно настроени мозъци, раболепни до саможертва и тотално отдадени на идеята, затова е толкова силен цоци...извинете, социализъма. Защото е много стройна пирамидална система - отдолу, в основата е нискоинтелигентната маса, тя крепи структурата, а отгоре са най-умните и тарикат другари

72

Анонимен

преди 12 години

С милионите на Роби Уйлямс, няма да ми е трудно да си играя на комунизъм. Ако толкова му се харесва идеята за равенство да раздаде каквото има и да си живее в някое гето.Съгласна съм, че Комунизмът е утопия, която няма практическо приложение. Светът винаги се е развивал и ще продължава да го прави благодарение на различията между хората. Ако всички бяха равни, нямаше да има цели за постигане и животът щеше да е скучен. Безсилието на всемогъщите! Поне аз така мисля!

71

до 69

преди 12 години

Ако пеенето му наричаш цвилене, върви се хвърляй по бързо от терасата си, че да отървеш човечеството с един *** по-малко.

70

ръфляк

преди 12 години

КапитализмЪ е същия *** като коминизмЪ, за това да живее родовообщинния строй!

69

до 66

преди 12 години

И той като Масларова, само че има една МАААААЛКА разлика- Уилямс си е изкарал милионите с честен труд, а Масларката с крадене.

68

Анонимен

преди 12 години

Комунист значи а ? А на бузлуджа ще го извикат ли да цвили на пенсионерите ,или тая година е ред на друг виден соц.хАКТИВИСТ! -АЗИС ?

67

социалист

преди 12 години

и аз се чувствам като него започвам все повече да се дразня от тази несправедлива система какво значи обща собственост- примерно вместо всеки да си купи фотоапарат просто ще използва най-добрия модел докато е на почивка сваля си снимките и после ще го остави на следващите да го полвзват примерно и тнт

66

митака

преди 12 години

здравейте дъртаци.всички комунисти да отидат на гроба на сталин

65

долу БКП

преди 12 години

Е, и той като Масларова. Хем комунистка, хем кара бентли, откраднати от соц. министерство което оглавяваше. Сладко е да си комунист или дете на комунист. По-големи *** и *** от тях няма.

64

чичо Митко

преди 12 години

Лицемер. Аз пък съм социалист (по принуда, такава ни е държавата все още, а и 90% от хората са носталгици по Живков), но искам да съм капиталист.

63

до 61

преди 12 години

"и ние убивахме"- казваш? Значи си привърженик на такъв режим като нацисткия? Браво, поздравления момко!

62

Георги Димитров

преди 12 години

Много добре, 43! Но некадърните и комплексираните няма да са съгласни. Равенството им гарантира реализацията.

61

ппс до 49

преди 12 години

комунизма е най-добрата идея но винаги ще я изопачават и ползуват шефовете а останалите роби. и каптализма е така.

60

хитлер до 53

преди 12 години

и ние убивахме ама никой не на последва след края ни.пък ком.ги харесвате още

59

Анонимен

преди 12 години

Ако си смени китайската синтетика с която се друса ,и мине на авганистански "мак",може и талибан да стане

58

българин

преди 12 години

Роби Уилямс е много добър музикант, но явно се друса повечко, което тук, във форумчето ченгенайско, дава повод (не че се нуждаят) на сума ти червени *** да ни обясняват, че то, комунизмът бил нещо различно от това в Източна Европа, тук бил изкривяване (едно време говореха за "извращения"). Ами къде точно е построен комунизъм без "извращения" - в Китай ли, в Корея ли, във Виетнам ли, в Камбоджа/Кампучия ли беше, в Чили ли, в Куба ли, сега във Венецуела ли ще строят такъв? Къде,*** червени?

57

до 51

преди 12 години

Ами такъв комунист като нашите партийни секретари които се возеха с Волги едно време. И те са горяли, не е като да не са.)

56

хаххаха

преди 12 години

Те всички комунисти искат да карат ролс-ройси за по 300 000."На всекиму според нуждите"-тва ли им беше мотото?Червена ***...