377

Небесен

преди 12 години

110 долара за барел септември 2008 110 долара за барел 23 февруари 2011 1.40лв КУРС НА ДОЛАРА СЕПТЕМВРИ 20081.40лв КУРС НА ДОЛАРА ФЕВРУАРИ 20112006-ТА На бензиностанциите бензин А-95 се продава за 1.78 лв.ЮНИ 2009 На бензиностанциите бензин А-95 се продава за 1.82 лв. за литър.МАРТ 2011 На бензиностанциите бензин А-95 се продава за 2.57 лв. за литър.ЦЕНАТА НА БЕНЗИНА ОТ 2006-ТА ДО ЮНИ 2009-ТА НЕ Е МРЪДНАЛА ВЪПРЕКИ ДВИЖЕНИЕТО НА ЦЕНАТА НА ПЕТРОЛА.ТОЧНО ОТ КАКТО БОРИСОВ УПРАВЛЯВА ЦЕНА НА БЕНЗИНА СЕ Е ПОКАЧИЛА С 40% КАКВО СЪВПАДЕНИЕ САМО.

376

Анонимен

преди 12 години

Съсел,кога ще почиваш,бе?Аман от тебе.Преди,като беше премиер,беше като топлофикация-поне лятото народа си отдъхваше от теб и твоите лъжи,а сега и пари не ти останаха за море и трябва да ти търпим простотиите.Бегай в Анадола,братушка!Те турците ще те оправят(както до сега-нищо ново)

375

Анонимен

преди 12 години

да решаваш съдбата на нацията е предостатъчно да си биологично жив представител на вида Homo sapiens. Това значи, че всеки напълно неграмотен алкохолизиран и безимотен Homo sapiens, препитаващ се от кражби има точно толкова тежест, колкото всеки образован и отговорен човек, който разбира за какво гласува, плаща данъци и храни семейство. Ако напълно неграмотните алкохолизирани и безимотни Homo sapiens, препитаващи се от кражби са 2 броя, а образованият и отговорен човек, който разбира за какво гласува, плаща данъци и дава хляб на други хора 1 брой, то при демокрация първите двама избират как да живеят всичките трима.

374

Анонимен

преди 12 години

Абе тоя голем POWER е събрал напоследък."Човек" без трудова книжка,изказва се по всякакви въпроси-бръщолеви лъжа след лъжа,свиква пленуми,конгреси и т.н.,плюе колкото енергично,толкова и безпочвено,сън не го лови,ходи НА РАБОТА В КРАЯ НА ЮЛИ???.Най-малко е съмнителен и прилича на квартален ***.Абе дали личния му лекар е обърнал внимание на вените му скоро?То турската му партньорка вече излъчи първата си раирана наркодилърка.Дотам ли ви докара Бойко и празните партиини каси?

373

Ейй...

преди 12 години

Абе тоя съсел няма ли кой да му напълни устата сдиярия та да миряса на Есен както сам си го каза сбогом и дано е пъкала дидете ти и Гоце компания и ще идете няма вече кой да ви вярва ай ходи да го *** на Черния чайник а може и сега и негов ред да е мерзавци лицемерни а и ти си сваркаджия нали си знаеш Съсел мръсен долен миризлив браво на ГЕРБ

372

Анонимен

преди 12 години

ПРАВ СИ, но ако това го каже БОКО, тъпанарите ще му вярват, но понеже го казваш ТИ, затова, не е вярно вярното.

371

Станишев да го духа

преди 12 години

Искаме ред в тая държава и Станишев няма думата, защото видяхме докъде стигна и сега трябва Борисов да слага ред но така лесно не става и затова аз поткрепям Борисов и мисля че ще успее да направи нещичко защото през този дълъг преход всички тези които негодуват само лапаха и трупаха а сега се правят на света вода.

370

до 372

преди 12 години

Абе *** писачите на Герб казваш биле платени,а вие свирките на Доган откога почнахте безплатно да ги правите бе пробит самовар.

369

Ijdkrtud

преди 12 години

А ние ценим крадливите ти способности СерГей.

368

гейчо

преди 12 години

нещастен *** .ходи си гледай диарията дето и нея ти я направеха.*** смотан

367

лъжец

преди 12 години

рафинерията излиза в планиран ремонт в началото на годината този лалугер лъже

366

До 375

преди 12 години

Или през 2008-*** си пил лапе и си нямал книжка,или си склеротирала бабичка...Тогава дизела беше 2,62,а А95-2,63!!!Ама на комуниста все говори как му изнася!

365

Анонимен

преди 12 години

Е,това го казва един 100%-тов кукловод.Абе станишка,това да не сте ти,царя и доганка-всеизвестни театрални герои?

364

Анонимен

преди 12 години

Има една песен на "Сигнал"-"Довиждане". Нека да я изпеят на болшевишките ***!

363

Да не го усуква !

преди 12 години

Станишев да не се занимава с правителството.Това правителство си заминава. Станишев да се готви да управлява, като първо се опита да изчисти простотията която обзе държавата в последните две години и заедно с това да оправи икономиката. Той може. При него цената на горивата беше с около лев по ниска. И не само това. Странджата и Бареков също не отричат това.

362

ТОДОР до 360

преди 12 години

Защо ли искам да те видя какво представляваш комунистическа ....Чудя се, ти какви комплекси избиваш в т.нар. от теб форум

361

аз

преди 12 години

Смешен си , просто злобен и смешен, усмивка на невестулка и поредната полюция от глупаво угодните само на определен кръг расъждения др. станишев!!!

360

Анонимен

преди 12 години

хаха платените *** от герб пак са налазили

359

Анонимен

преди 12 години

Не го биите тоя господ го е убил.

358

ТОДОР

преди 12 години

И ТОГАВА ИДВА ЛОГИЧНИЯ ВЪПРОС :"ЗАЩО ВИЕ ДОСЕГА НЕ ГО СВЪРШИХТЕ ТОВА ,ДОКАТО БЯХТЕ НА ВЛАСТ?" ЗА ДА СИ ПЪЛНИТЕ ПАРТИЙНИТЕ КАСИ ИЛИ НЕЩО ДР. АБЕ ДР.СТАНИШЕВ ПУСКАЙТЕ МАЯ МАНОЛОВА ИЛИ КОРНЕЛИЯ ДА ГОВОРЯТ.ТЕ ПОНЕ НИ РАЗСМИВАТ ...