8

клеопатра

преди 12 години

абе само съд ... отчуждаването е незаконно! има пропуски в закона за сметка на собствениците на имотите! плащайтее хахах

7

Анонимен

преди 12 години

5, ако съда беше независима институция щях да се съглася с теб! Проблемът е, че 20 години съда в България обслужваше мафията и без тотална смяна на всички съдии, никога няма да имаме независима съдебна власт!

6

Анонимен

преди 12 години

3, за какви пазарни цени говориш! В тази криза за 12 милиона лева и НДК може да купиш, а тук става дума за разни буренясали терени на които в момента никой няма интерес да строи!

5

Тялото

преди 12 години

А каква е тази държава където премиера си позволява да бъде над съда.Щом съда е казал, обжалваш по съдебен ред, а не се жалиш по медиите. След някоя друга година ще си им клиент, не е хубаво да се репчиш.12 милиона за този район са си нормални. Я разгледай обявите. В Младост няма терен по 1 милион евро, кво остава за центъра.

4

Анонимен

преди 12 години

Съдебната мафия се е окупирала добре и не пуска властта!

3

Анонимен

преди 12 години

"Борисов се закани, че случаят ще бъде широко огласен, тъй като парите излизат от джоба на софиянци."Еми, като искаш да отчуждаваш, ще си плащаш - по пазарни цени. А не с решение на партийният съвет да те изхвърлят на улицата, за полза роду.

2

Анонимен

преди 12 години

Mай войната между червения съд и властта се разраства.... *** то така трябва. Тея хрантутници там трябва да се поразритат. Щото са се толкова срасли с организираната престъпност, че всички са за Софийски градски...

1

bradwaro

преди 12 години

закривай:))няма начин да си платят дълговете.атакувалите да са мъртви.