291

Антония

преди 12 години

в България е кофти, и аз напускам имам къде къде по-хубави места, въобще не е заради парите!

290

Полковник Бонев

преди 12 години

Ще питаме следователя дали цената от 2,55 лв. за литър бензин е смекчаващо вината обстоятелство!?!Колеги продължавайте!Фашост пише под друг ник!

289

ФАШИСТдо агента

преди 12 години

аз съм и ела ме хвани - стиска ли ти а !!!

288

до 314

преди 12 години

ИНТЕРНЕТ ИМА ВСИЧКО КОЙТО МУ ТРЯБВА НЕЩО СИ ГО НАМИРА.КАКВО ЗНАЧИ КАТО НЯКОЙ АМСАЛАК ПОД ИМЕТО "ФАШИСТ"НАПИСАЛ 5 ГЛУПОСТИ.А КРАДЦИТЕ И ПРЕСТЪПНИЦИТЕ КОИТО ОГРАБВАТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ЩО НЕ ГИ ЛОКАЛИЗИРАШ БЕ ***?ПРИ ЦЕНА НА БЕНЗИНА 2,55ЛВ.ГАДОВЕ МРЪСНИ...

287

Анонимен

преди 12 години

Този Човек Терорягата Събра МИЛЯРД ПОДПИСИ ПРОТИВ приемането на Турция в ЕС.

286

Агента

преди 12 години

Колеги, издадена е Европейска заповед за откриване на сподвижници на гореспоменатото лице!Да се проверят някой от пишещите тук!

285

Анонимен

преди 12 години

Мозъците са ви гранясали...

284

Полковник Бонев

преди 12 години

Колеги, вече локализирахме обекта!Фашист , продължавай да пишеш!!

283

ФАШИСТ

преди 12 години

забравих и сяра на прах - за смрад :)

282

Анонимен

преди 12 години

302 аре бежи да си пийнеш хаповете !!! какви небивалици раздуваш тук.болен мозък си ти!

281

Кръстоносец

преди 12 години

Крушката си има опашка, следствието си има причина. Много жалко за убитите норвежци в Осло и за убитите младежи на остров Ютьоя, но правителствата в цяла Европа трябва да се замислят дали да се вслушват по- често и по- задълбочено в исканията на исконните си населения, които не желаят емигранти от мюсулмански държави, не желаят джамии в християнските си земи.

280

ВОЙНА Е !

преди 12 години

ЗАПОЧНА ВОЙНА СРЕЩУ МАСОНСТВОТО ИМА МНОГО БУДНИ ХОРА ЕДНИ ЩЕ БЪДАТ ОБЯВЯВАНИ ЗА ТЕРОРИСТИ ДРУГИ ЗА ПРЕСТЪПНИЦИ ТРЕТИ ЗА ПРАВЕДНИ,НО ЗНАЙТЕ ,ЧЕ НА МАСОНСТВОТО И НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД МУ СЕ ВИЖДА КРАЯ.ТУК:rtl.be/videos/Video/343369.aspxЩЕ ВИДИТЕ БЕЛИ РЪКАВИЧКИ,ПРЕСТИЛКИ И ОРДЕНИ....БЕЛГИЙЦИТЕ ПОНЕ ДАВАТ ИСТИНАТА...

279

Анонимен

преди 12 години

Ние Българите трябва да Направим паметник на този терорист , Този терористичен акт показва какво би се случило с Предателско правителство и народ който допусне Турция в ЕС. Еничарите и Предателите ще Бъдат избивани както от Христянски Фундаменталисти така от Ислиямисти.

278

ФАШИСТ

преди 12 години

та най- взривните "амуниции" са амонитите :) .1/4 алуминиев прах (за светлина) 1/2 калиев перманганат( за детонация) и останалото е амонит за разрушение - нужното звено е клечка от кибрит "буря" за 7 секунди всичко е във въздуха - за безопасност на терориста - ДРЪПНИ СИ РЪКАТА ОТ КИБРИТА :)

277

до Поля

преди 12 години

303Не си ме видяла мен, затова така говориш!Само да ме зърнуеш и ще ти спре дъхът!Понякога си мисля пред огледалото:"Не това е нъвъзможно! Толкова красота на едно място!"А интелект .....Нямам думи!

276

Restitutor Orbis

преди 12 години

А двете расистко паразитни идеологии за световно доминиране: юдаизмът и ислямът не се търпят една друга. (Затова в израел никога няма да има мир)

275

Анонимен

преди 12 години

Нека Предателите и Еничарите които се целуват с турци и араби да знаят че това ги очакава и тях. Един ден и в България ще се роди такъв Герой който ще отмъсти за предателската политика на Българските правителства.

274

Restitutor Orbis

преди 12 години

Християнските фундаменталисти са слуги на евреите (без да го съзнават), все пак евреите са измислили християнството като мозъчен вирус, когато терористичните им лидери били разпъвани, полудяват и мечтаят някой да се върне със суперсили от мъртвите да изколи неевреите. Като не идва, използват лъжи и страха от неизвестното (като спам: повярвай в това и онова, разпрати на 10 човека, иначе...), за да унищожат Римската Империя и да направят хората - овце и жертви.

273

поля

преди 12 години

Толкова красив, а толкова жесток..

272

Анонимен

преди 12 години

Ако Европа остави левите партии на власт, те окончателно ще я напълнят с имигранти-ислямисти и друга ***. Европейските християнски народи, ще бъдат унищожени без остатъкА тук в *** и "десните" - ГРОБ, Атака и Сините правят същото, което правят и левите. С парите на работещите българи-данъкоплатци, размножават ***, чрез щедри детски и помощиКакви са детските в държавата на етническите роми Борисов, Сидеров, Костов и М. Димитров ?За нас детските са само 35 лв. на месец, а ако сте платили по-големи данъци от прага 350 лв. бруто, спират и тази мизерна сума. Над 200 000 не-*** деца са със спрени детски, заради този расистки прагНяма ***, което да получава по-малко от 150 лв. детски на месец, а ако е настанено в т.н. "Приемно семейство" детските му скачат на 585 лв. месечно.Ако *** обаче е "с увреждания" то тогава детските му са 260 лв. месечно, а ако е в "приемно семейство" му плащаме 777 лв. месечни детскиТакова чудо, няма в никоя друга страна по света ...