57

Мирко

преди 12 години

Ало!!!!!-22 ,ти доре ли си.Гордоста на стопанския факултет не е в час и гледа като теле в жеелезница .Да си видял от кактто е назначен именцето му да стои по някоя телеграма или заповед.Ще изгори като факел .А г-н Владимиров на когото всеки петък му докладват за численоста едва ли не по имено се прави че не е запазнат със структората н а поделенията а е от две години е управител на борда и крадливите железничари ще останат.

56

Анонимен

преди 12 години

Ама и ние сме едни, държавата да не дава пари за обществения сектор ама като стане трагедията що недавала пари.Някой има ли си идея колко парички струват новите машини и вагони и коло трябва се вдигат данъците за да имаме тази нови вагони? Ако купим вагони, веднега ще гракнат що не сме дали пари за образование, здравеопазване и т.н - това е истината вечно сме недолволни каквото и да се направи.

55

КОИ

преди 12 години

Да Бойко ви е виновен, спахте 20 години, нямахте смелост и отговорност да търсите сметка на измамните правителства по време на комунистическият преход.

54

Анонимен

преди 12 години

ПРАВИТЕЛСТВОТО ИМА ПАРИ САМО ЗА МАРИСТРАЛИ И МЕТРО ЗА ДРУГО НЕМА.ЗА ПЕНСИОНЕРИ ЗА РАБОТЕЩИ ЗА БОЛНИЦИТЕ ЗА ОБНОВЛЕНИЕ ЗА КОНСУМАТИВИ....... ЗА ТАКИВА РАБОТИ ПАРИ НЕМА ОТ ЗА МАГИТРАЛИ И ЕДИН МИЛИАРД ВЕДНАГА ВАДИ ОТ БЮДЖЕТА И ТО НЕВЪСТАНОВИМ МИЛИАР СТАВА ДУМА ЗА ЧАСТТА КОЯТО ПЛАЩА ДЪРЖАВАТА ЩОТО САМО ЕДНА ЧАСТ СЕ ПОЕМА ОТ ЕВРОПА.БОРИСОВ СИ ПРАВИ ПИ АР С МАГИСТРАЛИТЕ А НИЕ НАРОДА СИ МИЗЕРСТВАМЕ И МУ РЪКОПЛЯСКАМЕ.АЛО НАРОДЕ ОПОМНИ СЕ ТАКОВА ЧУДО КАТО СЕГАШНОТО НЕ Е ИМАЛО И ПРИ ТРОЙНАТА.

53

Анонимен

преди 12 години

Веднъж като пътувах с влак в жегата опрян на прозореца за разхлада, почувствах капчици, които ме пръскат по ръцете и се зарадвах, че се охлаждам, докато се усетих, че тия капки идват от ползващата се тоалетна.

52

Анонимен

преди 12 години

Ей такива електрички на снимката са баси яките зверове. Скърца, стържи имаш чувството че ще се разпадне някъде ако развие 100 км и когато си в коридора и погледнеш табелката от алуминий(чудно *** как не са я свили) с надпис" Сделано в СССР 1970" те навява такова чувство за патриотизъм....понеже братушките са ни братя и всичко тяхно е наше братско..навява те обаче и лееекинко тъга....да прочетеш 1970-та година, а на другия ден четеш във вестника "Влак стрела лети с 300 км във Франция"......

51

Охранител

преди 12 години

Колкото повече лоши новини могат да напишат хиените-журналисти, толкова повече вероятността общественото мнение да е пратено в посока, която не застрашава позицията на властимащите е по-голяма! Колкото повече гледащите тъпо в екрана на телевизора,са облъчвани с трагедии,толкова по-малко си мислят, колко са зле...казват си-"Защо да се тревожа, аз съм добре и съм благодарен, че не се случва на мен, благодаря на Господ"!Медиите са невероятна сила! Продължавайте да гледате и нищо да не предприемате

50

66

преди 12 години

Тия влакове по на 50 години отдавна трябваше да се подменят, срамота са тия каруци полуразпаднати.

49

боско

преди 12 години

а някой помисли ли 4е за няколко седмици, горяха рейсове и какво ли не сега и влакове държавата е в политическа война , взривяват се офиси на партий и какви ли не убийства особено на момичето в парка и какво ли още не та мисълта ми е колкото и да е налудничево , че някой с интереси май помага на друг с интереси по доста луд начин, което е по тревожещото а от всички нас се иска да сме зрители без мнение определено ни чакат големи моменти но накрая някой ще плати висока цена за тези удоволствия

48

Да,но

преди 12 години

тОВА ПРАВИТЕЛСТВО, КАКТО И ПРЕДИШНИТЕ ХАРЧАТ ПАРИ ЗА МАГИСТРАЛИ - А ВЛАКОВЕТЕ, ЗА ТЯХ КАКВО СТАВА, ТОВА Е БЕЗХАБЕРИЕ

47

Varg

преди 12 години

Този влак го чаках да го снимам на гарата в Шумен,но не дойде.Една приятелка ми каза за пожара.

46

г

преди 12 години

Бягай Докато си Жив (БДЖ)

45

намръщен

преди 12 години

А в това време Бойко Борисов се хвали колко ни било хубаво метрото в София ...

44

читател

преди 12 години

БДЖ да се затвори, още какво трябва да се случи?

43

Анонимен

преди 12 години

Влаковете в България са кошмарни.Възрастни хора немогат нито да се качват ,нито да слизат.От тоалетните мирише на урина половината вагон,поне да сложат противогази пред тоалетните.Купетата са мръсни,от прозорците едва се вижда от мръсотия.Половината прозорци не се отварят....Най-малкото морално остаряли и амортизирани са,поне половината да подменят...

42

до 42

преди 12 години

верно е че са амортизирани, но не са руски, въпросният локомотив е произведен в Пилзен, Чехия и е на около 30г.

41

нямаме пари

преди 12 години

да си купиме западни , нямаме акъл сами да си произведеме , ще караме с амортизираните руски локомотиви ! "Българска нация - нация техническа" !

40

Анонимен

преди 12 години

докато не умрат и хора нови локомотиви и вагони няма да има!:(((((

39

незлобар

преди 12 години

Добре , че няма жертви

38

gigai

преди 12 години

Влакът София - Варна не минава през В. Търново.