14

AGENT KOSTOV

преди 12 години

SAMO AZ MOGA DA OTKRADNA TOVA DETO E OSTANALO.SLED KOMUNIST SAMO AZ MOGA DA KRADA BEZ DA E OSTANALO NI6TO.

13

do 8

преди 12 години

a ti doklada 4ete li ?"...Наблюдават се слабости при събирането надоказателства, защитата на свидетели, стратегиите за разследване,всеобхватните финансови разследвания и обезопасяването на имущество.""...Все още не са отчетени убедителни резултати в борбата с корупцията повисоките етажи. Окончателните и изпълнени присъди в тази област все ощеса много малко и няма признаци за активни целенасочени действия срещукорупцията по високите етажи."

12

Анонимен

преди 12 години

За ковачки имаше доказателства, осъдиха го и кво? Сега продължава да краде със скорост десетки хиляди лева на ден вместо да е в затвора!

11

човек

преди 12 години

от коментарите разбирам че всички предишни не стават , щото крадяха и пиеха . герб пък не стават , щото са некомпетентни , освен в присвояването , което явно не се смята за кражба .

10

еон

преди 12 години

Като четеш мненията на червените и сие, дет се пънат да свалят правителството,все още се чудя колко трябва да си нагъл за да пропускаш че до този хал сме стигнали благодарение на тяхното гениално управление през годините.Този Миков какво направи като предшественик на ЦЦ - абсолютно нищо ,спотайваше се ,а сега много знаещ и разговорлив станал.

9

joe

преди 12 години

Плазмодий.

8

htkufykuy

преди 12 години

ТОЗИ МИКОВ СЪЩО МНОГО ИЗНАГЛЯ.КАЗВА 4Е ЗА ПЪРВИ ПЪТ ИМАЛО ОСТРИ ЗАБЕЛЕЖКИ ПО АДРЕС НА МВР.ПОД НЕГОВО РЪКОВОДСТВО МВР РАБОТЕШЕ БЕЗУПРЕ4НО.Р.ПЕТКОВ ПИЕШЕ С ГАЛЕВИ И РАБОТЕХА ДОБРЕ.ЗА ТЯХНО БЛАГО.Г-Н МИКОВ ВАШАТА ПАРТИЯ БЕШЕ НЯКОЛКО ПЪТИ НА ВЛАСТ.И ЗНАЕТЕ ЛИ ХОРАТА С КАКВО ПОМНЯТ УПРАВЛЕНИЕТО ВИ.С БЕЗУМНО КРАДЕНЕ,ЗАМЕНКИ,ПРИСВОЯВАНИЯ И ТОПЛИ ВРЪЗКИ МЕЖДУ ВАС И ПРЕСТЪПНИЦИТЕ.АГЕНТА ГОЦЕ Е ПРЪВ ПРИЯТЕЛ НА ОЛИГАРСИТЕ ДЕТО ОТКРАДНАХА МИЛИОНИ ПО ПРОГРАМА САПАРД.НО И НА ТЕЗИ ИЗБОРИ ЩЕ СИ ПОЛУЧИТЕ ЗАСЛУЖЕ

7

ha-ha haaaaaaaaaa

преди 12 години

SLED BSP I POTOP. NI6TO NE MOJE DA SE OPRAVI SLED TQH.AKO NQKOGA DOIDAT PAK NA VLAST BG. 6TE Q ZALI4AT OT KARTATA NA SVETA.

6

66г. стигат

преди 12 години

Хората знаят кой ги граби през последните 20г. и на есен ще видите власт ,ама през крив макарон 1

5

Извинение!

преди 12 години

Извинявам се за всичко лошо, което съм казал, написал или помислял за М. Миков като вътрешен министър!Всъщност, извинявам се на всички вътрешни министри преди Цв. Цветанов!

4

намръщен

преди 12 години

Как няма с "услужливи" червени евродепутати,които свалят авторитета на страната ни...

3

NIE OT BSP

преди 12 години

NIE SME GI NAZNACHILI

2

Анонимен

преди 12 години

Време е България да мине под директно управление на Брюксел, защото у нас нито държавната администрация, нито политиците, нито народът е като хората. А най-добре е за назидание да ни изключат от ЕС, ще е по-евтино.

1

Анонимен

преди 12 години

Тоя *** ли се намери да дава съвети и оценки.....думи нямам....