29

Опълченеца

преди 12 години

Тея невидими уж видими "извънземни" с които общуват разни екстрасенси се наричат демони или бесове и те идват не от друга планета а от ада. Съмнявам се въобще има ли други живи същества по вселената. А тея "извънземни-спасители" искат да ни спасят от шанса да попаднем при Бог. Много им се иска и ние да горим с тях вечно в ада. За съжаление баламите са много. Бог да пази българите и България

28

age of big speaking

преди 12 години

Просто засега сме късметлии, че нищо не им е притрябвало като ресурс от планетата ни!.... И да се надяваме, че и за в бъдеще ще е така.

27

age of big speaking

преди 12 години

Ако наистина дойдат извънземни отнякъде от майната си, предвид нивото на технологията, която им е позволила да го направят, считайте, че ще ни смачкат за часове!!! Дори няма да се усетим какво става, камо ли да съумеем да им се противопоставим.... Едва ли ще е като в сериала Falling Skies!

26

Мужик

преди 12 години

И жената става една извънземна, направо неземна :)

25

Мужик

преди 12 години

Аз всяка вечер контактувам с извънземните. Като оправя една бутилка "Столичная", в главата ми се явяват извънземни звуци, като от камбани и света ми се вижда някак по-извънземен.

24

tulski

преди 12 години

Тези, които бръщолевят за извънземни във форума, явно губят връзка с кораба - майка. Летните жеги не им се отразяват добре.

23

Анонимен

преди 12 години

ЕЙ,22,май не знаеш ,че баба Ванга беше дърта кодофия ,която всеки понеделник отчиташе един кашон пари на Лазар Причкапов,които той внася по сметки на БКП в ДСК.Пълнеше партийната каса, въпреки че беше доказана шарлатанка и долнопробна лъжкиня.Четете малко бе хора,не вярвайте на пророчества......Randy.org

22

AZ

преди 12 години

da vi napomnq,4e baba Vanga e predrekla 4e 2011-2012 4ove4estvoto 6te osa6testvi kontakt s izvunzemni

21

Nobody

преди 12 години

"Всички, освен малките деца (те се ползват с приоритет)...."И после, батеееееее, пунеже спасените дица шса придимно от наште, ша отнисът жилязната каляската на фторични.....

20

Randy.org

преди 12 години

Който много вярва да чете малко за фондацита на Ранди и пак да вика извънземни.

19

Гагарин

преди 12 години

Невелоятно *** същества сме това хората!Какво очакваме да се случи след първия контакт с извънземно?Отговорът можем да видим в собствената си история!Ами ще се случи същото , което се случи след първия контакт на белите откриватели на Америка и индианците? Поразвитата цивилизация унищожи понеразвитата!И това се случи при контакт между хомосапиенси!А при контакт с нещо коренно различно вероятността от тотално унищожение на нашата цивилизация от пришълците е много поголяма!

18

Анонимен

преди 12 години

"Доброволец се оказал Алексей П. Следващата нощ, когато смелчакът се отправил на среща с неизвестното, екстрасенсите се настроили на вълнàта на Алексей, но не успели да го проконтролират силно главоболие замъчило парапсихолозите. Алексей не се върнал. Сутринта го намерили в безсъзнание. "Пропуснали са да кажат, че след това Алексей П. потърсил убежище в България и успял да се внедри в ДАНС :)

17

Анонимен

преди 12 години

Izvunzemni ima ne si mislete che sme sami v tazi ogromna vselena jestoko se lujete te ni nabliudavat i 4akat udobniq moment da se pokajat pred sveta .

16

Анонимен

преди 12 години

Нещо пак взе много да се шуме с тия извънземни подтотвяг ни по малко за идването на анунаките нашите създатели

15

Иванчо

преди 12 години

Е, ами ако инките са прави и ние бъркаме в изчисленията? Ами това не произлиза ли и от Библията? А тя кога е писана?

14

Анонимен

преди 12 години

От 20 години насам се предлага 1 милион долара награда за всеки, който може в лабораторни условия да докаже телепатични способности, досега никой не ги в взел тези пари... В такива глупости само разни нещастни хаховци могат да вярват...

13

Nobody

преди 12 години

"Учените нямат успех, но спиритисти си общуват с извънземни"За спиритистите не знам, ама ако знаете спиртистите какви успехи постигат....

12

Анонимен

преди 12 години

хахахахахахахахахахахаха................................глупоооооооооостттииииииииииииииии

11

sawall

преди 12 години

Може би духовете, както в много други случаи, просто се забавляват и ни плашат и няма да има никакъв край на света. А може би духовете... НЕ СЪЩЕСТВУВАТ!!!!

10

Анонимен

преди 12 години

Ще останат децата и Бойко