20

СССР!

преди 13 години

Работници и работнички, сплотете се около идеята!Стига проклетата икономическа тирания!Всички изедници, като тези от *** - ПРЕД НАРОДЕН СЪД!Да се върне заграбеното и да се инвестира в "умрелите" ни заводи! СГРАДИТЕ СА ТАМ - ДАЙТЕ МАШИНИТЕ!ДОЛУ ПРОКЛЕТАТА СИРОМАШИЯ!ДОЛУ ЧЕДАТА НА КАПИТАЛЪТ!СМЪРТ НА КАПИТАЛИЗМА! СВОБОДА НА НАРОДА!

19

Анонимен

преди 13 години

То т'ва си е вярно. Във Варна само се краде. Хората са закрепостени селяни. *** владее всичко. Сега бай Киро Йорданов отново ще се гаври с града и ще го изберат. Грозна история. А градът имаше голям потенциал...

18

Анонимен

преди 13 години

Внимание варненци идват избори ,намери време гласувай умно за да не гледаш после глупаво

17

Мандраджия

преди 13 години

Лакеят на Киро Педера - Хайванко Станев сигурно краде повече и от него чрез схемата : депесарчето Станев, като шеф на финансовата комисия на общината, дава обществени поръчки за пътищата на фирмата Инжстрой, на която е фактически собственик, но на книга не се води никакъв, а чрез "спонсорството" и върху футболен клуб Спартак си препира източените пари за джоба и партийната касичка на Доганчо. Плакатите са поставени от феновете на Спартак и новосформираната организация "Синдикат 12"

16

Анонимен

преди 13 години

Варненци свалете го тоя крадлив кмет като сте недоволни! Съберете се 10 000 -20 000 хиляди души и почупете прозорците на общината малко безредици като гърците и оня ще се накендза !!!

15

Анонимен

преди 13 години

Варна-столицата на престъпната групировка ***,руската мафия и Киро крадеца!Варналии,кога ще се отървете от тия тикви най-накрая?

14

Фен от Село

преди 13 години

Определено най-убаво се краде в общинската администрация!!!Абе за всички айдуци има лебец... айде стига сте се навирали по шопско идете във Варна!

13

Синдикат 12

преди 13 години

Шокиращо позорно безобразие са извършили представителите на Община Варна в Спортен комплекс Спартак АД като са допуснали окончателната ипотека на два общински имота от общо 8 декара в Демир банк в полза на Инжстройинженеринг. Имотите са апортна вноска на общината в дружеството Спортен комплекс Спартак АД и е задължително решение на Обшинския съвет, с което да бъдат упълномощени представителите на Общината в дружеството, че могат да залагат имоти на данъкоплатците. В Демир банк пък се подвизава бившият шеф на Напоителни системи Варна Муталиб Шевкет Муталиб, също близък до Янко Станев, който върти футболен клуб Спартак и Спортен комплекс Спартак АД, въпреки че никъде не фигурира на книга.

12

Анонимен

преди 13 години

Има ли по големи крадци от митничарите

11

чичо Гошо

преди 13 години

Такива плакати трябва да опънат и на КПП-тата - "България - най-добрата страна за крадене!"

10

Синдикат 12

преди 13 години

Д Е К Л А Р А Ц И Яот Клуб на привържениците на Спартак Варна "Синдикат 12" Последните действия на политико-икономическата мафия, окупирала стадион"Спартак", доведоха до сериозна ескалация на напрежението в нашата общественост. Ипотекирането на апортираните общински имоти в "Спортенкоплекс Спартак" АД в полза на странични фирми преля чашата на търпението.Този акт вече безспорно доказа намеренията и истинските интереси на хората, които преди това доведоха до фалит отбора ни. Ако и след този безпрецедентен акт властимащите продължават да се крият и да се правят, че проблем не съществува, ще се наложи да предприемем крайни протестни действия.Искаме стадион "Спартак" да бъде изваден от имуществото на частната фирма "Спортен комплекс Спартак" АД и да бъде върнат на общината.По никакъв начин не желаем стадионът, построен с труда и средствата на варненци, да служи за разменна монета в аферите на самозабравили се политикани.Методите и действията на някои политически хамелеони в града ни ни карат да се чувстваме отвратени и ще предприемем всички мерки за тяхното разобличаване.Искаме спортната база на стадион "Спартак" да се използва и упрaвлява рационално и целесъобразно под пълния контрол и ангажимент на община Варна.Искаме пълно разследване на дейноста на "Спортен комплекс Спартак" АД от създаването му до днес. Искаме да се преценят за целесъобразност всички действия на общината, както и да се разгледат всички случаи на безстопанственост и бездействия на нейните представители.Искаме Варна да е на варненци, а не на лобисткия кръг, който се занимава с разграбването на бюджета и кражба на имоти.

9

Анонимен

преди 13 години

Бойко е най големия между крадците, каква справедливост от мутра-крадец.

8

Анонимен

преди 13 години

БОЙКООО,АКО СИ ТОЛКОВА ГОЛЯМ СТРОГ И СПРАВЕДЛИВ,РЕВИЗИРАЙ ***,ИНАЧЕ НЕ ВАРВИШ

7

Анонимен

преди 13 години

Казват се "варненци", а не "варналии"Иначе да и в моя квартал се краде, ама яко. НЕ от местните, защото всички се познаваме, а от строителите, които в повечето случаи не са от квартала...

6

Анонимен

преди 13 години

ВАРНА Е ЕДНА ОТ НА БОГАТИТЕ ОБЩИНИ СЪС НАЙ РАЗБИТИТЕ БУЛЕВАРДИ,КОРУПЦИЯТА Е ОГРОМНА ВЪВ ТОЗИ КОМУНИСТИЧЕСКИ *** ГРАД,ДЖЕПЧИЙКИТЕ СИ ПЛАЩАТ НА ПОЛИЦИЯТА И СПОКОЙНО СИ КРАДЪТ ,ВАРНА ГРАДЪТ НА МАФИЯТА

5

МАЙНА

преди 13 години

ВАРНА С ТОЗИ КМЕТ , СТАНА НАЙ-ГРОЗНИЯТ ГРАД ЗА ЖИВЕЕНЕ !!!ЕЛАТЕ В БУРГАС ЗА ДА ВЛЕЗЕТЕ В ЧАС!!!

4

Анонимен

преди 13 години

Във Варна крадци, мутри и полицаи работят заедно, това е всеизвестен факт не от вчера.

3

...

преди 13 години

тия ще надминат и гара Левски

2

Волф

преди 13 години

Ох,тежко им и горко на варналии-очертава се пак да им е кмет К.Добрев...

1

муню

преди 13 години

не е много сигурно...конкуренцията за първото място ще е жестока....