80

БДЖ

преди 12 години

Сноп с пръчки, .......Тоя да не би да е ученик на Мусолини?

79

Анонимен

преди 12 години

"Има още какво да свърша" Тоест : Мерцедеса трябва да стане Бентли, а къщата ... "Меншън" ... децата да се изучат в Оксфорд

78

Killuminati

преди 12 години

False preacher

77

Майната!

преди 12 години

Абе много платени драскачи от ГЕРБ в тоя сайт, а даже не са и от Пловдив. Славчо е добър кмет, а че не ви отърва че е от ГЕРБ ваша работа. Аз ще гласувам за него Успех.

76

никола

преди 12 години

След като започна да дава детски площадки за заведения+платени игрища, и искаше и да му благодарят, тотално ме убеди че основно му се "***"... А децата можело да спортуват... от 2 до 4 следобяд. Трябва да сме леко слънчасали и ние, за да го изберем пак...

75

Анонимен

преди 12 години

Бил направил далавера със билетите,далавера със синята зона и бул.България който има поне маничко мозък ще разбере че няма как да стане но поне едно разбрах тук има прекалено много хора който разбират от всичко.Излезте малко от интернет и вийте че има живот и навън.

74

Крис

преди 12 години

Затова съм убеден , че тези драскачи , които плюят по него , нямат собствено мнение , а се водят по ъкъла на хора около тях и на някой платени медии. Славчо Атанасов е единствения кмет от демокрацията насам , който направи нещо за този град. Предишните кметове само спаха по цели мандати, но нали не свири в един оркестър с Бойко и за това всички срещу него. Надявам се разума на пловдивчанина да надделее и да направи добър избор за кмет.

73

Крис

преди 12 години

Не съм фен на Славчо , но съм човек , който живее в този град повече от 26години. И питам всички , които плюят по Атанасов, за 4 мандата синьо управление на Пловдив преди него какво се направи за града освен , че от 2-ри по развитие изпаднахме вероятно към 5-6 място. Преди Славчо , се чудих къде мога да заведа гости от друг град , от както той управлява, се направиха не само булеварди и улица, но и ремонт на зоо градината, ремонт на пеещите фонтани , влакчето на тепето и ред други неща.

72

Распутин

преди 12 години

Искрено съчувствам на пловдивчани и на Пловдив с това недоразумение за кмет. Не ги виня, защото този мошеник се присламчи къв Бойко и успя да измами хората. Надявам се, че вече няма да му мине номера. Познавам много читави хора от Пловдив и това чудо за кмет е просто СРАМ за този очарователен и с традиции български град! Да го махате безжалостно и БЕЗ КОМПРОМИСИ тоя *** и човешко недоразумение, класически ИНФАНТИЛ!!!

71

луд ли е?

преди 12 години

Тоя луд ли е, или само така изглежда?

70

Do 58 от пловдивчани

преди 12 години

Ами, с такива като теб, явно Пловдив е обречен.Кой пречеше на Кметовете да намерят пари да оправят стадиона?Колко мача се организираха на този стадион?И то с държавни пари- дай ми парите, аз ще го направя става много лесно, мой човек.Трудното е да намериш средства, които ти трябват. Да привлечеш инвеститори. Да направиш инвестицията интересна и привлекателна.Много е лесно да се оправдаваш постоянно с някой друг.Славчо е един ***. И ти си като него.

69

Анонимен

преди 12 години

Славчо, а ти колкоооо си прооост!

68

До 63

преди 12 години

Да, недоволни сме, защото Слафчо е пълна издънка и освен да прави разни малоумщини за нищо не става. Последната афера с Либия е показателна, че този човек е патологично луд и маниак. Да не говорим,че разкопа центъра,направиха далаверата със т.нар. синя зона, направиха далаверката с картите за градския транспорт, от които щипнаха 10 млн. (само от там, от картите). Да продължавам ли? Понякога се питам този дали е свършил нещо като хората през целия си живот, едно нещо, едно единствено. Мисля, не!

67

Анонимен

преди 12 години

Ако направи още един булевард като България лично ние шофьорите ще го линчуваме.

66

Деян Неделчев

преди 12 години

Съчки събирам... Кмете, кога шъ съ бараме по съчките, майна?

65

bbb

преди 12 години

Не помня в съвременната история да са имали успешен политик .... кмет синоним на недоразумение ..... разбити улици ...***....просяци.... "МАЙНА" и "ГУСТО" по два пъти във всяко изречение.....

64

До 58.

преди 12 години

Това, което наричаш майненски комплекс си е чист реализъм. Защо си карат *** и плащат от време на време за това? Тва да не е магазин за вересия? Защо при положение, че най-големият стадион в България е на гребната и иска 4 пъти по малко пари за да се направи до лиценз ще строят нов в София?! Мене не ми харесва тва нещо! На теб ако ти харесва - действай. Мене лично ми пречат само паветата. Много се трошат колите по тях. Ако тях направи като булевард България доживот ще гласувам за него!

63

Анонимен

преди 12 години

Тук виждам само някакжи селянчета който все са недоволни от нещо.

62

до Пловдив

преди 12 години

1. Отдавна в София няма шопи.. има майни, гагаузи, ямболии, сливналии и всякакви други.2. София е име на град и не се членува. Пловдид в евторият или третият по-големина град. Има достатъчно начални училища. Отбий се до едно...

61

MURDOC

преди 12 години

Едно време комунистите са били против религията ,ДНЕС всеки бивш комунист (защото и да не вярвате всеки политик у нас е почнал от там)се кълне в библия ,коран и каквото там се сетите ....... и всичко това за да са по отгоре от обикновените хора .