19

няма ли?

преди 12 години

Няма ли да прочета, поне едно мнение - да ми стопли сърцето: Това е империалистическо-ционистки заговор срещу БГ за да ни очернят.Но ние няма да се наведем! Нали, др.Станишев?

18

Анонимен

преди 12 години

И каква стана тя?Докато онова недоразумение УРОДлик хвали тъпунгера Цвъко,Брюксел му е.ава мамата на Пудела и МВР!Интересна ми е каква е взаимовръзката между Ц.Ц.,Б.Б. и губернатора!?Дали са наркотици,сексуални връзки или нещо друто!?

17

възмутен

преди 12 години

Докладът относно работата на изпълнителната власт - полиция, прокуратура и съд, говори сам за себе си! За мен вотът е основателен и всички приказки за комунисти, предатели, крадци и тем подобни са излишни! Ясно е, че тези две години на управление са пълно бездействие от страна на управляващите, оказва се сега и там, където "демонстрираха показни арести и акции"! И ако тук хората са слепи и глухи, навън не е така! До едно положение могат да им замазват очите, но не до безкрайност!

16

плам до 14

преди 12 години

ЕС (Еврейския Съюз) ни взема, не защото им трябваме като присъединена територия. Целта е заграбване на територията и активите ни, от крупните индустриалци и банкери. Затова някои кръгове в САЩ и ЕС ни създават такива наредби и влияния, че направо дан и унищожат като народ и държава. Сабмо суверенната граница, армията щяха да ни защитят, а техните лобита чрез разни Соломончовци и др. ни унищожиха и армията и държавата, а сега чрез високи цени и банки ще ни източат и малките спестявания, що имаме.

15

Анонимен

преди 12 години

Neznam koi im vqrva na GERB mai samo te samite si vqrvat,qsno e 4e si 4istqt s tezi akciii terena za sledvashtite 2 god,do kato sa na vlast 4e posle aideeeeeeeeeeee da gi nqma.I se pitam kakvo stana s gorivata za poreden pat,s licenza na vaprosnata firma sashto kakvo stana ujasssssss sega sabirat kinti tam za izborite da ima da davat n a ***

14

Анонимен

преди 12 години

20 години другите какво направиха, за 4 години какво очаквате да се промени. неможе толкова години да крадеш и след това да спреш- това си е начин на живот за някои

13

Изход

преди 12 години

Тиквата и малките и тиквички да си събират багажа...

12

Asen до 10

преди 12 години

Герберастки милиционер ще ви тричам.

11

Срам за нас!

преди 12 години

Какво още трябва да ни кажат, за да се засрамим? Всички тези критикувани институции не може да не знаят, че са наблюдавани и че в Брюксел всичко е известно. Тук може да се крият фактите, но, след като доброволно сме влезли в ЕС, значи е трябвало да знаем, че андрешковските номера няма да ни бъдат простени. Не само няма да ни включат в Шенген, но и не трябва! И от ЕС биха ни изгонили, но сме им нужни, засега.

10

Анонимен

преди 12 години

ave newsa vie po-maloumna anketa ne mojahte li da pusnete?i

9

Анонимен

преди 12 години

коментар 10 показва състоянието на партийка геЙб. изпълнени с жалко безсилие и слабост единственото, което могат е да псуват като каруцари. като шефа им Боко тиквата. типична селяндурска злоба породена от алкохолният делириум който още ги държи от снощо след поредният геЙберастки запой с шльокавица първак.

8

Asen

преди 12 години

Милицията на герб вече и взривява.Два офиса на рзс и дсб са взривени.Нашата милиция ни пази.

7

gaw

преди 12 години

Как смеят да ни критикуват? Ние сме върха. Попитайте нашия любим вожд и пръв държавен ръководител Б.Б.. Той ще обясни, а Цв.Цв. ще спретне и нещо показно.Нека се опитат от Европата да ни стигнат, ама не могат.

6

Анонимен

преди 12 години

Цвъцу.

5

Анонимен

преди 12 години

Поредният звучен провал на кабинета "Борисов"Няма какво повече да говорим, работата е ясна.

4

Анонимен

преди 12 години

е как така? нали до вчера Цецо Шестака обясняваше как целият свят хвалел България и МВР за работата която вършат. хммм на кой да вярвам? на истински европейски политици, или на анонимен даскал по физкултура избиващ комплекси за малоценност.

3

електорат

преди 12 години

СЛЕДЯТ НИ ПОД ЛУПА , И ЗНАЯТ КАКВО СТАВА В МВР И СЪД. СИСТЕМА. ЗНАЯТ ЗА ШИРЕЩАТА СЕ КОРУПЦИЯ СРЕД ТЯХ , И ЗА ТОВА В ШЕНГЕН НЯМА ДА НИ ПРИЕМАТ, НО И НЕ ЗАСЛУЖАВАМЕ!!!

2

ахаа

преди 12 години

да ги видим сега некадърниците от герб какво ще обясняват

1

Не е верно!

преди 12 години

Ква стана тя бе, Цвъци?!