366

Жоро

преди 12 години

Според него с помощта на младите ГЕРБ ще успее да спре и обърне 20-годишния процес на деморализация на ценностите, който са толерирали всички партии, управлявали страната по време на прехода. Какви ценности има ДНЕС минах с колата покрай катастрофиралия камион с праскови и детето ме пита защо полицаите гледат докато манг-те крадат !

365

ahmet

преди 12 години

DO 377.GLASUVAJ ZA BSP ..POLU4AVA6 DOGAN I KOSTOV..20 GODINI VI KOMANDVA DOGAN..I MU NOSITE VODA S IBRIKA..TOVA E FAKT

364

Жоро

преди 12 години

Гласуваш за ГЕРБ получаваш АХМЕТ у дома си !Които иска нека гласува

363

AHMET

преди 12 години

ne moga da razbera komunistite syaka6 do sega 20 godini sa jivyali po dobre.be6e po lo6o ..a sega ima nadejda za o6te po dobar jivot.ne moje s va6ebna pra4ka vsi4ko da se opravi.20 godini e sazdavana tazi korubtsiya.i tazi beznakazanost.

362

Анонимен

преди 12 години

Ахмет колко кила праскови си събра от катастрофиралия камион !И аз на твое место щях да викам БРАВО

361

ahmet

преди 12 години

BRAVO TSVETANOV SAMO TAKA

360

Анонимен

преди 12 години

Ще гласувам за ГЕРБ ако друг ми плаща водата ,тока и останалите консумативиако камион с праскови се обърне в квартала и си събера няколко щайгиНякои ще каже ,че това е невъзможно ДА невъзможно е за БЕЛИТЕ

359

ореха

преди 12 години

Поведенито на управляващите излъчва миризма на чизми. Със изключение на двама- трима министри всички останали управляващи постове са заети от хора , изпълняващи казармени заповеди. Силовите методи на управляващите издават професионално и интелектуално безсилие.

358

шопски

преди 12 години

Нахалната и нагла позиция на Герб се изразява в управлението на страната чрез изтикване на предни позиции на абсолютно неподготвени недоучки със съмнителни дипломи - Калина Илиева и Иван Тотев. Смешници, които забавят развитието но България с 1 година. Сред герберските чиновници цари страхотна корупция и шуробаджанащина. Това е показателно за професионалното им ниво. Истинският професионалист обикновено е честен. Тук виждаме желание за победа на всяка цена , независимо от методите и средствата.

357

Анонимен

преди 12 години

Ние даваме път на младите дрън дрън Давате вие понеже виждате ,че ще ви бият шута на изборитеДори тези на които дадохте БЕЗПЛАТНО праскови и дини

356

Жоро

преди 12 години

Ромите се наядоха първо с дини после с праскови ще хапнат и по некое кюфте и кебапче за изборите а ние да плащаме завишени осигуровки ,ток ,вода ,парно...Що не ме хванете за . .. Герб ни ГАРАНТИРА ЧСИ принудително събиране на задължения чрез отнемане на имущесво !

355

мафия

преди 12 години

долу всички крадливи партии били на власт до сега се сегашната разбира окрадоха България и продължават да я крадат...сега тия млади кметове че ги учат как да усвояват европейските парички ас после да ги окрадат.

354

Анонимен

преди 12 години

ХЕЙ чуйте ме всички прости и неграмотни гербери !Казвате било капитализам защо тогава се бута аванта на Ромите ток ,вода..Камион с праскови и дини и нови къщи ще им построят това и при соца го нямаше !

353

Анонимен

преди 12 години

Бейлис не го щъ това освен ако аз не съм милярдерче!

352

Анонимен

преди 12 години

Защо някоя телевизия не инсценира катастрофа на камион с праскови в близост до спирка пълна с пенсионери да видим как ще реагира полицията ако гладните пенсионери се юрнат да грабят праскови !

351

Бейлис

преди 12 години

361, това не е Ран-ът, а се нарича капитализъм..

350

Фостър ЦРУ

преди 12 години

Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ, цялата сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората от социалистическия свят. Незабелязано ще подменим човешките ценности с фалшиви. КАК? Ще намерим единомишленици в тези страни и Русия. Ще разгърнем грандиозна по мащаби разложителна работа, ще изтръгнем социалната същност на литературата, ще насърчаваме автори, които втълпяват в човека култ към секса, насилието, садизма, предателството - тоест безнравствеността. Нужни са писания, осмиващи естествеността

349

Жоро

преди 12 години

Е кажете ми "умни" гербери кое от изброените в коментар 361 не се случи за 2 г управление на ГЕРБ

348

Анонимен

преди 12 години

От 1990 г. та до днес, жертвите на плана Ран-Ът се изчисляват на малко повече от един милион души. Тези хора или са измрели, или са се изселили от държавата български граждани.Резултатите се наричат винетки, здравни осигуровки, въвеждането на различни и нови видове данъци и такси, непрекъснатото покачване на цените на най-важните консумативи - ток, вода, и отопление.

347

Василев до 354

преди 12 години

Ами сигурно намирам общи допирни точки между Бсп и Герб, затова ги плюя!Пак ще го повторя,България трябва да се бръкне само с 10млрд.евро за една ненужна АЕЦ!Колко ще струва,с какви пари ще се строи,колко ще струва тока,на кой ще го продаваме,след колко години ще се изплати?Едно е сигурно големите печеливши от този проект са руският бизнес и геополитика!Преди 3 дена Ваньо Танов каза , че складовете на рафинерията Лукойл още не са свързани с митницата и НАП!А колко време им трябваше?????