57

43 до 45

преди 12 години

Не искам и да си помисля, че не е случайност. Просто прави впечатление товаа съвпадение и го резюмирах

56

Разпад на България?

преди 12 години

Българите са разкапваща се нация. България е в морален разпад, скоро ще се разпадне и териториално.

55

AHMET

преди 12 години

NE MOJE EDIN MINISTAR DA OTIVA NA VSYAKO UBISTVO .IMA SI OPERATIVNI RABOTNITSI.MINISTARA RASLEDVA6T POLITSAI LI E

54

Def

преди 12 години

Много изперкали бродят по улиците....държавата няма пари да ги лекува и положението в жегите май става страшно. Аман от защита и толерантност към всякакви такива фрикове.

53

:-)))))))

преди 12 години

KOMUNISTITE SA PUSNALI MANGALA KOSTOV DA UBIVA.

52

Анонимен

преди 12 години

Като крещите за оставка заради тези убийства, изглежда като че ли са направени за аргументи срещу цветанов. Недейте да не почнат да изглеждат като убийци вашите, щото и без тва за този кокал кой знае колко кръв има по ръцете на политиците

51

ha-ha haaaaaaaaaa

преди 12 години

KOMUNISTITE PAK UBIVAT ZA DA KOMPROMETIRAT CVETANOV.

50

Възмутен

преди 12 години

Докато серийният убиец коли наред и улиците на София са погизнали от кръвта на беззащитните жертви, Цветанов е в Пазарджик на събиране на ГЕРБ където си похапват кебабчета и си пийват винце. Абсолютна безотговорност граничеща с престъпност. Как може такова нехайство за човешкия живот. Убиец вилнее в София, а Цветанов си похапва чеверме. ОСТАВКА!

49

Анонимен

преди 12 години

A KOGA 6TE NAMERQT I TQLOTO NA STOLETNICATA?

48

за 46

преди 12 години

Правилно си забелязал - и градината в която серийният убиец коли жертвите се казва Борисова. Още едно доказателство за пълния провал на правителството на Борисов в сферата на сигурността на държавата. ОСТАВКА. НЕЗАБАВНО ОСТАВКА!

47

до 34

преди 12 години

Цветанов е на откриването на щаба на ГЕРБ в Пазарджик. Ще похапне, ще пийне, ще го снимат, голяма работа, че има убийство. Толкова ли загубихме човешкото в себе си, че се отнасяме един към друг по този жесток начин. Крумови закони са нужни, за месец ще сме най-сигурната държава в света. Но да важат за всички!

46

Кон...спира..то..рр

преди 12 години

И градината се казва Борисова! Тука има нещо

45

@43

преди 12 години

"Зловещо! Точно една седмица преди вота срещу точно вътрешния министър точно в центъра на софия точно две убийства на точно две невинни жени. Филм "Това е чиста случайност. Пълна случайност е и това, че точно сега определени интернет медии започнаха тези случаи да ги слагат не в криминалната хриника а като водещи новини на първа страница и да ги държат постоянно там. Просто случайност е с вота за недоверие на ГЕРБ заради провал в сигурността.

44

СПОМНЕТЕ СИ

преди 12 години

Вчера шефа на СДВР ни призоваваше да спрем с интернет истерията за убийството на Яна и че няма страшно да не се безпокоим...В нормалните страни Полицията съобщава необходимият минимум информация и призовава обществото към бдителност като публикува специални телефони за конкретният случай...,тук нищо подобно ***-милиционер, който не може да общува и некадърни журналисти(24 часа) заблуждаващи хората, сакън рейтинга на управляващите да не падне... О С Т А В К А !

43

Анонимен

преди 12 години

Зловещо! Точно една седмица преди вота срещу точно вътрешния министър точно в центъра на софия точно две убийства на точно две невинни жени. Филм

42

Анонимен

преди 12 години

Трябва да се въведе набиване на кол за такива ***. Да го набият на кол и да го оставят на площада в жегата да бере душа една седмица и тогава *** мнооооого ще си помислят преди да посегнат на някоя безащитна жена.

41

...

преди 12 години

Ами да случва се по целият свят , но това не означава , че трябва да го приемем за нещо нормално и просто да го отминем . Не можем да се чувстваме сигурни при положение , че полицията не може да опази един тир с праскови , пък какво остава за човешки живот . Това трябва да се промени !

40

до Макиавели

преди 12 години

Предполагам, че под "нашите" имаш предвид немските полицаи.Защото ти си избрал да не бъдеш част от България.Което прави коментарите ти съвсем излишни.

39

Retro

преди 12 години

И аз съм за смъртно наказание при подобни извращения. Иначе обществено полезен труд... не искам данъците ми да хранят разни, дето само се подпират в затвора. Да копат, да ремонтират, садят и т.н. Който не работи - знаете. Иначе и на мен не ми се вярва да открият кой е виновникът. Като нищо ще се потули или ще пребият някой клошар, за да си признае. А дори да го хванат човекът ще си излезе след някоя и друга година. Оня, дето уби шест деца, карайки пиян, какво? Нищо и половина...

38

Ужасен

преди 12 години

Ужас! Сериен убиец корми жертвите си наред в София, МВР се опитват да потулят всичко и да го скирят от обществеността. Колко жертви са необоходими за да се задействат бандитите на Цветанов. Сигурно пак ще се изтъпани да обяснява че била клошарка и наркоманка. Затова ли плащаме от джоба си милиарден бюджет за министерството на Цветанов. Държавата е неспособна да защити гражданите си от серийните убийци. Ужас. Пълен провал на ГЕРБ в сферата на сигурността на държавата.