49

123

преди 13 години

Какво ни интересува Лос Анджелис.Има толкова много неща,които българите искат да разберат за България а тия от ДНЕС.БГ тръгнали да пишат за Америка,щот много ни боли за Америка колкото на им е за нас

48

Легендата

преди 13 години

А повече от година 100 метров участък от цар Освободител във Варна е затворен и създава огромни задръствания...

47

Хейтър

преди 13 години

Така, де. Правих алюзия с бус лентата на Цариградско.

46

до Хейтър ном.46

преди 13 години

това е аварийната лента, а си я пресякъл, т.е. караш по нея, а са те щепнали полицаите и глоба 1000$. това се казва култура на движението. не е като в БГ на червен светофар да бичим в насрещното.

45

Хейтър

преди 13 години

Обърнете внимание как в една от лентите няма нито една кола.След 20 години - и на Цариградско шосе.

44

хаджи Ставри Примо

преди 13 години

не сме Щат на Сащ за огромно съжаление, а скапана задунайска губерния, на крепостна русия, така че димитров правилно роптае срещу отразяването на Американската действителност, която само обърква бг. народеца

43

до 42

преди 13 години

Ха другаря Димитров е типичен български манталитет.Ако става нещо положително някъде това нас не ни касае.Дай да видим къде има нещо гадно ,гнусно та белким на нас ни стане по добре от това че и другите са зле.Типичен пример за логиката на загубеняка.

42

Димитров

преди 13 години

И какво от това? Да не би да сме щат на САЩ, че толкова тържествено ни се съобщава за този ремонт! А защо не се пише за политическите скандали в САЩ в момента м-у Обама и сенаторите ? Обама иска ново и голямо увеличение на външния дълг,защото няма пари кеш за пенсиите през август! "Великата" страна,която само зомбита могат да искат " да стигнат" ....

41

Анонимен

преди 13 години

до 38, ха ти си много прав, който не вярва да отвори картите на гугъл да види, едната междущатса магистрала е кръстена 5 другата 15, 405 е малка отсечка(поне това се вижда на картата)

40

Анонимен

преди 13 години

"за 53 часа за ремонт е затворен 16-километров участък от една от най-натоварените американски магистрали" (ремонт за 1 милиард)Не съм чел надолу, ако се повтарям с някой да ме извините, но така е по белия свят... Прави впечатл. Кога ще ги стигнем...?

39

Анонимен

преди 13 години

коя е най-скъпата част в строенето на мгистрали у нас?КОМИСИОННАТА!!!

38

Анонимен

преди 13 години

405 не е била и никога няма да бъде междущатска магистрала.

37

Анонимен

преди 13 години

ееех,нашите търговци само могат да се молят за толкова дълъг ремонт : ресторанти и магазини веднага ще вдигнат цените,такситата и маршрутките - не ми се и мисли ! у нас от години важи само една поговорка : ДЕН ГОДИНА ХРАНИ !

36

хорейшио

преди 13 години

Язе не вервам!Американците имат 200 години история освен това са много *** некултурни и не знаят къде е БГ.Това е лот номер 5436 от магистралата Каспичан-Сан Диего с главен изпълнител турският холдинг-Башибузук AND sons.

35

до 34

преди 13 години

Отговор: Комунистическото правителство ,но вървеше гърбом.. :D

34

US Obserever 4

преди 13 години

Един стар виц:По повод 72 годишнината на Октомврийската Революция питат:На колко години иозоставаме от Америка ??Няма познал.Отговорът гласи:на 144Защо ??Ами вървяли сме в обратна посока.Тогава: Кое правителство в БГ по времето на Голямото Разграбване, вървя в правилна посока ??

33

US Observer

преди 13 години

Както и да е, Кой каквото ще да казва, ама: "От Америка по-убаво НЕМА !!!"

32

US Observer LA 2

преди 13 години

Тези *** не са и помирасвали ауспух от Лос Анджелис, ама дай да коментираме трафика и 4е янките ще го направят за 2 дена, ха ха ....Като по4нат да асфалтират някоя улица в квартала се моткат по 2-3 седмици , даже Боко ще ги бие по скорост..... след 5 години айде пак да асфалтираме, 4е асфалта се надроби на пар4етаБлаженни са верващите, господа Форумци не бъдете от тях...Хора, бдете !!!!!Не поддавайте на плоски лъжи !!

31

ММ

преди 13 години

Един мост 800 м в Пловдив го ремонтираха 2 години! И сигурно след 5 години ще започнат кръпките по асфалта.Кога ще ги стигнем американците... ?!На куково лято!

30

US Observer - LAo

преди 13 години

Абе господа офицери, по трасето около моста се работи близо година и ще им трябва съвсем малко време да извършат работа по самия мост.А това което пишат журналята не му вервайте (800 дни !!)... по моста има оживен трафик само в пиковите 4асове който не влияе на трафика по аутобана, има и паралелно шосе на аутобана, и някои шофери го предпо4итат него при натоварване.Тези *** не са и помирасвали ауспух от Лос Анджелис, ама дай да коментираме трафика и 4е янките ще го направят за 2 дена, ха