509

Бамбина

преди 12 години

Божичко!

508

нема такъв народ

преди 12 години

българина само знае да пише и да си седи в дупката, а ако трябва да се ходи пред парламента "Нищо няма да стане" рече българина и си лежи на тая кълка и за това сме толкова мизерни

507

666

преди 12 години

Този"прекрасен"нов път трябва да го пооправят!Втори тир на същото място.Три пътя влизат в едно с един абсурден завой пред сфетофара с особен наклон и един голям трап в дясно!Направо гениялен проект.Поне могат да заравнят безумния ров че ако не си на пътя да влезеш в трънясалата нива!Онази Тиква като ходи на работа всяка сутрин минава оттам,и вместо да си потхварля топките на тенис да си оправи "страхотното постижение"

506

Владо

преди 12 години

А какво е предназначението на полицията в България?Да тероризира съвестните хора, да цоца рушвети, но не и да ги защити от нещо?

505

Бъдещето на РБ

преди 12 години

Всички политици и държавници си затварят очите и си запушват ушите , когато ние гражданите се жалваме от *** престъпност.*** са като лешояди и хиени за безпомощните и беззащитни хора в селата и в околоградските зони и лозя.До 1989г. имаше кражби , но лозята се обикаляха от конна полиция и като хванеха крадци ги лекуваха с хубав бой за да не крадат.В частните лозя и дворове на хората се отглеждаше много зеленчуци , плодове и животни за месо и мляко.Сега заради свободията ,безнаказаността и ненамесата на полицията, хората избягаха от *** кражби. Селата и околоградските зони и лозя опустяха и хората не ходят изобщо там и не произвеждат вече в личните си стопанства , а си купуват вносни плодове , зеленчуци и месо.*** убиват хора при извършването на грабежите си.Разбиват , ограбват и разрушават къщи и имущество.Всичко изсъхва и скоро и трева няма да поникне след *** опустошителни набези.Всичко това е в резултат на високата *** раждаемост , която води до неграмотност , необразованост , невъзпитание и деградация на това население.Все още държавата може и е длъжна да се намеси , защото ако *** станат мнозинство , българите ще избягат в чужбина и тук всичко ще изсъхне.Социалните помощи трябва да се изплащат само за *** с малко деца , които могат да възпитават и образоват със средно и висше образование.

504

преди 12 години

Нещо много тирове започнаха да се обръщат до това гето, дано не му се случва на човек да закъсва там. Поне да сложат предупредителни пътни знаци - човек с маска на очите и торба на гърба.

503

Анонимен

преди 12 години

ОСТАВКИ по веригара...

502

Мнение

преди 12 години

Нашата полиция ГИ пази.

501

...

преди 12 години

МВР да плати стоката на превозвача!

500

1234

преди 12 години

по скоро не си ... , във всяка една нормална държава , кражбата и мародерството се наказват нещастнико !

499

Анонимен

преди 12 години

Защо тези нахалници не са арестувани? Нали е имало полиция!?

498

Омерзен

преди 12 години

*** ,тъпите хеитъри сте тук....срам ме е че съм българин:((

497

буба

преди 12 години

Еми то тогава освен да вдигнем всенароден бунт срещу полицаите...не виждам друг изход. Кой квото има - вила, пушка, клавиатура...да смажем полицията и след това да дойде реда на ***, защото полицията пази тях, а не нас!Боже пази България...

496

KOSTOV

преди 12 години

VSI4KO E ZAKONNO HORATA SA SI IMALI FONDACIQ

495

ha-ha haaaaaaaaaa

преди 12 години

PO SA6TIQ NA4IN KOMUNISTITE OPOSKAHA DARJAVATA

494

bongoto

преди 12 години

а бе тука тая новина малко си е подвъргана... то е ясно, че кат я прочетеш и ти идва да ги застреляш всичките ***/***/роми. и се задава въпроса защо?защото нормалния човек не краде и го е яд на такива несправедливости ...бля бля...ама тогава защо този човек не иска да убива политици,мутри,бели якички, ами гласува за тях, иска да е като тях и им лиже задниците ....а и горните са откраднали 1 камион праскови,ама по 10000000 ...аре да се потим у жегата

493

ахх

преди 12 години

***-полицай-***-полицай... , само бай *** и милиционерите имат права и са облагодетелствани от държавата,а останалата част от народа мизерства...по закон *** предаващи държавата си не трябва ли да се разстрелват показно като дезертьори,особенно ако са на високи постове в управлението на държавата?!?

492

спирам заплати

преди 12 години

Колко е жалко да си женски полов орган в униформа, колко трябва да си смачкан, за да ставаш за 5 ст. пред цялата държава и да живееш с комплексите. Другари милиционери, знам, че няма да подадете оставки, но поне минете официално на заплата към мутрите, а не само на хонорар, защото скоро ще ви спрем редовните заплати с нашите данъци. СРАМ И ПОЗОР - ТОВА НЕ СА МЪЖЕ, А СТРАХЛИВИ МЕКИ КИТКИ!

491

тъмна индия

преди 12 години

Ако ТИР-а беше паркирал, тогава щеше да е грабеж. Това обаче е мародерство и в много държави мародерите ги застрелват на място.

490

1234

преди 12 години

размазване от бой ,газ, стерлба с гумени куршуми , а ако не помага с истински . и когато се намесят правозащитните европейски организации , товарене на вагони и разселване по европейските столици ....