63

мари

преди 13 години

Тия двамата *** да си понесат наказанията. Горкото дете, горките родители

62

58-59(41)

преди 13 години

Ако водачите на мотоциклети са равни по брой на водачите на автомобили, кои ще правят повече птп-та според теб? Право дърво няма да остане в България....

61

Анонимен

преди 13 години

ПОРЕДНА ЛИГЛА МАМЕНА ,НЕНА КАЗАНА , ТОВА ИЗЛЮПИ ДЕМОКРАЦИЯТА

60

Анонимен

преди 13 години

Безмозъчни същества. Ама като няма закони така е...Ние сме си виновни, защото каквото и да стане си мълчим

59

41 - 58

преди 13 години

говорих за процентно съотношение между водачите от дадена категория и тия от същата категория, който причиняват птп-а, карат пияни и тн. вместо ти да пишеш глупости, да беше прочел по-добре поста ;)

58

до 41

преди 13 години

Преди да пишеш глупости вземи помисли колко са шофьорите на автомобили и колко на мотоциклети.

57

значка

преди 13 години

Смешковци...дали е от Добрич, Исперих, Монтана,София или което и да било населено място, не виждам резон да плюете цялото население. Мега плитък народ. Затуй ще мрем.

56

mda

преди 13 години

ама какви са тези теоретични спорове ЗА и ПРОТИВ моторите?! СТАВА ДУМА ЗА УМИРАЩО ДЕТЕ! нормални ли сте, бе, хора?!

55

Самоизящаме се

преди 13 години

Простащината в Бг и Системите ни нямат край. Аман от Черна Хроника всеки ден.В България ли живеем, , или по добре в ***???!

54

66

преди 13 години

*** ***, доживотен затвор за теб и *** собственик на мотора.

53

Анонимен

преди 13 години

Какви са тия ***, бе? Може ли на 26 години да се държиш като вчерашен ***, а тоя *** дето й е дал мотора? Избиха хората, да те е страх и на почивка да идеш в тая страна. Да не говорим за антирекламата на курортите ни с тия изпълнения последните дни, те не че са за хвалене де нашите курорти!

52

43 до 45

преди 13 години

Остави го 14, винаги ще има подобни хора, които не разбират тези, които харесват моторите. Факт е, обаче, че сериозно мнозинство от възрастните мотористи/тези със семейства и деца/ не е подвластни на идеята да правят простотии на пътя, дори обратното - жертва е на простотии създадени от други. И именно за това са онези тениски и стикери.

51

Анонимен

преди 13 години

Ако съм на родителя, ще я смачкам тая *** и ще я излежа ако трябва. А и както се досещате, може и нищо да не ми се случи - съдебна система нямяме, така че ...

50

Анонимен

преди 13 години

Че сте зле, зле сте, но и тия от Перник и Пазарджик не ви отстъпват. Ако ви съберат "шофЕрите" от трите града в едно населено място и ще стане мазало. След 2 дена няма да има нито дърво, нито знак, да не говорим за останал жив пешеходец.

49

Анонимен

преди 13 години

Най-виновен, според мен, е 33-годишният мъж от Добрич, който е дал мотоциклета си "Сузуки" на 26-годишна негова съгражданка, която е неправоспособна.Трябва да му се отнеме всичко, и книжка, и мотор, за да се прости веднъж завинаги с престъпното си безхаберие.

48

Анонимен

преди 13 години

В безотговорна към човешкия живот държава - безотговорно отношение и към моторните средства!

47

avstria

преди 13 години

ako sym na roditelite shte q ostava na mesto tazi. sydebnata ni sistema e taka i taka bezsmislena.prosto shte q lin4uvam. tova e. Gorkoto dete,dano se opravi !

46

TX Safety Drive

преди 13 години

Аз съм от Добрич, живях къде ли не и все се засягах,когато някой каже ,че ние с рег. номер ТХ сме УЖАС. Сега като се прибера лятото, започвам да се убеждавам, че има някаква истина. Тук всеки кара като в електронна игра. Едните летят в града със 120, а другите само с 20 км/ч. Все едно сме в Индийска провинция. Дано се оправи детето,а тази съгражданка (отявлена селска тояга ) да лежи в Сливенския. Дано се оправи детето.

45

37 - 41

преди 13 години

така е, пътищата са за всички, изнервих се на изказването на 14, че видиш ли малоумщините по бул България, само мотористи ги правили, признавам, има колеги, които карат малоумно, но като процентно спрямо коректните водачи, са по-малко от колкото малоумнците с коли. Хората на пътищата трябва да се уважават взаимно, но за мен кретенизме не идва на това какво си се качил, а ми какъв ти е акъла, защото има *** с дукати, с мз, с лада, с опел и с кайен

44

mda

преди 13 години

публично пребиване с камьни, за да няма следваща такава малоумница с добитька като с добитьк!