102

Циганин

преди 12 години

*** най много вода да не плати. Българин най много хотел да вдигне с държавни пари.

101

балък

преди 12 години

искам да се запиша за ***, за да не плащам нито вода нито ток. дайте идея как да стане тази работа!

100

до 73

преди 12 години

Виж сега, тези които живеят в гетата точно това искат, защото им изнася да не ги търсят за нищо, а те само да реват колко са зле. Аз познавам ***, които живеят в български блокове, работят, плащат сметки, имат по 1-2 деца и са примерни граждани. Но на тези хора в гетата не им отърва, защото е по-трудно, затова не ги съжалявай особено, те никак не го заслужават!

99

Анонимен

преди 12 години

Дайте им безплатна вода, к'во толкова - достатъчно за един маркуч, колкото да отмие саждите от пещите...

98

Циганин

преди 12 години

Я да направим сравнение - колко пари получиха *** за 20 години и колко окраднаха бизнисмените за 20 години???

97

бъдещ емигрант

преди 12 години

до кога господа управляващи ще извършвате геноцид към собственият си народ като развъждате тези така наречени от вас роми.

96

Ачо

преди 12 години

Хъй нема пари за леб жената бремена децата болни , бате дай некой лев ще ти работим каквото кажеж

95

Анонимен

преди 12 години

Ей *** на ****ка ти у Пу*тката ще го слагам и после и на теб!

94

Анонимен

преди 12 години

НА ТОВА СЕ КАЗВА ИЗМАМНИ4ЕСКА ДЕМОКРАЦИЯ ВНОС И ПАТЕНТ ОТ САЩ.

93

Анонимен

преди 12 години

Избивайте ги тия *** и няма да има задължения!

92

циганин

преди 12 години

Българите сте толкова прости и кекави, че и деца не можете да правите. Цитганите живеем с малко, ама се множим, а вие живеете с много и намалявате.

91

Гражданин на РБ

преди 12 години

Вината е изцяло на политиците-българи и тези от ДПС, които участват в управлението на страната и заради нашето овчедушие!. Ще се спре водата на всеки нормален гражданин и фирма, ако пропусне да си плати, а от *** с години не се търси сметка. Нали са под ръка при избори, а пък и нормалните граждани на РБ ще им плащат покорно сметките. Сбъркана демокрация!

90

поля

преди 12 години

Само си плямпаме, нищо няма да направим. Докато някоя партия не реши да използва това недоволство за своите цели,тогава ще ни организира, използва и после ще ни захвърли да им плащаме сметките, а те ще ги защитават защото ще осъзнаят че такъв електорат е злато.

89

Stany

преди 12 години

Като няма какво да им вземат за неплатени сметки, от къде идва тази вода? Шадраванчета ли стопанисват или си точат от тръбите направо?

88

Анонимен

преди 12 години

Предлагам ДА НЕ ИМ ОПРОЩАВАТ НИЩО!!! Да им вземат парите от детските.

87

Петьо-Евреи

преди 12 години

до РОМей Мангалясник. скоро ще ти се плати почивката в индия на цял живот и на цяло то ти семеиство заедно със всички твои събратя. ас предлагам да се организира благотворителен фонд за тази работа ще го назовем фонд СПАСЕНИЕ БЪЛГАРИЯ

86

Анонимен

преди 12 години

РОМИ ДЪЛЖАТ,ТУРЦИ ДЪЛЖАТ,АМЕРИКАНЦИ ИЗПОЛЗВАТ И ДЪЛЖАТ,И БЪЛГАРИНА ПЛАЩА И МЪЛ4И.ДОКОГА ГОСПОДА МИНИСТРИ ЛУКОВИ ГЛАВИ,***,МРЪСНИ ПАРЦАЛИ,ВЯРНИ СЛУГИ НА ТУРЦИЯ , САЩ И ИЗРАЕЛ.

85

Анонимен

преди 12 години

Призовавам ВСИЧКИ ДА СПРЕМ ДА ПЛАЩАМЕ ТОК И ВОДА!!! ДАНЪЦИ И Т.Н.

84

Анонимен

преди 12 години

Косьо, а кой им е виновен, че са неграмотни? Как да си намерят работа как голяма част от тях нямат завършен дори 4-ти клас? Май обазованието до 8-ми беше задължително, а? Обаче на *** и Айше не им се учи, много по-лесно е да пият някъде и от 12-13 годишни да правят деца! И после няма работа! Е, как да има! Като тоя не умее името си да напише! Каква работа да му поверят? В офис ли да го назначат? Или може би направо за лекар? Ама ние сме учили по 15-20 години за да имаме работа, а те?

83

поля

преди 12 години

Даваха предаване за финландските роми. Те са образовани, работят, най голямата им гордост са учителите. Това което ги различава от неромите са носиите с които се обличат. На фона на интервюто с 3 финландки ромки, се виждаха румънски роми продаващи откъснали цветя от близките градинки. Вероятно някъде извън камерата български ром е просел или обирал някой финландец. Защо е така?