310

Анонимен

преди 12 години

Хаха, откакто на сайта премахнаха многократното гласуване, изведнъж уволняващите се оказаха 100 пъти по-малко :) Май някои другари са прекарали два дена в натискане на F5 и уволняване :))))

309

Анонимен

преди 12 години

Браво ,шут за Тиквочааа!!!!!!1

308

9-ti

преди 12 години

i pak sa nachite shervenite -da sa jivi i zdravi.

307

ШЕФА

преди 12 години

Казах незабавно уволнение на Боко,Цецо и всички *** като 312/шевчета от ГРАБИпо места в цялата Страна!!!

306

Иван

преди 12 години

Не само уволнение а съд.....до стената........а след стената червеи..........ТОВА ПРЕДСТОИ СЛЕД МЕСЕЦИ ЗА НАЙ - КОРУМПИРАНОТО ПРАВИТЕЛСТВО В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ !

305

facebook

преди 12 години

330 269 пъти бе уволнен Бойко Борисов от 12 до 14 юли.

304

Ран-ът

преди 12 години

Много нежност проявявате към мутанта Бойко!Този трябва не да се уволнява а направо да се изрита и то час по скоро!!!!!!!!

303

Анонимен

преди 12 години

До 314Социалистче посочва областите от които комунистите вече немогат да крадът и там пробойните на кораба България са запушени, ако дойдат на валст пак ще ги отпушат!

302

Анонимен

преди 12 години

Всички служби са загрижени за авторитета на премиера слухтят късат билбордове!Питам ви къде бяха посред бял ден когато изнасилиха и удушиха жената в Борисовата градина.Питам ви медиите къде бяха като представиха убийството като мистериозно !Изнасилена и удушена какво мистериозно има тука учудващо е ,че заради медииния комфорт на царя ТИКВА фактите се изопачават и омаловажават.

301

Царя

преди 12 години

От Бойко научих ,че една държава не може да се оправи за 800 дни ,но може да се съсипе за по малко от 800 дни.

300

Социалистче

преди 12 години

Герберите ревът на умряло !Скоро народа ще им бие шутаЗаради увеличените осигуровки Заради не увеличените пенсииЗаради високата безработицаЗаради БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТОбирите на трезори,грабежите...

299

Анонимен

преди 12 години

Шефче ти си просто един *** които си мисли ,че на някои му пука за твоето мнение запази си мнението за тебе никои не е тук за да му дават акъл и да го класифицират като *** или луд има си места където се правят тези заключения болници ,университети поне още ги има докато ГЕРБ не са ги закрили.

298

Шефче от народа

преди 12 години

Бойко и Цецо съм ги назначил, защото не мога аз да се занимавам с всичко. Засега се справят добре и не мисля да ги уволнявам скоро. На който не му изнася, като дойдат избори - да гласува, а не да се почесва и да гледа умно и после да циври по форумите!

297

ТИР

преди 12 години

Вие *** ли сте или ви плащат да се правите на такива кого заблуждавате хората видяха ,че Бойко е параван поставен от БКП да пази предишните . 2 г КАТ и ДАЙ ни разката по пътищата увеличиха куп глоби вместо да гонят *** за откраднатите милиарди левове !!!Най големия мит е ,че олигарсите не управляватВсичко се прави за Богатите хванаха и НАГЛИТЕ заради тяхната сигурност не че неможе да си я гарантират сами с частни гардове но защо не за сметка на данъкоплатеца

296

Чикатило

преди 12 години

"Хора, слепи ли сте или глупави....За първи път от двадесет години има ясна воля в правителство да направи страната подчинена на законите, а не на айдутите."аххахахахаххах :)))))))Пич или си психичноболен, или си много ***! Не чете ли преди седмица, че 87 закона са прокарани да обслужват определени интереси, е сети се интересите на кои фирми обслужват! Баси тъпаната за това винаги ще сме в *** заради *** като теб! Без извинение!

295

ужасен

преди 12 години

Няма оправия тази държава докато има и един жив комунист! Това е! Всички трябва да бъдат вкарани по стадионите, както в една латинска държава, и да се прекърши веднъж завинаги това зло...

294

Ананас

преди 12 години

Тракторът е!Прави се на умен и яхва вълната.

293

Truna

преди 12 години

Комонистите повтарят номерата си от предната изборна кампания :) Брадви,самолети ,сега и интернет кампании !Смях!Силите им стигат само за такива мръсни игрички!Ако бяха кадърни и ако мислиха за България ,а не за собственият си джоб нямаше да им се налага да прилагат такива смешни приоми!

292

хасан

преди 12 години

На най-долната *** и помия в България - червените *** - мощен удар на изборите, така че излезте и галсувейте сульовци, ако не искате подобни комун. номера да има всеки ден и час, най-добрия комунист - изгонения или убития

291

ФАКТ

преди 12 години

То не бяхафлашки,билбордове,платени драскачи,интернет сайтове,взривове пред вестници - ТОВА Е ЛИЦЕТО НА комунистите в България.