283

шофьора

преди 12 години

Е това *** ако ми счупи стъклото на колата ще итрае труп в сериала.

282

аз

преди 12 години

в цитираната от вас америка те обявяват за алкохолик (респ. наркоман) ако пиеш бира на обяд

281

киноманиак

преди 12 години

това пък не е никаква новина!Трева си се пуши вечер по градинките здраво, а полицията ако иска да заповяда да провери.Явор и в филма и живота има раста имидж за който тревата е задължителен атрибут- така че той е в роля!:)Виж Елена, наистина се издъни и скромно-сладникавия праволинеен имидж стана на пух и прах, но като се замислиш явно внезапната слава кара всички да оглупяват- артисти, политици, певци и т.н.!:)))

280

Анонимен

преди 12 години

Причината тютюнът да е легален, а марихуаната не се крие единствено и само в икономически интереси на някои хора, тъй като е доказано, че нивото на пристрастяване към цигарите е доста по-високо от нивото на пристрастяване към тревата. И цигарите са доста по-токсични от тревата, но който не е чел книжки може само да се изказва като *** по форумите и да сочи с пръст! А що се отнася до слабата актьорска игра (което си е факт) не виждам какво общо има с тревата?

279

Bai Onzi

преди 12 години

Абе ей холандецо! Първо откога Холандия е една от най-силните икономики в Европа и Света? И второ знаеш ли колко са законните ферми, в които се отглежда марихуана в Холандия? Не знаеш? Фермата е една! Та тази една проверена и отговаряща на изискванията и законите ферма НИКОГА не може да произведе количествата тревица, които се продават ежедневно. Та за какви данъци и такси ми говориш? Нямам против, който иска да си пафка, но подобни измислени глупости ме дразнят яко.

278

az do 281

преди 12 години

"Пък и вие тревата я консумирате с хероин ,кокаин и амфети" с това изречение получаваш наградата за: The biggest douche in the universe.P.s. пуших за 1ви път трева, когато бях на 15 ( сега съм на 31), а хероин никога не съм виждал през живота си, както и повечето хора които познавам

277

ZAX

преди 12 години

Няма да пишете глупости и да заблуждавате и манипулирате хората. Това, че марихуаната се ползва за медицински цели не означава, че не е опасна. И морфин, метадон, кодеин и още куп наркотични вещества се използват в медицината, но това не означава, че всеки срещнат може да гълта от тях. В цитираните от вас Америка и Европа може да те обяват за наркотично зависим, ако те хванат да пиеш повече време сироп за кашлица съдържащ минимално количество кодеин.

276

anonimous 82

преди 12 години

283,недеи се представя за мен!Каква световна икономика е Холандия бе,имат висок стандарт,ама баш пък световна икономика,отка4ени наркомани като теб са!а ти 286 недеи ми говори за ползата от дрогата,искам да те видя след 5 години,като заприли4а6 на мумия..и тогава ми ги говори пак тия,утаики мрасни,фаштаите си 4укалата и дим да ви няма-кои за Холандия,кои за Щатите!Аман от ***!

275

ъ

преди 12 години

Браво Цвъцо, едно голямо браво!!! Голям удар, от който тези мафиоти от Меделин и Лос Зетас едва ли ще се съвземат!!!А между другото Цвъци, дали има някакви новини по случая с изнасиленото и убито момиче в неделя, както и с човека дето вчера му наляли маскирани мъже хиселина в устата? а?

274

Анонимен

преди 12 години

Ако марихуаната е толкова опасна защо ли в Европа и Америка тя се отглежда с медицинска цел и се изписва с рецепта на възрастни хора? И дали тези възрастни хора след това минават на хероин? Или просто глупаците никога няма да свършат? А знаете ли че индустриалният коноп(в момента също забранен и вкаран в групата на наркотиците) може да замести нефта при производството на пластмаси и е идеален за производство на тъкани, платна, въжета и още много неща?

273

Анонимен

преди 12 години

Играта им посредствена, като професионалисти са нули,но откъм пороци правят конкуренция на големите звезди..

272

ц ц ц

преди 12 години

Хаха, наркоман бил, че го хванали с под 1 гр. марихуана, а вие дето пушите по 1-2 кутии цигари на ден и се наливате с алкохол по кръчмите всъщност какви сте? ***! Аз не употребявам нито едно от 3те неща (алкохол, трева, цигари), но от опит с хора, които употребяват бих казала, че тия дето само пафкат трева от време на време са доста по-малки наркомани от редовните пушачи на цигари или редовно употребяващите алкохол. А вие дето плюете като луди от сутринта имате нужда от антидепресанти :)

271

anonimous 82

преди 12 години

Ти си тесногръд, ограничен ***. Живях 5 години в Холандия, където както всички знаят е легално. Това е една от най-силните икономики в Европа а и в света. Проблема изобщо не е втревата, а в *** като теб. Така или иначе консумацията в България на трева е много разпространена и е факт. *** като теб никога не биха се сетили че ако се легализира и се наложи висок данък, както е и в Холандия, държавата ще спечели страшно много. А и пак казвам проблема не е в марихуаната.

270

оскар

преди 12 години

Каква звезда и съответно звезди могат да бъдат тия?Никакво сценично излъчване,статични и изкуствени!Не обичам турците,но преди време се загледах в техен сериал,не знам актьорите им какво училище са завършили,но те наистина играят изключително професионално,в класи са над нашите:звезди:!

269

anonimous 82

преди 12 години

За вредата от алкохола сам сагласен,ама 4е не са пафкали сам убеден!Пък и вие тревата я консумирате с хероин ,кокаин и амфети !После се 4удите що слабеете,падат ви зъбите,ставате като воса4ни статуи...абе ваша работа,но за лагерите сам твърдо ЗА!БГ няма нужда от такива като вас!

268

JCPenney

преди 12 години

до 277Абе какво му се обясняваш,няма да те разбере.Пък и вече си е изпил кафето с 12 цигари Средец и е отишъл да коси рапица,като през цялото време псува правителството,сякаш то е виновно за провалът му като човек.

267

Анонимен

преди 12 години

90% от коментиращите се изложихте здраво, показахте колко сте комплексирани, зависливи и неграмотни. Доказано е, че към цигарите и алкохола се пристрастява много по лесно и бързо, също така смъртността от прекомерната им употреба е в пъти по висока.

266

Някой

преди 12 години

Голямя работа, кой знае какво станало. Поредния *** наркоман, какво от това че се води "актьорче" - да се друса пича, на кой му пука. Такъв път си е избрал пикльото, защо го съдите. Всеки има глава на раменете и сам си решава. Ама на тоя под къдриците явно е леко празно. Да не кара пил и друсан просто - да не застрашава околните, а за него най-малко ми пука. Просто поредния

265

аз до 274

преди 12 години

а сигурен ли си, че дедите ти не са пафкали ? Как би отговорил на ФАКТА, че "ракийката" е обявена за НАРКОТИКА (да, наркотик е, при това тежък), който е най-опасен точно поради мястото му в бита на хората и оттам поразиите които прави. А за факта не е довел до смъртта на милиони ? И е тласнал също толкова към хероин и други тежки наркотици ? Защото алкохола е 1вия наркотик, който всеки един наркоман е употребил? Няма нито един смъртен случей от употреба на марихуана!

264

хартиена сгъвка

преди 12 години

" хартиена сгъвка " Нямам повече коментари ! :Х