30

Анонимен

преди 12 години

Коментарите доказват каква селяния се настани в хубавия ни град.Ненаучени да плащат за услугите, самодоволни провинциалисти.

29

до 25

преди 12 години

Апартаментите с парно сме си ги закупили преди 25 години. Тогава услугата беше много по-ефикасна и имаше полза от парното. Беше най-изгодния отопляем източник от всички други. Сега услугата е чисто рекетьорство. Анадънму? Плюс това тогава на 90% хората плащаха за парно, защото бяха доволни от услугата и 10-те процента които не си плащаха нямаха такива огромни сметки Такса мощност поради тази причина. Анадънму? Не можеш заради 4 тръбички да плащаш 40 кинта сега със студени радиатори. Анадънмууу??

28

Анонимен

преди 12 години

"Топлофикация дължи милиони и на своите потребители, защото не им плаща наем за своите инсталации."В ред ли си, Апостоле? Наглостта при управлението на *** достигна непознати висини.Остава и да ви плаща, че ви е направила парно.

27

Анонимен

преди 12 години

ТРЯБВА ДА СЕ ОБИДИНИМЕ ВСИ4КИ БЪЛГАРИ И ДА СПРЕМЕ ДА ПЛАЩАМЕ НА МУТРЕНСКИ ФИРМИ И КОМПАНИИ И ЗА ТЕХНИТЕ ЛЪЖИ ЗА СВРЪХ НЕ4ОВЕШКО ВИСОКИ СМЕТКИ НА ТОК,ВОДА И ПАРНО.СТИГА СА НИ МАНИПУЛИРАЛИ,КРАЛИ И ОГРАБВАЛИ .СТИГА СА НИ ПРЕНЕБРЕГВАЛИ И МАМИЛИ.СТИГА СА ГЛЕДАЛИ НА БЪЛГАРИНА КАТО НА ***-КОИТО ПЛАЩА СМЕТКИ БЕЗ ДА МИСЛИ И ПОДВИВА ОПАШКА 4Е Е ИЗЛЪГАН И ОГРАБЕН И МЪЛ4ИМЕ КАТО ПУ...И. .СТИГА СА НИ СМЯТАЛИ ЗА РОГАТ *** ,КОИТО САМО СИ ЛАЕ НО СИ ПЛАЩА КАТО ПОП ЗЕЛЕН БОБ.СТИГА СА НИ ПРЕНЕБРЕГВАЛИ И БЕЗПОЩАДНО НИ ОГРАБВАЛИ НАС БЪЛГАРИТЕ ,А НЕКАНЕНИТЕ ПРЕШЪЛЦИ ГРАБИТЕЛИ И КРАДЦИ НА БЪЛГАРИЯ -ТУРЦИ И *** СА ГИ ГАЛИЛИ С ПЕРЦЕ И БЕЗКРАИНО ТОЛЕРИРАЛИ И БЕЗКАНЕ4НО ИНТЕГРИРАЛИ.,И СМЕТКИТЕ ИМ СА ВСЕ ЗАНУЛИРАНИ .СТИГА.

26

всъщност до 23

преди 12 години

Ами като си си купил апартамент с парно ще си плащаш. Аз ли да ти плащам сметките?Плати си сметките преди да черпиш с уиски.

25

до 17

преди 12 години

Ами като си си купил апартамент с парно ще си плащаш. Аз ли да ти плащам сметките?

24

от 23

преди 12 години

Ако може сега този умник цъкнал ми минус да се обоснови защо го направи, ще го черпя едно уиски.

23

do 17

преди 12 години

Задавам простия въпрос на *** представител на Топлофикация: Добре де, аз ако съм в чужбина 1 година, заради тръбите сте ми начислили 300 кинта за годината...това какво е? Не е ли чист рекет?Онова *** ми вика, продайте си апартамента, като не искат повече от 1/3-та от живущите да си спират парното.Аз го гледам и не вярвам колко е нагъл и ми отговаря абсолютно неадекватно.Кой ще ми купи панелната дупка с "бонус" вашите скапани тръби минаващи през него???Глеееда ме като натровена овца!

22

роби

преди 12 години

Раята от *** си плаща винаги. Колкото и да ги ***, те си плащат. Доказателство са и коментарите тук. Умрете мишки, мама ви ***

21

хххххххххххххххх

преди 12 години

Нямам спомен някой през живота ми да ми е платил сметка. Но бакшиш давам само на когото искам. Топлофикация, както и всички останали престъпници-да го духат!

20

Апостол Апостолов

преди 12 години

Топлофикация дължи милиони и на своите потребители, защото не им плаща наем за своите инсталации. Много скоро тази ментарджийска организация ще бъде атакувана от хиляди хора по съдебен път , които ще спечелят делата си срещу нея и така най- сетне ще стъпят на шията на тази обществено опасна институцийка.

19

НЕ ЗНАЯ КОЙ СЪМ АЗ

преди 12 години

АЗ,ЛИЧНО КАТО ВСЕКИ ПРАВЕДЕН БЪЛГАРИН СИ ПЛАЩАМ СМЕТКИТЕ КЪМ ТОПЛОФИКАЦИЯ,НО ЕДНО НЕ МИ Е ЯСНО И БИХ ЖЕЛАЛ НЯКОЙ ДА МЕ СВЕТНЕ ,ЗАЩО АКО ЖЕЛАЯ И НЕ ИСКАМ ДА ПОЛЗВАМ УСЛУГИТЕ НА ТОПЛИННОТО ДРУЖЕСТВО,НЕ МОГА ДА СЕ ОТКАЖА ОТ ТЯХ,ТАКА КАКТО МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ КЪМ ЧЕЗ,БТК,СОФИИСКА ВОДА И МНОГО ДРУГИ ИЗЕДНИЦИ ?

18

Анонимен

преди 12 години

Хайде някой изстрадал софиянец, дето не си плаща сметката, да обясни с какво е по-ценен за България от жителите на Плевен, Враца, Шумен и още десетки български градове.

17

Анонимен

преди 12 години

Абе не може да се обадиш в офиса им и да им кажеш, че в апартамента няма да се живее, защото собственика е починал, а те на следващия месец да ти тръснат 400лв сметка. Това какво е?!

16

Анонимен

преди 12 години

Хайде сега софиската седерастия ще ми слага минуси. Платете си сметките като всички останали в България.

15

Анонимен

преди 12 години

Мили съграждани по селата е пълно с празни къщи. Вземете си една и си я отоплявайте, безмонополно, както решите. Но е нагло съседите ви да плащат вместо вас.

14

Анонимен

преди 12 години

Докога Андрешковците софиянци няма да си плащат парното? 230 млн. лв. неплатени сметки. Та това са по 600 лв. на всяко софийско семейство. Еб***си наглата ***. Кой е длъжен да ви плаща сметките? Като не искате парно заминавайте си по селата.

13

Анонимен

преди 12 години

Е, няма второ в света такова губещо предприятие, и в същото време всички да го търпят, защото видиш ли, ако ги закачат ще бутат правителства.

12

Анонимен

преди 12 години

Всички в Топлофикация да се задавят с нашите пари, гладни и жадни да ходят, да изпукат дано! Жените им таралежи да родят, та да не могат да си ги погалят! Проклета да е Топлофикация, проклети да са всички в Топлофикация! Анатема !!!

11

Анонимен

преди 12 години

Дължим 220 лв и че им ги дадем на дянково лято