111

Мен

преди 12 години

Турският президент се срещнал с турския си наместник в България, да обсъдят политиката на Доган Бей и Станишоглу за следвашите 6 месеца.

110

ДА БРЕ

преди 12 години

Гюл е ,...."БИЛ",...ПРИЯТЕЛ ,А СЕГА ДАЛИ ...Е,ИЛИ ПАК ЩЕ ГО ИЗДЕБНА ОТЗАД?

109

resemblance

преди 12 години

като две капки вода :)

108

анонимен

преди 12 години

Значи за толкова години със Доган и Станишев,Първануглу явно се е почусвал като султан на който му е харесал ритуала чаламба и на снимката гачи ли иска още от неговият приятел Гюл.

107

Анонимен

преди 12 години

ние българите сме от тюркски произход,фактите това говорят,точка,не сме никакви славяни,миналото не ме интересува,не живея с миналото,гледам напред

106

ДО Х- TR ПАРТНЬОРИ

преди 12 години

ЗАПОМНИ ДОБРЕ-СЪЩЕСТВУВА САМО TR, КОЯТО НЕ СЕ НУЖДАЕ ОТ УМРЯЛОТО BG ПАРТНЬОРСТВО!!! НАБИЙ СИ ГО В ПРОДАЖНАТА,***, НОМЕНКЛАТУРНА, САТАНИНСКА, ЕВРЕЙСКО- ПОТУРЧЕНА, МАФИОТСКА, БИВША КОМУНИСТИЧЕСКА, А СЕГА ПРОСПЕРИРАЩА " БИЗНЕСМЕНСКА" СВИНСКА МУТРЕНСКА ТИКВА!!!

105

Анонимен

преди 12 години

Гоце старо коце си ти - пак си намери компания за през нощта !

104

Nordic

преди 12 години

Вижте им квадратните глави, вижте им кривите сури. Двама турски президенти си лафят на роден помашки. Идат избори раята трябва да се впечатли с нещо.

103

Last OTTOMAN^S

преди 12 години

ako iskas pomost i vikas silno,1ya e komsiyata koyato ste te cue i idva na pomost(pogovorka)priyaten den komşii

102

ДО 106

преди 12 години

Не си запознат с историята момко, траките са били много отдавна владетели на тези земи, след тях идват римляни, но за цитирания период и тях вече ги няма, земите са на византийците и именно те ги защитават в битката край Онгъла. Иначе по тези земи има славяни и много малко траки, които живеят като зверове по горите, щото византийския император ги е преследвал до пълно унищожение, но не е успял. В новата ни държава траките са не повече от 20 процента от поданиците и воюват за хана.

101

Анонимен

преди 12 години

На снимката: Български ***-фес с фанатизиран терорист-резак!НЕОЧАКВАНО ЛОША КОМБИНАЦИЯ!

100

Анонимен

преди 12 години

На снимката: Български ***-фес с фанатизиран терорист-!НЕОЧАКВАНО ЛОША КОМБИНАЦИЯ!

99

Анонимен

преди 12 години

НА ТУРСКИ ЛИ СИ ХУРТУВАТ,В ЗНАК НА ДОБРА ВОЛЯ МОЖЕШЕ ДА СИ СЛОЖИ ФЕСА

98

Анонимен

преди 12 години

извинявай,че се намесвам" бг Турчин",но твойто виждане е обвито от злоба и обидни думи,които нямат истина.Ти не искаш по-някакъв начин да си полезен с твоите мисли,а искаш просто да обиждаш и да си изливаш злобата .

97

Зевс

преди 12 години

Първанов голям приятел има , няма що !

96

фют за 106

преди 12 години

Че, кой говори да не сме партньори? Търговия, сътрудничество да? но не и разпокъсване на българия както искат определени ислямски, македонски, румънски, американски ид р. групировки! Но, ако ни приемат в Шенген това пак ще е ликвидиране на суверинитета ни.- От където и да го погледнеш, военните ни ни предадоха. ликвидираха държавата, а тя няма ли граници приключва съществуването си. Ако света бе хуманен и съпричастен един с друг, то премахването на границите не е такова зло. Търговията е плюс.

95

Анонимен

преди 12 години

Do 100Е да де , като е дошъл Аспарух е имало Траки, гърци не е видял...., пък турците са били в мъдурите на брат му Чингиз хан!

94

BG-TR Партньори

преди 12 години

Сътрудничеството с Турция ще донесе повече изгоди отколкото негативи на България.Трябва да се мисли стратегически,а не идеологически.Проблемът в България е,че много хора все още живеят в Османско време.Независимо как е било тогава,това вече няма никакво значение.Времената се менят.Сега има Р.България и Р.Турция.Те могат заедно да направят "Паста и да я изядат заедно".

93

Д0 99

преди 12 години

АЛООО,КРАТУНЧО ,САМО ТИ ЛИ ИСКАШ ДА СИ ВЪВ ФОРУМИте?

92

Анонимен

преди 12 години

Бойко НИКОГА не е бил агент !!!!!!!