173

РЕАЛИСТ

преди 12 години

НЕ СПРЯХА ЛИ ЕВРОФОНДОВЕТЕ ПО НЕЙНО ВРЕМЕ /Т.Е. ПО ВРЕМЕТО НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ/ ?БРЕХ НАГЛИ ДРУГАРКИ !!!АКО НЕ СЕ ОБАДИ ДОГАН ЩЕ Е НЯКОЙ ОТ БСП ,АКО НЕ Е ОТ БСП ЩЕ Е КОСТОВ !!!ВСЕ ЗА РАИРАНО КОСТЮМИ ПЛАЧАТ !!!

172

Elena

преди 12 години

До опелАми ние - като виден електорат това правим - надяваме се на Бога, за да се оправи дъжавата. Ама хората са казали - Господ дава, но в кошара не вкарва. Сами сме си виновни и за тия, и за ония, защото не мислим, не питаме, не се интересуваме..И тези крадат като онези, а ние - какво правим - нищо и половина. Чакаме пак месия да дойде да ни оправи, нали? Е, на мен ми писна от *** изцепки на премиера ни, писна ми и от червена, синя и бембена партия!

171

опел

преди 12 години

точно тая ли ще иска сериозност от Борисов? къде беше нейната сериозност когато и се гласуваше доверие? значи червената шапчица подучи и тая да се прави на лили иванова.чудесно просто идеално. срама няма ли тази но господ си знае работата. копае гробове на другите но сама ще падне в тях.

170

iMunch

преди 12 години

Искам ГЕРБ да издигне Жорж Ганчев за президент!

169

коста

преди 12 години

Не се учудвам на маниерите на Плугчиева и компания.Те се били загрижили за демокрацията в страната. Те, бащите на които избиха и смачкаха цвета на българския бизнес и интелигенция след девети 1944г. Комунистическата прокоба е тумора на народа и държавата ни.Те не се задоволяват със малко,те искат всичко,цялата власт за да се обогатяват още и още.Дано нашият народ прояви разум на изборите и даде още идин мандат на ББ.

168

Стадо

преди 12 години

Има едни плодове наречени джанки,(някои ги наричат и сливи). Овцете тичат от дърво на дърво да търсят паднали плодове. Ако те са на единият край на поляната търсейки вкусотията, а пастира на половин километрър от тях удари по клоните на дървото до него, стадото се втурва в посока към него, без значение, че и около тях е отрупано със същата храна.Така е и във форума. Награбват ББ,оставят го и подемат Цв. Цв,. Станишев, Доган. Сега Плугчиева? Добре де ама спрете се, та кой е вашият човек? Стига!

167

Анонимен

преди 12 години

Гейбери, направете разлика в изказването на Плугчиева и на тиквата.Онзи махленец само се сополяви недъгаво и хленчи на махленско ниво.Импотентост отвсякъде-физически и мисловно.

166

Анонимен

преди 12 години

*** пак се *** и нададоха безсилен вой.Много ме кефи като чета яловите им писания.Точно като червеногъзият си вожд.

165

Анонимен

преди 12 години

С техните камъни по техните глави. Народа не е глупав за да вярва на поредната комунистическа лъжа. Впрочем това е почерка на Държавна сигурност, точно по тоя начин са работили навремето и сега крадеца вика дръжте крадеца, елементарно д-р Уотсън, ама много елементарно.

164

Анонимен

преди 12 години

Ха, ха, ха, миризливите червени партенки пак ни умирисаха. Тая смрад не свършва бе. Даже и в нета са ги развяли, ужааасна смрад, та се не трае!

163

Анонимен

преди 12 години

Меглена Плугчиева твърди че се е сдобила с въпросник от сериозни представители на БСП.А дали въпросника не от предишните избори с които вътрешното разузнаване на БСП се информираше за своите опоненти.

162

Анонимен

преди 12 години

А аз я мислех за свестна, но за пореден път се доказа, че свестни хора в БСП няма. Там са все такива, които са готови и майка си и баща си да продадат, само за да направят пачки.

161

тони

преди 12 години

Явно няма изгода вече от Борисов. "храни куче, да те лае"

160

Анонимен

преди 12 години

Плугчиева много се изложи. Да плюеш по толкова недостоен начин човекът, който и позволи да я изберат и да взима огромна европейска заплата, въпреки че същата е била вицепремиер при ТройнО Крадливата Коалиция и като такава е отговорна за крупните кражби и далавери, ама нали уж била професионалист - видяхме я колко е професионалист, ама по долните измислени компромати!

159

до 162

преди 12 години

Не ме интересува какво си мислиш, нито съм, нито ще бъда от "червените" !Борисов за мен е = на лошо управление, далвери, връзкарство и имам "честта', лично да се уверя в непочтенните средства които използват, както и да се убедя, че са решили с цената на всичко да останат на власт !А да говорим в цветове е безмислено, интересува ме стандарта на живот, възможноста да "храня" себе си и семейството, безопасноста в държавата и гражданските ми права, всичко останало е партийна пропаганда !

158

Анонимен

преди 12 години

Бившите офицери от Държавна сигурност сами си издадоха начина по който са работили. То е ясно, че тия списъци на въпросници са от тяхно време и сега малко са ги осъвременили, а БСП е поставила партийна задача на тая неблагодарница, за да ни "осведоми", не мерси - от такива *** на БГ и е дошло до гуша и на есен ще измете червения прайд от политическата сцена.

157

Анонимен

преди 12 години

комунизите пускат плувката и шараните кълват:) Типичен бесепарски стил - тая *** размахва някакъв лист "уау вижте ББ какво прави! Уау демокрацията е заплашена..." Аре у лево с тия *** номера. Коя партия не се интересува от кандидатите на другите партии? БСП наум ли ги помнят?Тая плугчиева пък се изкара уникална - искали я заради личността и. Божеее, прибери си вересиите!

156

бг

преди 12 години

Искам да питам М. Плугчиева: А ДС на БКП колко е клепала хопрата знае ли тя като член на БСП?

155

До 153

преди 12 години

Абе я си признай честно, че ни си чул, ни видял, ама нали си от червеня прайд и веднага се почва с плюенето.

154

Анонимен

преди 12 години

Много нагла тая бе и няма срам, развява тия измислени от БСП глупости и се мисли за велика. Толкова ли не е наясно, че са и подхвърлили неща от времето на Държавна сигурност, които са само малко осъвременени за да се хванат балъците на куката на бившите ченгета. Другия вариант е, че щом е партийно поръчение трябва да го изпълни. Жалко за нея и в двата случая, с тоя елементарен компромат, тая просто приключи с политическата си кариера!