19

do 18

преди 12 години

Май само намерих първият ти коментар като основа за моя пост. Дали съм ти се скарал или изобщо се обръщам към теб...ти си преценяваш.))))))

18

фифи

преди 12 години

Как да се предпазим ли? Ами много просто! Гръмнете слънцето и ще спре да ни пържи! А и *** няма да вирят *** и кючеци, защото имеенно слънцето им пържи животинските *** на разни индуси, *** и араби и затова са такива непукисти като животните. Слънцето е злото. Гръмнете го и няма да има проблеми повече! няма слънце, няма Христос, няма Алах - спокойствие, тишина, мрак и ...нощни барове. но е лошо, че Уискито се прави от реколта, а няма ли слънце, няма реколта. Да носим сомбрерота!

17

iwo

преди 12 години

taq na snimkata e debela vijte kuf bajak ima kato na Roberto Carlos, ramoto i e kato Ray Mysterio, NO.... bih q opunal ;) MUJ SUM, ne podbiram !

16

StereoTip

преди 12 години

до 8 , скара ми се нещо май :)

15

Балъци сте

преди 12 години

Видяха снимка на жена на плажа по бански и чикиджиите почнаха с загорелите си коментари...п*** не видели, смешници жалки!

14

психо

преди 12 години

13 к'ва лелка бе слепок,тая е на около 25.

13

ined

преди 12 години

Извода е "За да не изгорите от слънцето в часовете от 8 до 20 часа не се печете" :)

12

Шопар

преди 12 години

"Пак снимката с хубавата ***. Фен съм и на тази кака, много е секси! "Аха, хубава е каката. Има плът, стегната е все още, идеална е за полови забавления.

11

Патриот

преди 12 години

Тва на снимката е няква 40 годишна лелка ,колко закъсали трябва да сте за да го натопорчите от нея ,*** мизерните интернет тролчета дето сте пълна трагедия хахахах!

10

до 9

преди 12 години

А ти защо го четеш?

9

до 9

преди 12 години

ХАХАХА МНОГО ВЯРНО НАПОСЛЕДЪК СЕ УДИВЛЯВАМ КАКВИ ГЛУПОСТИ СЕ ПИШАТ И КАКВО НЕВЕЖЕСТВО ЦАРИ ТУК.

8

дфг

преди 12 години

Ако искате да се предпазите от интелектуални травми,не четете вчера.бг...

7

do 3

преди 12 години

Трябва да си пълен *** за да се пържиш на силно слънце.На плаж се ходи сутрин до 9 максимум 10 часа и следобед от 17 часа нататък.Седнали ми да горят в 1 на обяд. И после що изгаряли и ги боляло. То бива простотия...но сам да се наказваш нарочно си е идиотия.Мажете се с кремове и се пържете при най-силното слънце да ви дойде акъла в *** тикви след време ...

6

Анонимен

преди 12 години

Човек трябва да се маже 30 мин. преди излагането на директна слънчева светлина(преди да тръгне за плажа), на плажа се маже още веднъж, като фактора зависи както от цвета на кожата така и от часа на излагане на слънце, за първи ден на плажа фактор 20+(за лице, глава и за деца задължително Фактор 50), носенето на широки, светли дрехи от естествена материя, носете леки шапки с широка периферия по възможност шапката да не е плътна), във водата се изгаря най-лесно, при облаци също се изгаря...

5

Анонимен

преди 12 години

Тези масони и слънцето развалиха само и само да могт да продават повече плажно масло.

4

ъ

преди 12 години

Пак снимката с хубавата ***. Фен съм и на тази кака, много е секси!

3

StereoTip

преди 12 години

Най-тегаво е да запсиш на плажа, да нямаш чадър и да се събудиш лилав към 5 часа :Д

2

Анонимен

преди 12 години

Тая снимка я използвате за n-ти път.То разбирам да бяхме по времето на комунизЪма и да нямаше откъде да вземете снимки, ама сега сме 2011 г. Има интернет.

1

Анонимен

преди 12 години

Хубава снимка :)