34

АТАКА

преди 12 години

Шофьорът е бил турчин - никой български шофьор не може да заспи зад волана ! Когато Волен стане президент, подобни катастрофи ще бъдат немислими ! АТАКА ! ПОБЕДА !!

33

Анонимен

преди 12 години

турските тирове всекидневно избиват български граждани, но на ГЕРБ не им дреме и се опитват да прекарат закон за изземването на имуществото на всеки който не може да докаже 150 хиляди. с две думи закон против всеки втори българин в държавата. За сетен път се убеждавам, че Бойко не става за нищо.

32

Анонимен

преди 12 години

пак избихте мивките с поредната актуална снимка.

31

Килъра

преди 12 години

Иха наистина ли ще идва турския президент да си види агентите, това не го знаех!

30

do 27

преди 12 години

А нашите шофьори са едни примерни - не ти е работа! А в Турция *** не виреят защото номерата им не минават! А щом цистерната се е обърнала снощи - евакуацията днес е просто прахосване на пари. Стиренът е дразнещ, но е много слабо отровен (освен ако не скочиш в цистерната)

29

Анонимен

преди 12 години

DNESKA V SF. IDVA TURSKIQ PREZIDENT DA SE VIDI POD4INENITE

28

Килъра

преди 12 години

"Тая *** турска заслужават разстрел на място"г-н Олигофрене, не са виновни турците, а такив като теб дето пъво избират некадърници да ни управляват и второ след това нито простестират, нито каквото и да е било друго! Какво са виновни турците, че полицаите не си вършат работата!???

27

Анонимен

преди 12 години

TRQBVA OSHTE NA GRANICHATA TEZI TISTERNI DA SE KA4VAT NA VLAK I DIREKTNO DA SE IZVOZVAT DO GRANICHATA

26

Анонимен

преди 12 години

Тая *** турска заслужават разстрел на място. В събота се връщах от Свиленград посока София и по международния път температурата беше 36.5 градуса(термометъра в колата) имаше и значи, че над 35 градуса е забранено за камиони. Но по пътя се движеха пълчища турски тирове и нито един не беше спрял. Естествено нямаше и пукнат милиционер с изключение на двама в една катафалка паркирана на 20 метра от пътя под една дебела сянка. Контрола на турски камиони е 0.

25

Анонимен

преди 12 години

ЗАБРАНА НА ТУРСКИТЕ *** И ТИРОВЕ ДА ВЛИЗАТ В БЪЛГАРИЯ.

24

онбашията

преди 12 години

шести, виждаш ли колко сте *** оплювачите моето момче, снимката е от германия, но ти не знаейки това веднага наплю службите. в следващата война ще ви разстрелваме на конвеер всички мислячи и мрънкачи

23

20

преди 12 години

Поредния Турски атентат над България

22

Килъра

преди 12 години

Тази статия е пропганда-такива неща ставаха само по времето на БСП! При ГЕРБ всичко функционира много добре- и Гражданска защита, и полиция, и съдилища с една дума ВСИЧКО!

21

аз, до 17-ти

преди 12 години

колега, това на снимката е някаква катастрофа от германия, виж им жилетките..а от дебелец не чакай скоро снимка, в българия толкова бързо нещата не се слъчват..катастрофята стана в 2 а.m., едва сега медиите се усетиха..добре дошли в бг..или ако можете-добре отишли...

20

Килъра

преди 12 години

"Ключови думи: Разлив, пожар в четвърти реактор на аец фукушима 1 и евакуация, дебелец, цистерна с химикали"WTF??? :)))))))

19

Анонимен

преди 12 години

И никой до сега не е казал че е виновен Бойко за това...не мога да повярвам!

18

до tochniq

преди 12 години

много зле :) пише архив пич, средното с 3-ки ли го завърши

17

АЗ666

преди 12 години

Моя колежка живее в Дебелец. Едва в 5 часа няква мижава патрулка е взела да обикаля с високоговорител! Четири часа къде са спали??? Евакуация - дръжки! Хората са се евакуирали сами, без гражданска защита, без ПАБ, без цецовите подопечни...Всички жители на Дебелец са се изнески към Търново и се чудят какво да правят.От никъде никаква информация и помощ! Няма такава държава!!!

16

Tochniq

преди 12 години

E, dobre de uj bilo oopasno ne znam si kakvo - 4ak hora evakuirat, a tiq deto sa na snimkata kato gledam kak sa go udarili na lafmuabet 4e daje i dvama dremqt na mantinelata.......Na statiqta li da vqrvame ili na snimkata????? Neshto ne se vryzva tova deto ste pisali kolegi ot vestnika.....q vzemete zavyrtete pak edna shaiba da ne ste obyrkali neshto novinite.

15

електоратка

преди 12 години

А хората в съседното село - Присово, не са ли в опасност??????