59

ЕбЛьов

преди 12 години

Другарката Първанова се О********* ..Настъпа жабока не за първи път ! Плюенето по България и е вменено в кокошият и мозък !!!

58

Дон Балон

преди 12 години

К*урветината може ли да докаже ,че е имало часовник и други ценни неща в багажа ? Кой *** си слага такива неща там ? Изрично е посочено в билета ,че ценностите се съхраняват в ръчният багаж !!!Аман от *** !!!

57

sofeto

преди 12 години

Някакви комплексaрчета обърнаха темата София срещу прованса!!!

56

Анонимен

преди 12 години

А аз си мислех че като се правят такива проверки се проверяват служителите и едно тяхно ежедневие на летището, НО под прикритие така че да не знаят, нещо което в БГ няма как да стане щото проверящите още не са отишли на работа но на летището знаят че ще ходят при тях.На тази проверка те са проверили колко пътници са минали от там и колко товари са били обработени и разни оплаквания и т.н и нищо съществено.Говори се за организирана група за кражби а се прави техническа проверка на съораженията.

55

до 55

преди 12 години

време е такива нещастници като тебе да разберат,че вече сме в ЕС и не може да се краде вечно от багажа. Това трябва да получи силен отзвук в чужбина,за да ни разберат що за *** сме,що за *** държава сме. Те всъщност ни знаят :)Ако това летище не може да работи ,да го затварят и това е. Няма да има летище.

54

Валя

преди 12 години

И на мен са ми вземали неща от багажа. Освен това и куфара и беше повреден - счупена ключалка (разбира се) и скъсан външен джоб, в който така или иначе нямаше нищо. Когато отидох да се оплача, по време на попълване на формулярите, лелката не пропусна "по лелски" да ме нахока, защото не съм си държала нещата в себе си О.оТова беше преди 4-5 години.

53

съгласен !!!!!!

преди 12 години

Според мен е време червената *** Първанова да дава обяснение защо занимава европейския парламент с изкуствено създадени скандали? За какво тази жена е пратена там, за да излага държавата си по поръчка на партийната централа?! Според мен европейците не са чак толкова глупави, за да се вържат на номерата на комунисти.

52

Анонимен

преди 12 години

Две от букурещките летища обслужват за повече пътници отколкото всички български летища.:) Бе шопите, вашето не е летище, вашето е спирчица, на която не всички авиопревозвачи се навиват да кацат или имат изгода да го правят.

51

Анонимен

преди 12 години

Според класацията на летищата обслужващи най-много пътници в Европа, летище София е на място No. 100.Обслужва около 3 млн. пътника на година.В тази класация има и няколко турски летища (''Ататюрк'' е на място No. 8), които заедно обслужват около 85 млн. пътника на година.

50

Чул

преди 12 години

Крадът яко - хората не забелязват - щото го правят с тарикатлък .

49

ДАНИ

преди 12 години

Истина е, че има много кражби по летищата, но някои хора нарочно си "губят" багажа, предварително сложили малки вещи и после обезщетение.

48

Анонимен

преди 12 години

До 46Бе като чета статията, май шопите сте по-близо до Анадола, ама нейсе. :) Тя *** не прощава!:) Ползвайте си летището, пазете се от падащи покрими и ръкави и кледайте да не видите *** до самолета ви с флекс в ръка, че АЛУМИНА е скъп.:))))))))))))))))))

47

в бг се краде

преди 12 години

трябва да го включат в официалните туристически справочници! т.ч. заобикаляйте!

46

НеБългарки

преди 12 години

Едната евро уФса закри реакторите, другата иска летището

45

za 44

преди 12 години

ха дано всички анадолци правят като тебе

44

Dimitrov

преди 12 години

Доста познати се оплакват, че се краде от багажа на летището, така че най-добре нищо ценно в багажа. Пари, накити, документи и т.н. всичко само в ръчния багаж. Има и машина за опаковане срещу няколко лева, аз мисля да я ползвам следващия път.

43

Анонимен

преди 12 години

До 42Предпочитам Летищата в Букурещ, по са ми евтини, удобни, по-богат избор, а и най-важното - не ми се налага да минавам през София.:)

42

Томас

преди 12 години

да бе - как ли не - сякаш всичко е идеално - да да.

41

Machiavelli

преди 12 години

Стига бе хора, какво ще бойкотирате, оставете летище София, то е единственото спасение от кризата (Терминал 1 и 2)....

40

Анонимен

преди 12 години

Да бойкотираме летище София. Това едва ли ще ги отучи от ***, но поне ще им намали "плячката". Аз го правя. Между другото е и по-изгодно.