156

ivan

преди 12 години

Напротив ти излезна *** като Янка защо гласува заедно с комунистите утрепко такава защото вие страх че щеви вземат всичко нали .ГЕРБ ще остане винаги в нашите сърца но такива като вас нетрябва даги има ПРОДАЖНИЦИ

155

най-ми е готино

преди 12 години

че българите умират от глааааааааад !

154

Анонимен

преди 12 години

Тези некадьрници доколкото си спомням ги подкрепяше ти фурнаджиска лопато !

153

Анонимен

преди 12 години

Това което казва Волен се отнася за Атака а не за ГЕРБ.

152

Tina

преди 12 години

Единствено от Волен не съм чула обидно дума за българите, за "манталитета", за "материала", за "народопсихологията" и т.н.

151

Кавал

преди 12 години

Воленчо, ти защо гласува днес заедно с БСП и ДПС против закона на Маргарита Попова? И ти комай се ояде и стана голям баровец, закрилник на мафията.

150

Алпинист

преди 12 години

Нещо вярно да каже и Волен.Но вина за този срив има и той - нали до вчера поддържаше ГЕРБ и ББ.На това се вика съучастниклПътя е за двамата е един - в небитието на политиката.

149

nikoi

преди 12 години

и герб и така са вече мъртви партии и никои няма да гласува за тях.истината е че, на тея избори ще гласуват не повече от 20% от всички гласоподаватели и то разни *** и турци под строи.ние българите няма подкрепим никоя от всички тея анти български партии

148

Гацо Пенкелеров

преди 12 години

Абсолютно съм съгласен сконстатацията на Сидеров . Но е време да се осъзнае Воленчо и да каже че провалът на ГЕРБ ( *** за Европейско Развитие на Башибозука е ) Е И ПРОВАЛЪТ НА АТАКА като първи поръжници на тази партия управлявана от Свети Боко Тиквоф . Гионсуратлъкат в БГ ще продължи с пълна пара. Сидеров нека за знае че данъците в БГ никога не са работили за народа и това го знае много добре като бивш служител на М.Груп . Стига управниците са се правили на палячувци и шутове ВЪН

147

Анонимен

преди 12 години

Волене,ГЕРБ ще се срине , а Атака , въобще няма да съществува в следващия парламент!Никой не обича фурнаджийски лопати , като теб!Избирателите ти , те видяха що за стока си!Загуби им доверието!

146

Анонимен

преди 12 години

Вoлене, мoже и прав да си, мoже и насериoзнo да ги пееш тя рабoти, нo акo несмениш цвета на ризата и шарката на татуирoвките на твoите хунвейбини Нарoдът ще те мисли за фашист-сoцялист,дoкажи че си решителен и пoдкрепи всека иницятива на кoгoтo и да е oт oпoзицята за сабаряне на герберасите. Гербще те вкарат в затвoра за измисленo престъпление. След 5 гoдини сте кажат-ууу Вoлка, извинявай брато-ти не си направил тoва-свoбoден си. И на другя ден ще вкарат ве4е за тoва кoетo си стoрил. Имаш си работа с милиционери 90% от които са били почитатели на Берия и Сталин.Погледни самозваната Тиква и погледни светата Кратуна и фискалния Пипон- само чакат деня, часа и минутата да те натикат в затвора.

145

БСП пак се издънихте

преди 12 години

Браво Волене!Сега вече всички те разбраха,че и ти си като Янка.Е те това е истинска услуга на Бойко.Благодаря на Бог,че те има Волене.Нищо ,че са ти платили да плюеш ГЕРБ.Ти направи огромна услуга на ГЕРБ.

144

Анонимен

преди 12 години

Сидеров горкия се чуди накъде да врътне ***, ако плюе ГЕРБ е предател, ако не ги плюе е ***!Ама така се случва с обслужващия персонал на партията - майка, както всъщност с НДСВ!

143

За пример

преди 12 години

Така се проституира в политиката.

142

Анонимен

преди 12 години

Бсп много добре си кроят, подмолните атаки.Всички знаем,че АТАКА е най бедната партия и прибира пари всякакви.Наближават избори все пак,а пара требе.

141

Марио Спасов

преди 12 години

Сидеров, евтината ***, като видя, че не стават нещата по свирката му, веднага смени плочата - толкова е жалък, смешен и противен с действията си от простотията пред джамията в София насам, та няма накъде повече!

140

Анонимен

преди 12 години

На това се вика ПРЕДАТЕЛ.

139

В. Сидеров

преди 12 години

Извинявам се объркал съм се. АТАКА се разпада , а не за Герб.

138

Долен Циганов

преди 12 години

Не ме слушайте какво говоря, а вижте какво правих 2 годиниПомагах на Бойко, осигурих му парл. мнозинство,а пък той ми плащаше КЕШАма сега като си купи дептати, и вече не му трябвам, спря да МИ плащаДолен неблагодарник излезе Борисов

137

***

преди 12 години

Сидеров ами нали сте във управлението направете нещо , какво се правите на публика на стадона която само гледа