47

до номер 39

преди 12 години

Ние,които наричаш "религиозни фанатици",с вярата си и несломимостта си крепяхме България 500г.през турското робство,ние и до ден днешен сме гръбнака на народа.А ти на човек не можеш да си верен,какво остава на Бог!Не смей да обиждаш,страхливи безроднико!Евтаназията е сатанизъм и точка по въпроса!

46

оп оп оп

преди 12 години

до 36 - въобще не се пиша за много запознат с тея неща, но да казваш, че православната църква не била гонила.... сещам се за много примери - в началото например иконите са били забранени и са гонели кланящите им се ... ?!

45

mao_dze_dun

преди 12 години

Golden Eagle: Да си християнин е нещо съвсем различно от това да смяташ, че всяка думичка в Библията е истина (особено на местата където си противоречат Апостолите е особено интересно). Истинските християни са тези, които малко или много следват философията на Исус. За мен християнин може да е всеки, независимо от религия или пък дори атеист. Имаш искреното ми съжаление.

44

mao_dze_dun

преди 12 години

Golden Eagle: Ти най-обикновен фанатик. Книгата, на която така смело се позоваваш е пълна с противоречия и е изменяна многократно. Стария завет е историята на евреите в която общо взето се разказва как Бог дава на евреите да убиват този и онзи без последствия. Новия завет пък е 4 евангелия, които през 5ти век са избрани на вселенски събор да го съставляват, при наличие на около 20тина. Сиреч - събрали са се няколко архиепископа и казали - е те това е новия завет, щото ни изнася така.

43

Калин

преди 12 години

самоубийствата у бъгъ се дължат .. са САмоУбийства .. я как помогнаха на пато - анатома раданов да си сложи въжето :) колко хуманно от страна на другарите .. хем помагат на народа като го държат оскотен и беден .. хем помагат в нужда.

42

инфо

преди 12 години

ЗА евтаназията.ЗА правото на личен избор.Не всяка болка може да се търпи.България е с най - много самоубили се в Европа - на ден по двама души...Най - вече неизлечимо болни - скачайки от високо или хвърляйки се под коли или влакове. По този начин травмират и очевидците, и близките им.

41

гого

преди 12 години

до 22"антихристиянска е" , да ама не, аз няма да правя кефа на някой да се мъча, работя в болница и виждам мъченията, това е ужасда се мъчиш, не мога да го опиша, УЖАС Е!!! Голи безпомощни умират, не ми говори за християнство. Там в интензивните отделения го няма Господ!УМИРАТ!!!

40

Калин

преди 12 години

евтанизирай комунист - спаси човек!

39

гого

преди 12 години

това е личен избор, ако реша "да" това ще е.никой не искам да ми се меси,натам отивам

38

до 36

преди 12 години

Ненормален религиозен фанатик! Натрапвате се по-досадно и от гейовете!

37

до Ружа

преди 12 години

Имаш минус защото проблема изобщо не е "жестоко сложен". Ако някой се мъчи и иска да си отиде,то той трябва да има пълното право и решението е само негово.

36

Анонимен

преди 12 години

Ех, такъв мерак имах да я изпробвам! :)

35

до неграмотния н.25

преди 12 години

Православието,което е и единствената Христова Църква,НИКОГА никого не е изгаряло или преследвало.То винаги се е борило само с греха и неправдата.Това,че си неграмотен и безродник и не правиш разлика между католическата секта и Светото Православие,си е единствено твой проблем.Но не лъжи и не насаждай сектантските си брътвежи на хората.

34

Анонимен

преди 12 години

Толкова ли се свършиха проблемите в здравеопазването, та тръгнахме да решаваме за евтаназията. До сега, появили зе проблем в здравеопазването веднага започваха да говорят за забрана на тютюнопушенето. Сега друго. Стига вече. Ако някой реши НАИСТИНА да сложи край на живота си никой не може да го спре. Просто ще го стори. Всички мъдрувания са безсмислени.

33

платон

преди 12 години

Много правилно! Тук ще ни избият с отровни храни, мръсни води и въздух носени от къде ли не по света, ядове от тормоз по битови и данъчни проблеми, проблеми в и с работата....какво ли не? даже и да не искаме ни трепят, а защо да бързате да доубивате един мъченик? Нека си доизкара живота, докато може!

32

Golden Eagle

преди 12 години

До 26Чакайте сега. Като става дума за християнство- давам за пример Библията. Това трябва да се каже, независимо нали на някой му харесва или не. Сега за Конституицията- ами прочете я- там също пише. Съжалявам, но бъркате нещата!

31

ххх

преди 12 години

Темата за евтаназията е "луксозна" - тя е за държави, които осигуряват на гражданите си добро здравеопазване и добри социални условия, посочи Янаки Стоилов от левицата още едно доказателство, че тия в парламента не са там за каквото сме ги пратили.Като чета мненията тук ми е ясно ,че около 80% са ЗА!

30

ха-ха-ха

преди 12 години

За какво ни е изобщо подобен закон :))) То у БГ-то е лесно - искаш да се капичнеш не плащаш на чичо доктор и той скоропостижно те праща на оня свят :))) За какво са изобщо подобни закони?

29

Анонимен

преди 12 години

Темата за евтаназията е "луксозна" - тя е за държави, които осигуряват на гражданите си добро здравеопазване и добри социални условия- кратко, точно и ясно. Каква евтаназия в България бе, либертари, като здравеопазването ни за едни онкоболни не може да се погрижи добре...то всеки втори е неизлечимо болен за нивото, на което сме в момента. Ако пък някой се мъчи, в пълното си право е да извърши самоубийство - то не се наказва от закона. Не сме опрели дотам, че да правим лекарите екзекутори.

28

Ruja

преди 12 години

Човече, не зная кой си, дето ми писа минус, но много бих желала да разбера защо.