243

нЕкой си

преди 12 години

242, ако искаш да живееш в държава, в която полицията ОСЪЖДА арестуваните, моля, изнасяй се оттук и се ориентирай към Северна Корея. и там полицията не съди, но всичко се решава от Другаря Ким, така че може и да ти хареса. нормалните хора със сигурност не искат да са в държава, в която полицията СЪДИ.

242

Анонимен

преди 12 години

Всичко, което правим, то се прави на базата на евро-атлантическо стратегическо планиране.ГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТА.КАТО ИЗЛЕЗЕ ИНФОРМАЦИЯТА ЗА ДАРЕНИЯТА НА МВР И ФИРМИТЕ ДАРИТЕЛКИ .... И ХОП АКЦИЯ "ШОК". ЦЕЛИ ДВЕ НЕЩА:- ДА СЕ ЗАМАЖЕ ФАЛА С ДАРЕНИЯТА- ДА СЕ СПЛАШАТ ВСИЧКИ КОИТО ГОВОРЯТ ПРОТИВ МВР И В ЧАСТНОСТ - ЦЕЦОМА МНОГО ЕЛЕМЕНТАРНО БЕ ЦВЕТАНОВ ..ЕВРО-АНТЛАНТИЧЕСКИТЕ НИ ПАРТНЬОРИ- ХАЛ ХАБЕЛ СИ НЯМАТ, КАМО ЛИ ДА СА ТИ ПОРЪЧВАЛИ ТАКАВА АКЦИЯ.Е НЯМА ДА ЗБРАВИМ ЗА ДАЛАВЕРИТЕ

241

Анонимен

преди 12 години

Операция "Циркаджии на власт"

240

Тялото

преди 12 години

Стартира операция "ШОУ"

239

Анонимен

преди 12 години

Мдааа,в Бг се живее добре казал Тиквата.КПП-та,военно положение,убийства и грабежи ежедневно,скандали до безкрай,глад-мизерия и *** на всеки ъгъл.Това му казат ДОБРЕ в Тикволандия.

238

Станишев

преди 12 години

Полицейско насилие! Използват МВР за политически репресии, арестуваните са цялата младежка организация на БСП във Варна! Ще сезираме Страсбург!

237

OЗ десето

преди 12 години

Дори Русия не е полицейска държава oz-ds. Полицейска и то скапано и неправилно говореща полицейска държава е България. Защото мафията и акъла им "ги е слаб". Полицията в САЩ и другаде обслужва населението, а не му прави шокчета и ужаси, не им говори на неправилен, развален и нелогичен език. Обслужва. Това е обслужваща сфера- ей, обслужваща. Милицията е орган на терора, шока и ужаса. Полицията пази и защитава, не шоква.

236

A. Кутев

преди 12 години

Лошо другари... и тази седмица няма как да ви платим..

235

До 233

преди 12 години

Прочети коментар 190-абсолютно съвпадение на възгледите ни!

234

ds

преди 12 години

Предпочитам да сме полицейска държава като Щатите, Русия или Германия, където полицаите бият, прибират и осъждат за каквото трябва без да галят всеки престъпник с перце, отколкото да гния в тази пумийна яма където некви *** на тоз и оня сина си правят квото искат, а другите крадат,бият и убиват и си карат S класите безнаказано! Няма такива *** като в тази държава!Прекалено много свобода ни дадоха, че сега всяка акция е "посегателство", ама на какво ?

233

до 233

преди 12 години

233 - това Цуци на какъв език го е казал? Защото не ми прилича на български...В текста му няма нито подлог, нито сказуемо ... нито какъвто и да е било смисъл, нито логически връзки! За каква сигурност в Шенгенското споразумение говори? Та ние не сме в Шенген! Задържането на 36 лица, които бяха задържани днес, те са на базата на резултати. Към какво се отнася ТЕ? Към лица, към резултати или към които? Изобщо - на този човек биотокове протичат ли му в мозъка?

232

Анонимен

преди 12 години

ЦвЦв както е тръгнал да нарича акциите на вестници... скоро ще има и акция "Всеки ден" на новият жълт вестник...

231

бай

преди 12 години

234, само една корекция - аман от БЕЗРЕЗУЛТАТНИ показни акции. колко акции, акцийки и прочее циркове видяхме? на колкло места влизаха криминалисти и спецчасти - гръмко, показно, като в холивудски екшън? та покрай "работата" нахлуха и в къщите на случайни хора и пребиха невинни.... и кво? някой осъден след акциите? някакви компенсации за невинно пострадалите? някой наказан за издънките?

230

Анонимен

преди 12 години

хах те си знаят кой трябва да ловят ;) няма смисал от Кпп-та ;)

229

Анонимен

преди 12 години

predlagam sled kato gi fashtat postoianno i posle pak gi puskat, pone da im tegliat po edno vyzpitanie v kiliite, barem tva spre recidivistite

228

Бай Тошо

преди 12 години

Всеки ден Акция! Евала!!!ГЕРБ все подече и вси повече печелят гласа ми.

227

!

преди 12 години

Този пак изпадна във фаза "громки акцийки с нулев резултат за народни пари"! Пфу!

226

миротворец

преди 12 години

Аман от показни акции!

225

Анонимен

преди 12 години

Цветан Генчев Цветанов направи следното кратко и ясно изявление по случая:"Всичко, което правим, то се прави на базата на евро-атлантическо стратегическо планиране, което се прави от службите на нашите евро-атлантически партньори. Това, което запознаваме нашите евро-атлантически партньори, от това, което правим и резултатите, които получаваме. Аз все пак съм гражданин на Република България и мога да изразявам болката и гражданската си позиция, която се пресъздава от това, което и аз, обикаляйки в страната, събирам като информация от хората. Много по-важно е, когато се срещаш с много хора, които са потърпевши от извършени престъпления от извършителите на тези престъпления, ние трябва да защитим гражданите и да им гарантираме сигурността в рамките на Шенгенското пространство. Задържането на 36 лица, които бяха задържани днес, те са на базата на резултати, на базата на анализ, на базата на разследвания, на база на решения, които се взимат съвместно от нашите партньори и което беше лансирано и в публичното пространство чрез медиите."

224

Анонимен

преди 12 години

Божкееее , тоя е наистина много просто парче..Вече съм благодарен че не знаят езици с оня тюлен Боко..Така поне ако превода е дословен , чужденците си мислят че преводачите не се справят..