16

Анонимен

преди 13 години

И Бойко както и предните правят само едно нещо приватизират и продават що има всичко държавно на частни фирми, по този начин ще направят държавата зависима изцяло от частника, накрая и парламента ще стане частен ако вече не е станал.Всички политици са дупедавци изобщо не ги интересува ни народ ни държава гледат те да са добре както се казва биха продали и майка си за жълти стотинки както и правят в момента.Решението е разстрел на площада да видим следващите дали ще правят така.

15

Анонимен

преди 13 години

Цецо да не се чуди,ами да продава МВР.

14

Гошо Тъпото

преди 13 години

Пощите са...част от държавноста и поради това,не виждам ...чий го топли за дасе...разграбят.Ако и това стане,да заключим Парламента,защото.... паразититевътре,хептен се...оляха.

13

Анонимен

преди 13 години

Хаххах. ГЕРБ гледат да разпродадат къде какво могат. Няма да се учудя, ако продадат органите на гражданите на републиката на други страни, само за да има парички за още няколко апартамента :)))

12

888

преди 13 години

Да ги приватизира кака Цвети!

11

jujaka

преди 13 години

Да ги гонят всички ! Един майл им писах и не ми отговориха.

10

1976

преди 13 години

Начина, по който се изразяваш,говори колко ти е културата!!!Всеки ден се срещам с подобни неграмотни провинциалисти,с големи претенции,един адрес не могат да напишат,но да, пощенските служители са им виновни!Аз работя в поща и не смятам ,че съм ***,нито ще допусна, подобен екземпляр да ме нарича така!Радвам се ,че днес хората ни подкрепиха и събрахме доста подписи!

9

Анонимен

преди 13 години

Кой изобщо ще ги пита фиктивните синдикати.Къде бяха когато се приватизира цяла Чалгария

8

ДО 4

преди 13 години

Саше , много си ***.Тази държавна служба е от 3000 години преди Христос.Ти се появи и реши да я закриеш.За теб наказанието трябва да е - сам да си добиваш водата и тока , а Интернет да гледаш през крив макарон.Та нали с такива организации се идентифицира Държавата , всеки има право затова че плаща данъци , независимо колко човека са в селото.

7

Анонимен

преди 13 години

Синдикатите са против защото ще им спре вноската от 13000 души. Иначе за хората въобще не им пука. Като се замисля тия синдикати досега нищо не са направили. Имаше по едно време едни кръгли маси дето ядоха, пиха и се веселиха и това беше.

6

Анонимен

преди 13 години

Не знам какъв *** трябва да е човек, за вярва в приватизацията но пощите. Освен, че цените на услугите ще хвръкнат, значителният имуществен фонд ще се "реализира" с цел печалба, цели райони от страната ще останат откъснати - всичко е едно на ръка, ДЪРЖАВАТА ЩЕ ОТСТЪПИ ЧАСТ ОТ СТРАТЕГИЧЕСКАТА СИ ИНФРАСТРУКТУРА. Отделно, че ще се създаде още един монопол.

5

антикапиталист

преди 13 години

Приватизация на практика означава продажба на държавна собственост на чужденци или мутри - поне така стоят нещата в България. Разпродаването на икономиката на такива елементи напълно подкопава суверенитета ни като държава. Ако държавните дружества не работят качествено, това е заради слабия държавен контрол. При такова положение може да си изберете - да си дръпнете гащите нагоре и да почнете да работите като бели хора, или да си разпродадете държавата и да станете колония. Друга опция няма.

4

Анонимен

преди 13 години

Aз пък съм ТВЪРДО ЗА.БП са се превърнали в семейна хранилка на цял рояк мързеливци.В тях има 3-4 пъти повече служители от необходимото, и за да останат държавна собственост трябва да се закрият пощенските станции по села и паланки с 50-на души население и по-малко и да се съкратят поне половината служители, защото те реално не вършат нищо а получават заплати.Тъкмо заплатите на останалите могат да се увеличат за да достигнат средния доход за страната.

3

БМ_21 град

преди 13 години

Брей каква стана тя бе !? Ошашави се тоя народ, нали продънихме ушите на света, че искаме капитализъм, пазарна икономика тоест, власт на частниците ... сега пък не щем приватицзация! Спомням си едно изследване на НЦИОМ май беше ... на въпроса "трябва ли средствата за производство да са в частни ръци 70% отговарят "да", на въпроса каква работа предпочитате при частник или държавна същите 70% отговарят .... държавна работа, с други думи аз да си гледам кефа на държ. служба пък другия да бачка яко

2

lll

преди 13 години

ЩЕ протестират ! Защото частникът като дойде ще ги разкара половината мързеливци, а другата половина ще им се наложи да бачкат!!!Аз едно писмо от София до Франкфурт 40 дена съм го чакал. На 39-тия ден е дошло в Германия! ***!!!

1

Анонимен

преди 13 години

КАКСО МИСЛЯТ СИНДИКАТИТЕ ЗА ДЕПУТАТСКИТЕ СУБСИДИИ ?