34

:)

преди 12 години

Браво на Квитова.. заслужи си купата момичето голям хъс има

33

tennis fan до 31

преди 12 години

"Робско мислене", "примиряване с малкото" : бла-бла, дрън-дрън... За Пиронкова това е успех, имайки предвид мястото и в ранглистата и слабата година за нея (тя фактически само на Уимбълдън игра добре). Тук не става въпрос за "примиряване с малкото", а за реализъм. Естествено е добре човек да има високи цели, но те трябва да са подплатени с нещо, иначе става още по-лошо ;)

32

до 30

преди 12 години

Сн други думи да ти обясня специално на кухата ти глава. Надал с големите си бицепси беше размазан на 3 пъти на финали тази година от изсъхналия Джокович който си е направо манекен. Що така става бе, разбирач? Що една слаба ръчичка на Джоко доминира над левичарската напомпана анаболна на Надал? Що така бе, разбирач?

31

до 29

преди 12 години

Мдаааа, много градивна критика от някаква ***, която ме наричва "мухлИо". *** смотана, Пиронкова миналата година беше на полуфинал на този турнир. Сега като отпада на четвъртфинал да я величаем и издигаме на пиедестал????Ето затова робското ни мислене ни кара дотук- да се примиряваме с малкото.Класирали сме се на финалите чрез подарък от руснаците на финалите по волейбол в Полша и всички в еуфория. Срам и позор. а бяхме 4-ти преди 2 години по волейбол, сега ще се задоволим с 8-то място.

30

до 28

преди 12 години

Да,обясни ми още веднаж!Така може и ти да си повярваш!Преди няколко дена когато българката загуби,обясненията във форума бяха,че не издържала на темпото на по-здравата физически чехкиня(това не са мои заключения а на автора на статията)и тогава излиза,че съм прав...Да приемем твоята теза,че печелят не мускулите а таланта-тогава таланта(във случая) пак не е на страната на Пиронкова или на нашето момиче му липсва и физика и талант,така ли? С други думи какво искаше да кажеш? :))

29

До 23

преди 12 години

От какво ти се гади бе мухлио. Не може всички да са първи. Един е първи, но това не значи ,че не трябва да се отдаде заслуженото за многото кадърност и на другите, които са достигнали това ниво. Сега Шарапова като е втора да не би да не е добра, или Уилиамс, или Званарева, или Пиронкова. Ти си абсолютист и не улавяш нюансите. Не е възможно всички добри тенисисти да са 1-ви, но че не са първи, не значи, че не са добри. Това не е пораженческа психика, а реалност.

28

do 26

преди 12 години

Извинявай , ако си се засегнал/а от коментара ми. Впрочем не би трябвало да се засягаш от някой в нета, който ти е непознат...само можеш да му отговориш подобаващо. В случая ставаш за мен за срам, защото ти казвам/повтарям перифразирано сега...не мускулите правят от човека тенисист, а таланта. Ясно ли ти стана сега ? Или пак да ти обяснявам?

27

до 24

преди 12 години

Ти изобщо в час ли си?! Тенисът не е само едно хамалско блъскане на топката, в тениса се изисква и интелект. Силовите спортисти бързо се издигат, но и толкова бързо пропадат, защото спортната форма е нещо преходно, а виждането върху играта не :)

26

Анонимен

преди 12 години

Ти ли си този или тази които определят кой е станал за срам? Много насериозно се взимаш та чак и оценки за другите даваш!Ако не си съгласен(на) с мнението на някого-просто го подмини,но не си позволявай да коментираш непознати! Нека всеки даде мнението си без да коментира другите!Това е демокрацията! С моето мнение аз няма да променя съдбата на никого,но с твоето...ти огорчаваш останалите а това не е добре,нали?

25

do 24

преди 12 години

Боже колко си зле! Една велика шампионка като Жустин с жилавото си слабо тяло как попиляваше наред ? Един Федерер да не би да е мускулест? Един Джокович?..Върви пиши в друга тема ,че тук стана за срам с глупавите си писания.

24

Анонимен

преди 12 години

Ако Цветана беше с тяло на спортист а не на манекен-щеше да спечели.Но тя иска хем да е шампион по тенис,хем да е като манекенка...така не става!За имаш издръжливост и сила не трябва да мислиш за външният си вид-така както правят останалите,които вие наричате "мутанти".По-добре мутантки шампиони отколкото манекенки аутсайдери,нали?

23

до 20

преди 12 години

Това ни остава...да се примиряваме с това, че сме паднали от шампиона.Дее. а *** ви деее.а, примирени робски! Гади ми се е от такива като теб- пораженческо мислещи душици!

22

Браво

преди 12 години

Честито на Квитова ! Помете поред всички съпернички ! Явно неслучайно се наложи и над нашата Цвети !

21

do 20

преди 12 години

Егати тъпата българска примиреност. Значи теб те успокоява факта че шампионката на Уимбълдън е била Цветана??? И к'во те ГРЕЕ този факт бе, ***?Цветана ако беше спечелила срещу този чешки мутант и после бе взела титлата щеше да ме радва това, а не че паднала от шампионката и да я възвеличаваме нашата.Егати сбърканата философия дето имате.

20

Квит

преди 12 години

Пиронкова бе победена само от победителката в Уимбълдън. Нека им е гадно на хейтърите на Цвети.

19

miro

преди 12 години

Нямам за цел да обиждам момичето,но наистина трябва да се въведе практика да се проверяват за мъжки хормони-каквато е практиката при женските щанги например

18

Анонимен

преди 12 години

15-ти е прав. Навратилова има цели 9 спечелени финала на Уимбълдън ако не се лъжа, но и се е състезавала за САЩ, докато последната чехкиня спечелила турнира е наистина Яна Новотна през 98-***.

17

az

преди 12 години

ami kude ostana svetovnata nomer 1 izgubi se nakude po putq vru6ta4kata

16

Анонимен

преди 12 години

Тази като пръдне мирише на аптека :(

15

дидо

преди 12 години

Оправете си текста, последната чешка шампионка на Уимбълдън е Яна Новотна през 1998 г.