183

хах

преди 13 години

Нещастници. Тука бай ти Гоце се е намесил, сигурно освен вълча кожа му трябва и меча. Хах. Супер сме жалки, тая история само потвърждава нечовешкия ни манталитет. "били изчерпани всички възможности за спасяване на живота на мечката"- пълна глупост.

182

До: от Гората

преди 13 години

Пич, и ние сме живели на село и ние сме имали или имаме земи, и ние сме се спречквали с мечки/лисици/вълци... Истината е че действително ние сме на тяхна територия. На теб яко ли ще ти е да ти влизат някакви непознати човечета в къщата, да ти бутат и да ти рушат, да те връзват и да те разхождат пред други непознати човечета като някакъв експонат. Аре малко уважение към флората и фауната, тва човеците не сме някви супер привилегировани и гениални като цяло. Ху да фак е кмета да убива мечката. Пф.

181

оффф!!!

преди 13 години

Така както са я отстреляли с пушка, можеха да й гръмнат една упойка в дупето и да приключат въпроса мирно и тихо. Били им се изчерпали опциите! Страшна простотия е това, цялата история звучи така сякаш въобще не са обмисляли друга опция, освен да я убият. Садисти.

180

Charlie

преди 13 години

мръсни ***..как искам да ги застрелям тях. Горкото животно! Как така това е била единствената останала опция? Не е възможно

179

!!!!!!!!!!!

преди 13 години

" Създаден е бил кризисен щаб за залавянето й, в който участваха кметът на община Айтос и началниците на РПУ Айтос и Зоопарк Айтос"ВСЕ УМНИ ХОРА!!!!!!!ПРЕСТЪПНИ ХОРА!!!!!

178

людмил

преди 13 години

Тея ***-персонала на Зоологическата ,за упоиващи стрелички не са ли чували?Явно някой е искал меча кожа пред камината си,като се е бръкнал доста дълбоков джоба си,и съответно пазача и кмета са си свършили работата!Това са ***,коршум за тях!

177

Алекс Ф.

преди 13 години

АРЕ ГЛУПОСТИ... МОЖАХА ДА ГО УБИЯТ, НЕ МОЖАХА ДА ГО ОТСТРЕЛЯТ С УПОИВАЩА СТРЛИЧКА ИЛИ КА СЕ КАКЗВА ТАМ.... НО ... КУРШУМА Е ПО-ЕВТИН, А , ... И МНОГО ВАЖНО, НЯКАКВА СИ МЕЧКА! ЕМИ МНОГО ВАЖНО, .... И ПО ТОВА СЕ РАЗЛИЧАВАМЕ ОТ БЕЛИТЕ ДУРЖАВИ!!! КОМЕНТАРА МИ Е ЗАЩОТО НЕ ВЯРВАМ, ЧЕ ВСИЧКИ МЕТОДИ СА БИЛИ ИЗЧЕРПАНИ!!! УБЕДЕН СЪМ, ЧЕ ЦЕЛТА ИМ Е БИЛА ДА Я ОТКРИЯТ И УБИЯТ, А НЕ ДА Я ЗАЛОВАТ!!!!! ЖАЛКА РАБОТА..

176

drun, drun

преди 13 години

MOGAT DA UPOYAT Misho BIRATA, ME4Kata,NE? ADE BE NIE TUKA 7UFNALI MRULY LI SME,,,

175

mm

преди 13 години

Абе то и аз смятам че кмета на Айтос е особено опасен за местните жители и са се изчерпали всякакви законни методи чрез които може да бъде разкаран. Ама не съм тръгнал с пушката да го острелвам....бати дебилската селска страна която сме си създали и *** които си избираме за управляващи. Вече дори не ме е яд, повече ми е безразлично. Мечката поне се е отървала бързо.

174

всички сме от село

преди 13 години

Как бяга мечка от зоопарка бе ? Къде са спали тия хора ?

173

Анонимен

преди 13 години

Само че си в голяма грешка, не са мечките на твоята земя а ти си на тяхната!

172

Анонимен

преди 13 години

типично по нашенски - кризисен щаб 100 човека и най-накрая горкото животно е убито.

171

от Гората

преди 13 години

Обаче голям кеф ми правите! Най-малко 90% от коментарите под статията са писани от хора дето са израстнали на асфалта и работят на бюро в офис. Обаче са много големи капацитети по отношение на мечките... Аз имам 134 декара гора и 28 декара пасища, най-малко 7 мечки живеят на моята земя! Толкова пъти сме се срещали, че вече сме си омръзнали!!! Според мен хората са постъпили правилно- като не може с ДОБРО, тогава с ДЪРВО!!! Който пък не е съгласен- да го ядат Мечките!!!

170

anonimen

преди 13 години

samo drugarq parbanov q e otstrelql goce

169

родопчанин

преди 13 години

Нека дойдат в родопите да си хванат друга,че при нас и бе това са много.

168

еххх

преди 13 години

кого заблуждават? не можели да упоят мечката...ами да ги уволнят тогава щом не могат значи не стават за тая работа :) просто на някои му е трябвала кожа от 150 кг. мечка на стената за трофей...дали не са викнали Гоце да я отстреля ? :)

167

posetitel

преди 13 години

Условията в този зоопарк са ужасни, трябва да се закрие. Знаете ли как живеят мечките затворени в една бетонна дупка. Има и една пантера затворена в 2 квадрата клетка.

166

ak47

преди 13 години

selskata lovna drujinka si napraila kefa ,koga pak 6e garmqt me4ka ..

165

Анонимен

преди 13 години

от статията не става ясно кой е бизнесмена,който си е отстрелял мечката!

164

SFF

преди 13 години

Да застрелят и 9800 песа в София, които са също опасни за хората и ще има много икономии от заплати за разни *** като Екоравновесие, Зоомилосърдие, 4 въшки, 8 *** и други чиновници по общини и министерства