329

шменти

преди 12 години

Богатият не вярва на бедния. Винаги е било така!

328

borokaro

преди 12 години

Не съм гласувал за герб - няма и да гласувам за тях , дори смятам че не се справят изобщо - но в интерес на истината напълно съм съгласен с Цеко Цветанов - АБСОЛЮТНО ПРАВ Е .

327

Анонимен

преди 12 години

Да се разтури българският съд и без това не върши работа.Браво на Цветанов и момчетата му.Гласувал съм за Б.Б. и пак ще гласувам.

326

Сокола

преди 12 години

Добре де, че Бойко и Цеци не са стока е ясно, но какво да кажем за тези хора, които денонощно са стояли около банката повече от месец, за да пипнат тези, които бъркат по джобовете ни. Каква ли мотивация ще имат като след около месец видят същите тези, които са ги хванали да им се присмиват на някой светофар.

325

Анонимен

преди 12 години

Крайно време е МВР да разбере в какви случаи съдът НЕ МОЖЕ ДА ОПРАВДАЕ заловени на местопрестъплението престъпници. Не се ли изучава това? И най-големият лаик вече разбра кога съдът оправдава и пуска на свобода и най-големите убийци.

324

но комент

преди 12 години

Да останат в Бг само джандари и мутри-затова си мечтаят.Те се харесват и се разбират.За какво са им разни доктори и съдии-да им пречат на далаверата.Простака винаги мрази по образования от него.

323

но комент

преди 12 години

Мечтата на джандарите е как всички съдии и доктори се махат от България.

322

но комент

преди 12 години

Като е дошло време ченгето да командва съдията и доктора , така ще е .Джандаристан.Да им бере греха който гласува за тях.

321

Адвокат

преди 12 години

...хммм, а Вие г-н Цветанов и Вие г-н Борисов нали не забравяте, че сте от ПАСИВНИЯТ КРИМИНАЛЕН КОНТИНГЕНТ ;)За намерения осъден освен в някоя болшевишка страна - НЯМА.Спрете да се гаврите с хората и хванете някой ***, защото битовата престъпност е ОГРОМНА! Хората не се интересуват от екзотиката на акциите ви.

320

И съдии,и лекари-съд

преди 12 години

И съдиите, и лекарите, виновници за дългогодишните кражби и злодеяния на едни и същи лица, да излязат на светло! Да се провери тяхното /и на семейство и приятели/ имотно състояние, влогове и т.н. Да се сравни със заплатите им! Защо правим всичко толкова сложно, когато е толкова лесно! Наистина МВР в подобни случаи трябва да ползва съд извън нашата държава. Ех, да имат късмет да попаднат на американската правосъдна система!

319

Анонимен

преди 12 години

aide sega sydiite v zatvora zaradi sabotaz kym polizaiski deistvia.

318

Гражданин

преди 12 години

Десетте най-елитните касоразбивачи и крадци, известни като люлинската банда , бяха арестувани в нощта срещу събота след опит да оберат клон на Банка ДСК в центъра на София. Акцията по задържането им е наречена Защитените , защото, въпреки че са с дебели криминални досиета, ВСИЧКИ СА ПУСНАТИ ОТ СЪДА.Аз съм човек разсъждаващ и зная, че хора, пуснали бандити на свобода, се наричат СЪУЧАСТНИЦИ! Така че, г-да полицаи и следователи, следващият път наричайте нещата с истинските им имена: напр.бандата, пусната от съучастничката им съдийка ХХ или бандата, която съдийка YY вече 5 години я мързи да я осъди. Или бандата, която триото XX, YY, ZZ оневини, за да върлуват из столицата и хората да се ядосват на кабинета, че не може да ги окауши. Само че гл.секретар на МВР трябва да има грижата да просвещава гражданите, че не МВР, а съдиите правят тези поразии и после най-безсрамно и нагло гледат сеир и трият доволно длани: Пак направихме сечено на кабинета.

317

Съдия

преди 12 години

Софийските съдийки със своята наглост, безочие и некадърност надминаха всички очаквания. Хванала се съдия Ченалова от и.д. на В.цанова СГС да води делото Соло, води го, бута го и когатото най-после стигна до присъда, кой знае под чие "въздействие" Ченалова реши ни в клин, ни в ръкав: Я аз да взема да върна делото да започне отначало! Тая жена кой я е расъл, кой я е пасъл, но определено не е за съдия! А е съдия в гръбнака на съдебната система според леля Душана Здравкова - СГС! Е, щом тези от СГС са с такава квалификация, какво остава за другите?! Аман от тези с черните раса от софийските съдилища и немалко от тях с черните помисли !!

316

Бейлис

преди 12 години

така е, съдебната система е корупция. Иде ми да влеза с пистолета и да ги стрелям 1 по 1.

315

М.М.

преди 12 години

Нещата вьрвят кьм подобрение, но с тази сьдебна система сме пьлен валат!

314

Яяяяя

преди 12 години

И ТИ ЦУРО СИ ОТ ЗАЩИТЕНИТЕ,ОТ ОСОБЕНО ЗАЩИТЕНИТЕ. И СИ КРАДЕШ НА ВОЛЯ ПОД ЧАДЪРА, ЛИЧНО НА ДРУГИЯ ПРЕСТЪПНИК,ОЩЕ ПО-ГОЛЯМ И ОТ ТЕБЕ-БАТ' ТИ БОЙКО. ТАКА ЧЕ ,Я СИ ГЛЕДАЙ ДАЛАВЕРИТЕ,ДОКАТО ВСЕ ОЩЕ МОЖЕШ.ПОСЛЕ ЩЕ ВИДИШ.НЕ СЕ НАПЪВАЙ ДА ОТКЛОНЯВАШ ВНИМАНИЕТО ОТ СЕБЕ СИ,ПРЕСТЪПНИТЕ КОНСУЛТАНТСКИ ХНОРАРИ И 6-ТЕ АПАРТАМЕНТА.

313

Бейлис

преди 12 години

Писна ми вече с тези акции... ГЕРБ се осират тотално на всички фронтове. Народа няма какво да яде, тънем в мизерия пък тоз ми лови бандити дето утре ще са на свобода... ари стига вече.

312

ck

преди 12 години

Да не е лошо да се знаят имената на тези съдии дето са ги пуснали. току виж сега пак се окаже че няма достатъчно доказателства :)

311

Анонимен

преди 12 години

Добър вечер, уважаеми зрители. Спите ли? Поздравявам майките на наште ръководители. Довчерашни мухльовци, днеска дупета. Играят си на страшни, безкомпромисни ченгета. И правят операции с позорни имена Октоподи, скариди, друга морска храна. А пред кабинетите ги чакат журналистките - Такива журналистки само да искате.

310

Дражко

преди 12 години

Мдааааа.........Браво на МВР!Наистина трябва съдиите да носят някаква отговорност!Кога ли ще стане това?