73

Иван

преди 12 години

Най-накрая една достойна личност в българската политика !Успех, Камене ! Търново е с теб !

72

Анонимен

преди 12 години

колко харизматична личност!!!!направо ти чупя ченето с един удар

71

До 49

преди 12 години

В Търново няма кой знае колко много мисюлмани в сравнение с други български градове.Но тук са дупедавци има българи гласуващи за ДПС...?!?!?ДПС е партиата която протекционира и точи най много ДДС, както много хора знаят Търново е на само стара столица на България, но и столицата на ДДС-е измамниците.Оплели са се политици,данъчни,полицаи в тази схема ограбваща българския народ ! И какво ли се учедваме за 10 млн. неправомерно доказано източено ДДС на г-н Тонков му дават няколко години условно...!

70

Анонимен

преди 12 години

Докато има такива като този ,цитаните и турците в България винаги ще имат облаги!Гнусен предател!

69

Анонимен

преди 12 години

Търновци, размажете тази срамна въшка!

68

Анонимен

преди 12 години

Отвращават ме "Българите", нагъзили се на ДПС!Позор!

67

барото

преди 12 години

Поредния политически хамелеон. Когато ДПС няма да имат нужда от него и го изхвърлят като мръсно коте от партията, ще се пребоядиса и пак ще се присламчи към някоя партийка, я червена, я жълта.Срам и позор!

66

брадваро

преди 12 години

тепай гнидата на мЕсто:))

65

соПола Доган

преди 12 години

Знаете ли защо ме е страх да ходя в парламента?Защото там ме чака Волен Сидеров!

64

Волен Сидеров

преди 12 години

Хора, като Камен Костадинов и защитаващите го са срам за древната ни родина България!

63

Волен Сидеров

преди 12 години

Гърците имат една поговорка - "Като гледаш, та виждаш ли ?" Нека да погледнем по-добре Докладната. Какво виждаме?- Емин се отчита с нея пред Шефа си, че е изпълнил задачата и не е злоупотребил с парите.- датата 27 Април 2005 г. показва, че Ал_Сидер е взел парите на Доган, само 10 дена след учредяването на Атака в София на 17 Април 2005 г. Пишещия тези редове участва в това учредяване и даде 5 лв., заедно с другите учредители за бъдещата кампания на партията. От 300 участници 200 да сме дали по 5 лева = 1 000 лв. !!! Явно че с 1 000 лева не се участва в Избори.- в Докладната четем: "във връзка с постигнатото споразумение с г-н Волен Сидеров". Значи Доган и Сидер са се срещали тайно, преди учредяването на Атака. Тогава "споразумението" е било предварително. Явно е, че двамата са се срещали още един път между 17 и 27 Април 2005 г., след като Сидер има вече Учредителен конгрес. На тази среща е бил определен и размера на сумата от 1,6 млн. лева. Тоест, има Документ, в който Ал_Сидер се е задължил със сума ти неща пред Доган и МИТ.- в Докладната пише " и решението на ЦОБ". Значи цялото ЦОБ на ДПС - 18 души, са участвали във вземането на Решение, на Ал_Сидер да се дадат 1,6 милиона !!! И това Решение на ЦОБ, също е в периода 17-27 Април 2005 г.- накрая Емин докладва "сумата бе предадена в присъствието на определените от ВАС представители от ЦОБ - Камен Костадинов и Росен Владимиров". Значи освен самоубития Емин, има още 2-*** свидетели на това - Костадинов и ВладимировСлед горните изводи, вече стават лесно обясними много странности, в поведението на замесените лица:- Ал_Сидер казва че документа не е истински, и иска експертиза, но не се кълне, че не е взел пари от Доган !- Доган никъде не казва, че не му е давал тази сума !- Не са разпитвани тримата (вече двамата) дали парите на Сидер, и не са карани да подпишат клетвени декларации !- Не са разпитвани 18-те члена на ЦОБ за "онова" Решение, и също не са карани да подпишат клетвени декларации !

62

64731

преди 12 години

*** !!!

61

Анонимен

преди 12 години

И ква е тая глупост уседналост 4 месеца и не знам кво си...Къв кмет ще ставаш на един град като не си живял там години ? Мноу са ентелегентни и способни наще управляващи...и кмет на Рим да го напрайш веднага почва и управлява даже не му требе да знае римски...мое само с ромски да мине (в случая с тва *** : само с майчин език мое мине където и да иде - все ще благославят майка му)

60

Меди Доганов

преди 12 години

"Този Костадинов е уникално неприятно, гнусно, нечистоплътно същество."Не си прав брато! *** му е винаги почистен! Всеки ден го проверявам!

59

;)

преди 12 години

Както е тръгнало ......*** Доган - кмет на София!

58

Ту Пийпъл

преди 12 години

Това е поредния номер за да ни накарат да гласуваме... той Алеко го е казал много отдавна... "сите са маскари"... ама май много хора не са го чели... В общи линии след РИМ нищо ново...

57

Анонимен

преди 12 години

Този Костадинов е уникално неприятно, гнусно, нечистоплътно същество.Отвращава ме!

56

Анонимен

преди 12 години

А сега ако сте чели и малко история ще разберете като как така разни други народи са ни заробвали, пък уж сме имали най-силната войска у Европата ... Ами те така те с подобна *** като Кунстантинов на държавни постове. Нема нужда от войни и кръвополития ами само от торбичка злато...

55

??????

преди 12 години

36,убиването на българските фирми и пропъждането на българите по чужбина е вече бизнес ли ???? Даването на допълнитени 69мил. над вече договорената сума не е бизнес-това си е подкуп.........

54

Волен Сидеров

преди 12 години

Докато има такива Българи, като този *** - ще я има и АТАКА!Бял ден няма да видят от нас!И турци и български предатели!