480

+++

преди 12 години

Сами си го избрахме този... Никифорчо Все пак ще стигнем дъното - хубавото е, че ще можем да отскочим по този начин и да изплуваме по-бързо!

479

СЕКИ ДЕН БЕЗ МЕН Е АД ЗА ВАС...,...ЧУДЯ СА САМУ, КАК СТИ ЖИВЕЛИ 1300 ГУДИНИ БЕЗ МЕНИ...КОНГРАЧУЛЕЙШУН КРАТУНИ

478

Мони

преди 12 години

До всички журналисти.Държавата е затънала,до под дъното,престанете да го толерирате този човек,той съсипа този народ който сравнявя с кучетата си.Вие сте му сучастници ,в този геноцид.Опомнете се става въпрос за съдбата на един цял народ.Стига,простащина.

477

ха ха

преди 12 години

а защо трябва да чакаме до 5 юли неможе ли от днес да почне тази кампания ,не един без Б.Б. а всекиден без този ОВЧАР

476

85

преди 12 години

ТОВА ДА НЕ СЕ ПОКАЖЕ И ПИШЕ ЗА БОКО НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕ .БТВ В.СТАНДАРТ СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ НАТЕГАЛКИ.ИМАМ ЧУСТВОТО ЧЕ ТАМ ИМА НОРМАТИВ ПО-КОЛКО МИНИМУМ ХВАЛБСТВЕНИ СЛОВА ТРЯБВА ДА КАЖАТ ИЛИ НАПИШАТ ЗА ДЕН

475

Мирча Кришан

преди 12 години

Благодаря Ви деца,че тоя ми взе хляба направо

474

Анонимен

преди 12 години

Все едно животните във фермата да обявят ден без стопанин, наивници. Ами нали само да отидеш до магазина и да си купиш хляб пак пълниш касичката на някоя номенклатурна фамилия.

473

JJ

преди 12 години

Предлагам да обявиме следващите 100 години за свободни от Бойко Борисов, а деня, в който той падне от власт, да обявиме за национален празник

472

9039

преди 12 години

9039 е присъстват ..., а Бойко....ще помага в Гърция :)

471

bate

преди 12 години

Поредната глупост на БЪЛГАРИНА!На който не му се гледа да не гледа!От коментарийте по-долу - злобничките се вижда ЯСНО нивото на интелект на написалите го!Е,това не е общото мнение за Б.Б.на милиони българи с РАЗУМ!!!

470

ПП

преди 12 години

Еееееееее много *** тука бе

469

487

преди 12 години

Кого съжеляваш ти!? Родовете на родителите ми са на повече от 200 г., винаги са имали, били са работни, образовани, дали са жертви през всички воини, брат на прабаба ми бяга от комунистите в Канада и се пенсионира там като директор на голям завод в Торонто, тук на другия ми дядо БКП конфискува фабрика, много земи, и въпреки всичко в спомените на моя род през последния 1 век толкова трудно не ни е било дори и през Виденовата зима, дори и тогава. Кой е виновен!?

468

INTERNET

преди 12 години

INTERNET е свободната трибуна, където можем да говорим и споделяме това което мислим !Медиите в България са продажни, принадлежат на хора, които са във власта или се облагодетелстват от нея !Те ни манипулират ежедневно, директно и индиректно намесвайки се в нашият живот и внушавайки ни какво да харесваме и какви желания да имаме..."Ден без Бойко Борисов" е и ден без манипулация на платената и безсъвестна псевдожурналистика!!!!!!!

467

ми

преди 12 години

той и за вота не беше доразбрал, та и не отиде дори в НСне е лоша идеята, кофти е че е само за 1 ден

466

Фейсбук

преди 12 години

8 917 ще присъстват!

465

BIG AL

преди 12 години

От едно куче :Ей ,маймун гербаджийски , кого наричаш куче ? Ей , абориген , червеног.з .орангутан,кучета са само тези около теб -тимаджийчетата, сикаджийчетата, ипончетата, дс-мутрите..ТЕ и тези гласували за теб - можеш да наричаш кучета ..Ей , *** банкянски ,НЕ всички сме улични *** , като теб ..)) Има и човеци..Ей, кучешка мутро , скоро ще се върнеш към кучешкия си живот.. [/quote]

464

goro

преди 12 години

щом пишете тук, подкрепяте фейсбук и мразите ББ, значи следите какво прави, какво се пише за него, какво говори и това ви дразни. Искате всички като вас да оскотяват и да опростяват, да живеят в мръсотия и дупки, без закони, с подлост и преебаване, това сте всички Вие, които искате постарому да се върви. Да, ама не. Мързелът, селяндурщината и простотията няма да я бъде, всички ще се върнете там от където сте изпълзяли. Съжалявам Ви.

463

483

преди 12 години

За какви "пранителства" говорите!? Аз не съм правителство, нито приятелите ми, нито роднините ми, но ми писна от сутрин до вечер на Боко глупостите по всички медии. Не понасям хората с огромно безпочвено самочувствие, с вулгарен речник, хора, които работят това, което не им е работа. Хора без такт, без познания за етикет и протокол. Хора, които простеят не само с вид и дела, а и като цяло. В случая на Боко може да се каже - бива докато не си отвори устата! Толкова съм разочарована от ГЕРБ...

462

Анонимен

преди 12 години

ОБАЧЕ МЕДИИТЕ СА *** - *** - АЗ СЪМ С ТАЗ КОЯТО Е НА ВЛАСТ

461

читател

преди 12 години

Милиционери, попове и мутри - всички заедно.Начело - БКП!!