52

Mario

преди 12 години

Това е хубаво !!!

51

е от

преди 12 години

Е от такава новина може да се въодушевят само шопите дето ги събраха от 3 села преди 100 години и нямат никаква история мишкие. Ние майните сме на 6000 години град и такива разкрития по на 1500-2000 години с лапата да ги ринеш. Да се радват "столичани".

50

Bezdelnik

преди 12 години

***+***

49

водно конче

преди 12 години

ама вие, ругателите, нищо не разбирате. То заглавието казва "тайна", а не "тайнаТА". Става дума за една малка тайна, а не за Майката на Тайните на Маите. Погледнете в речника за думата. Тайна = загадка, неяснота. Не са знаели какво има в дупката, сега знаят. Било е загадка, вече не е. Значи са разкрили тайна.

48

мега тайна олиго

преди 12 години

днес бг пак с мега тъпо заглавие, по-добре разкрийте тайната кой го е написал хахахах

47

Анонимен

преди 12 години

Абе смеем се на макетата, ама и тука разни хора говорят за 8-хиляди годишни тракийски принцеси! :-))

46

Анонимен

преди 12 години

А моля, моля, я не обиждай Фол! Не си го виждал пиян, да видиш колко забавен беше! :-)))

45

Младеж

преди 12 години

САМО - СВЕН ВЕТ (SVEN VATH)COCOON !!!!ПОЛИТИКАНТИИИ,САМО СВЕН ВЕТ!!!ВИЖТЕ КОЙ Е ТОЙ В Ю ТУБ

44

кви маи ве..

преди 12 години

аман с тия МАИ що не кажете за българските войни целите обковани с злато как са пребивали всичко живо?????? какви маи ше ви дам на вас...

43

Анонимен

преди 12 години

Александър Фол-професор по антична и българска култура в Софийския университет,професор по стара история и тракология в Нов български университет,особено близък до Людмила Живкова това ми е достатъчно да разбера че от този е един от тези с не български имена които крият истинската ни история

42

Анонимен

преди 12 години

и къде ви е тайната днес бг . че нещо не можах да схвана . само пълните сайта с *** статии

41

до 7,9,12,16

преди 12 години

обърканите книги на Фол ги остави,ще ти препоръчам нещо по лесно за разибране само трябва да провериш книгите на д-р Стефан Гайд и пак може да поспориш.Тези които казват че египетската цивилизация е най великата също бъркат защото тракийската я предвещава с поне две хилядолетия.Който търси намири както се казва!

40

Анонимен

преди 12 години

Kostov e vinoven.

39

Боко Тиквата

преди 12 години

Преди 3000 години рязах лентата на първата пирамида. Червеният цвят в гробницата е по вината на Станише. Той най-нагло изрисува стените в социалистически цвят. От там тpъгна разруха на империята на маите. Първата копка на древните им магистрали също бе от мен.

38

Присмехулник

преди 12 години

Тъкмо си разлях кафето и от петното се получи по-смислена новина

37

в

преди 12 години

и коя тайна са разкрили.. че има "малка дупка на върха на пирамидата" ли? :)))

36

Младеж

преди 12 години

Само - Свен Вет (Sven Vath)!!!!!

35

Валяяя Ив

преди 12 години

Тайната на маите е........дупката :D

34

(fniger)

преди 12 години

До авторчето на безмислената статияЗащо не влизеш в някой истински новинарски сайт и поне не изпладиатстваш нещо смислено? Явно тъпотата взима връх!

33

Васил Даков

преди 12 години

Типично в стила на днес.бг... Заглавието няма нищо общо със съдържанието на статията, ако изобщо може да се нарече статия. Каква тайна е разкрита? Че стените на гробницата са изрисувани в наситен червен цвят? Пълна липса на контрол на качеството на материалите. Гръмки заглавия - нулево съдържание. Явно количеството на посещенията е по-важно от качеството на съдържанието. Изобщо не ви прави чест използването на такива евтини похвати!