174

до Цветан Караилиев

преди 12 години

Ако започне добив на шистов газ в България,това означава,че вече условията за съществуването на *** като теб ще намалеят, тъй като природата ще бъде унищожена и *** като теб ще се изтровят! Чети бе, тикво, какво представлява добивът на шистов газ и как се осъществява. Зарежи замалко проамериканските си лозунги, защото единственият заврян в посоченото от теб място ще е българският народ.

173

Анонимен

преди 12 години

"Шистов газ и ГМОи ще станем НЛО"

172

Анонимен

преди 12 години

Т.Т. се изказва като след взета тлъста комисионка,а неграмотните чалгари и селяни му се връзват и се кефят като "деца кога баба им щрака с пръсти и им дуа мръвка".

171

Анонимен

преди 12 години

Боже ,боже,.Дето Щатите и Русия си го мерят,нашите си сложиха ***.Пак ли се продавате на американците бе скъпи избранници народни.Сега ще ни убеждавате,колко е полезен шистовия газ(за кого)обаче.Както бе полезно и ГМО-то ли.ПАДЕТЕ СТРЕМГЛАВО В ОЧИТЕ НА ХОРАТА.Като е толкоз печалившо, дайте да си го изкараме сами,защо са ни тия ШАВРОНИ.

170

Анонимен

преди 12 години

Няма да се прави ОВОС щото някой за да каже "ДА" ще трябва и ДА СЕ ПОДПИШЕ.А после за подписалият като си отидат герберята ще има "секс до дупка".Така че герберята го "удариха през просото".Виждат че края е близо и гледа да шляват каквото могат за последно.Отказали са се и от собствен кандидат-президент.Коня е вече у рЯкАта.

169

Цветан Караилиев

преди 12 години

Ако започне добив на шистов газ в България,това означава,че вече условията за газов диктат не съществуват.И ако има перспектива за такъв добив,едва ли мученето на проруските *** ще попречи на това.Важно е сега,на предстоящите,а и не само на тях,избори,да ги напъхаме натам,накъдето са се вече запътили-на кучето в г..за!То им иде времето,ей сега ще се изтърколи лятото..

168

Българин

преди 12 години

Това, което знам аз е, че Шеврон са изтровили половината свят. Сигурен съм, че и тук няма да е по-различно. За една компания е важна печалбата, а тва очилато *****растче ще ги пуска да копат без оценка за влиянието върху околната среда. Тоест, няма кой да спре шевронците да излеят тонове токсични химикали под земята. Говорете ми глупости кой какво казвал. Няма значение кой доцент и професор какво казва, важно е да има документи и стриктно следене на копеленцата, дето само печалби са им в главата.

167

хахаха

преди 12 години

Яко дупене на гейбер -***....мръсни и нечистоплътни ***!!!

166

***

преди 12 години

До всички кaпути дето защитават тоя продажен очилат мухъл и еврейската компания-само погледнете във филмчето как човекът си запали водата от чешмата. Жалко, че янма как да го възприемете с атрофиралите си герберски мозъци, но когато децата ви почнат да измират от рак ще пеете друга песен. А тогава трайчо и боко ще ви се смеят от някоя далечна държава, мaлоумници продажни!

165

Георги

преди 12 години

N 153-работил съм на част от споменатите сондажи и мога да кажа,че е имало и замърсяване на питейните води на няколко места.Вярно е само,че със стриктното спазване на технологията за сондиране може да се избегнат.Но си трябва железен контрол от страна на държавата.

164

Анонимен

преди 12 години

"България *** на Европа",кой го беше казал или написал-тук няма ОВОС,само отпадъци и мутри.Трайков само го потвърди с думите и делата си.

163

До 149

преди 12 години

Вероятно има нещо гнило в червената ти глава,след като не можеш да разбереш елементарни неща.И не говори от името на цяла България,издаваш се.От името на цял народ говорят обикновено комунистите.

162

Кабули

преди 12 години

На тайно заседание ръководството на ГЕРБ е взело още по-тайно решение за преобразуване на ГЕРБ в ГЕРБ. Няма грешка! От "Граждани за Европейско Развитие на България" в "Група за Едро Разграбване на България".

161

Анонимен

преди 12 години

*** ОТ ДОБИВА НЯМА ДА ВИ НАМАЛЕЯТ СМЕТКИТЕ ЗА ПАРНО>ЗАЛАГАМ СИ ГЛАВАТА>.ЩЕ СПЕЧЕЛИ НАКОЙ МИЛИОНИ ОТ ВАШАТА ГЛУПОСТ , НЕ КОМПЕТЕНТНОСТ И СЛЯПА ПАРТИЙНА ЛОЯЛНОСТ>

160

Iwan

преди 12 години

абе без да съм фен натоя *** с очилата, трябва да призная че ми допада наичина, по който дразни протежетата на руските мутри.Иначе в Бг има значителен потенциал, както за добив на шистов газ, така и от т.н. газохидрати в черно море, за наше съжаление обаче, това не се вписва много с идеите за просперитет на падарина от Банкя

159

Анонимен

преди 12 години

шеврон като няма да прави ОВОС да го направи друг , независим източник .. в нито една нормална държава , при условие че са известни катастрофалните последици от проучванията и добива на шистов газ , няма да позволят извършването им без да се направи ОВОС . но българия е на др планета

158

153

преди 12 години

Метода на добиване е различен.

157

Хаха

преди 12 години

Хора, тия коментари са поръчкови в подкрепа на Шеврон. Почнаха да ги бълват, като автомати. Видяха накъде отиват настроенията и почнаха да леят простотията си.

156

Анонимен

преди 12 години

Браво!!!Вече съм спокоен и цената на газта почна да пада,водомера ми го отчете!Ще си зареждам газовата уредба на Гоуфа ми директно от чешмата,а като дойде лятото ще се къпя и пера на морето,а чиниите ще ги изхвърля,ще си ям в Макдоналдс и вместо вода ще пия Кока Кола !Супер си Трайчо,пак ще гласувам за теб,айде нема ли да почвате да давате едене и пиене безплатно заради изборите!

155

Анонимен

преди 12 години

Геолозите подкрепиха държавата в намерението й да разработи шистите, като заявиха, че ползите от добивите са много повече от вероятните рискове за хората и за околната среда.