35

Chikatilo

преди 12 години

Незнам ама видях некви *** както си зареждаха бензин на ОМв и изведнъж разпънаха некви килими...нема си мръднат колите нема нищо???? И то пред всички хора посред бял ден...бяха от пътуващите турци които виждаме всяко лято да минават траанзит от тука....полудях направо !

34

samo BALGARIYA

преди 12 години

Zashto se podvejdate na tezi politiceski ***.zashto e tazi omraza.po moe mnenie tazi omraza e zashtoto dogan i siderov i nyakoy drugi okolo tyah da si napilnyat djobovete.zashto tova ne se slucva naprimer v istanbul.nakraya vseki umira.smirta ne pita dali si hristiyanin ili musulmanin.dali si turcin bilgarin ili ziganinin.zashto ne glasuvat dali da otvoryat zavodi da dignat min.zaplata katona evropa.a glasuvat samo za gluposti.

33

Анонимен

преди 12 години

Те още малко ще поискат и на релсите на трамвая да се надупят и да спрем движението.Ако аз взема да правя такива неща ,ще ме заведат в районното за обяснение.

32

мемо

преди 12 години

турската общност никъде няма да ходи,тяхното място е в българските земи където са живели векове с братята си българи!изобщо не на плашите с разни АК 47 и незнам си какво,вие сте родени да пълните ада и вашето време ще дойде няма вечно да сте живи,виждате живота е кратък не знам за вашите деди в момента сигурно се намират в голямо мъчение

31

MUSLIMANI V ANADOLA

преди 12 години

V KOQ DURJAVA 6TE RAZRE6AVAT NA MUSLIMANI DA SI POLKAZVAT ZADNICITE V CENTURA NA STOLICATA, NA TROTOARA PRED MINAVA6TI HORA? V GURCIQ, SURBIQ, RUSIQ, EVROPA? NEMA TAKUV FILM!!! SAMO U NAS GADNITE MUSLIMANI ISKAT LI ISKAT DA STANEM MUSLIMANSKA DURJAVA.E, NEMA DA STANE.TAKA KAKTO SA TRUGNALI I KATO GLEDAM PO TVTA TEHNIQ 4OVEK OT DJAMIQTA, SAMO OTVRU6TENIE I POGNUSA IZPITVAM.KAKTO I QD, ZASILVA6T SE GNQV ZA TOVA, 4E IM GLEDAM ZADNICITE PRED DJAMIQTA.AKO IMA VLAST DA GI NATIKA VUTRE TAM DA SE GUZQT!

30

до мемо

преди 12 години

Никой не те спира да ходиш на джамия ,ама да ми демонстрираш религията си предизвикателно,сори майкъл,не ми се слуша рева на ходжата ти,сякаш го ***.Тук е християнска религия,официалната е християнска и не може по всяко време да ревете по говорителите.Като ви се вие като койоти в Истанбул -там си вийте колкото си искате,и си пускайте говорителите до дупка.Ясно ли ти е ,рязана цеф такава.

29

ВЪЗМУТЕНА

преди 12 години

Хей турчелятя да си траете в храмовете и никакви черджета и вой на мегафони че ще ви затрием всички един по един - тук не ви е Турция - недейте ни срамете пред чужденците и ако не ви изнася хайде ходом към Турция - тук е България и ще спазвате нашите българските закони - ясно ли ви е

28

до 25

преди 12 години

Само АК 47 ще ви развали на вас рахатлъка, нищо друго!

27

един

преди 12 години

БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ! Който не се чувства българин да ходи там, където се чувства себе си. Това си НАШЕТО БЪЛГАРСКО парче земя. Апропо, като си ходите в Анадола вземете и онези от парламента с вас.

26

подпис

преди 12 години

ВЪПРОС Кога ще тръгне телевизия АТАКА - писна ми от казионни медий , писна ми от лъжи ... искам да гледам истински новини .и никой не ще спре Волен Сидеров - никакви компромати,одити и тн - НИЩО

25

мемо

преди 12 години

не сте запознати с нещата,да почвам да ви разправя няма да ме разберете!Когато в петъчния ден се молят хората,както казах се пълне и остават хората вънка.Когато кланят хората намаз било вътре и вънка,някой бързат за работата и кланят само основното,след тва се освобождава място вътре,но хората от вънка не могат да се предвижат вътре по-време на молитва,и това им коства много време ще развалят ратлъка на останалите

24

habibi

преди 12 години

abe na tiq turcite kato im meri6at krakta nepripadatli vatre.ili zatova izizat navan.

23

до 17

преди 12 години

Ти турчин ли си че дрънкаш така.Къде бяха до сега ,та не се препълваше дажамията им.Това е организирано мероприятие и това си е.Тенденциозно е.Те пазят тайна ,не са като нас да раздухват.Моллите ,Доганчето мръсното *** ги организират и това си е.Само че те не се издават,не лалат че ще правят такива демонстрации.Имат на хабер от молитви.На 51 г.съм никога не ходеха на джамия,особено при комунизма,а сега станаха много вярващи.Всичко е с цел и ние не трябва да спим ,а да им се противопоставим.

22

до 17

преди 12 години

Оня петък имаше 30-40 човека вътре в джамията бе, турче. Това отвън беше жива демонстрация на ислямизъм в християнска държава. Джамията събира поне 300 човека бе, аланкоолу! Имаше 30 чифта най-много обувки... понеже преди да влезеш вътре се събуваш отвън. Така че не ми плямпай глупости че е била пълна джамията. Но и така да е, в коя християнска държава в столицата й се разрешава постилането на килимчета и дупенето на мюсюлмани на тях под воя на някакъв койот имам по високоговорители?

21

подпис

преди 12 години

АТАКА - ПОБЕДАНАМАЛЯВАНЕТО НА ВОЯ ОТ ТАЗИ ДЖАМИЯ ГО ДЪЛЖИМ ЕДИНСТВЕНО НА АТАКА И ВОЛЕН СИДЕРОВ

20

до депутатите

преди 12 години

Кажете на хората, че в Народното събрание присъствувате от време на време. Срамота от 240 депутата в случая са гласували 85, а къде са другите 155 депутата?Да не са на някоя акция от сорта Верту?А ние чакаме от тези народни хрантутници да коват железни закони! Боже спаси нииииии

19

мемо

преди 12 години

много некултурни думи използвате,то бива бива ама толкова!демек вие който обиждате Всевишния,не сте вярващи хора било мюсюлмани,християни и др.

18

Анонимен

преди 12 години

Това тяхно молене на тротоара е преднамерено бе.Така че да ми ядат *** разни *** и други измислени защитници на правата и свободите на хората.Мижай да те лажем.Те просто полека ,лека си установяват техни си правила ,без да се съобразяват с нас и когато ние въстанем -хоп оревават орталъка пред света.Това е тяхна тактика на експанзия и нашите дупедавци много добре виждат и знаят,но понеже цоцат *** от парлямента, гледат да не си развалят рахатлъка и затова правят *** на Доган и компания.

17

мемо

преди 12 години

недейте си мисли че мюсюлманите вънка искат да се молят,просто петъчния ден е много натоварен няма вътре места,за тва се получават някой да остане вънка!кой разумен човек ще се моли вънка малко помислете преди да приказвате,ако вие не ходите на църкви тва се е личен ваш проблем

16

АТАКА

преди 12 години

ПРЕДПОЧИТАМ ЗВЪН НА КАМБАНИ ПРЕД ВОЯ НА ДЖАМИИТЕ!!!