131

Седесар

преди 12 години

Бай *** е гнусен интригант.

130

AHMET

преди 12 години

BOIKO E ISKAL PODKREPA EDINSTVENO OT BALGARITE.KOSTOV BALGARIN LI E

129

Рапонска!

преди 12 години

Вилетовото много отивало на Станишев. Бермудите на вожда на червения прайд вече не са червени, а виолетови. На въпрос на журналистката Дърлева: -Защо? Станишев отговорил, че поради кризата, тоалетната хартия станала по-скъпа от индигото и така не личало на бермудите му.

128

А,КОЙ

преди 12 години

СЪСИПА ---СДС....?

127

До Антиром

преди 12 години

Ето, това е истина! Но костовистите са си болни... Не помнят, не искат и не могат да видят фактите.

126

Kapitalist

преди 12 години

92ами мутренско правителство, мутренски приоми.............какво е очаквал Костов. То отначало беше ясно, а той ги подкрепяшеПо лошо пожарникаро - милиционерски.Вижте колко милицонери има в ръководните органи на артията, кога са се развивали, направете аналогия с престъпността в миналото и сега, кой я пази /то и песен си направиха/ и очаквайте очакваното. Наглата схема с окупацията на сгс и наглата нова онбашийка А, цепят все повече без да им пука - като за последно. Да

125

ПО-ТИХО,

преди 12 години

........ЗА ДА НЕ СЕ РАЗСЪРДИ И.КОСТОВ ...!

124

AHMET

преди 12 години

ABE KAKVI DOKAZATELSTVA.DOGAN KOMANDVA PARADA.TOI PORA4VA A BALGARSKIYA LAKEI PLA6TA.OT 20 GODINI E TAKA.VIE SIGURNO STE O6TE MALKI NA PO 15 GODINI

123

МИГрЕНА КУНЕВА

преди 12 години

.....НЯКОЙ ДА Е ВИЖДАЛ СЛАВИ ТРИФОНОВ ?

122

Анонимен

преди 12 години

Костов само разлайва кучетата!Ако беше "истински" политик , нямаше да излезе от залата при гласуването на вота на недовериие!Забравихте , когато разпродаваше заводи за по 1 лев!Забравихте далаверите на жена му Елена Костова!То бяха фондации и какво ли не още...Кервана си върви , кучетата си лаят!

121

Антиром

преди 12 години

Костов е комунисти в дебелото черво. Тоя мегакрадец беше лансиран от Луканов в една статия на "Раб. дело". Виолетовия е внедрено то Държавна сигурност като демократ в СДС. Завзе властта и постепенно изгони истинските демократи. Но още по-голямото зло което направи е, че осигури безпроблемното ограбване на държавата от червен. номенклатура, над 100 милиарда активи от държавата ги приватизираха с неговите РМД-та, а в същото време хората гладуваха като кучета. Няма ли Господ за такива?

120

До Джеронимо

преди 12 години

Джеронимо, нали знаеш, че зад всяко обвинение трябват доказателства, а не:"Разследванията са били свързани с източване на ДДС, допълни лидерът на ДСБ, без да уточни за кои депутати става въпрос."

119

САМО ПИТАМ ?

преди 12 години

Някой дали знае нещо за ......АВТОБИОГРАФИЯТА НА ---КОСТОВ ,освен ,че е баща на корупцията и е откраднал от хазната ---600 млн. -долара?

118

Джеронимо

преди 12 години

Егати парламента! Тъпкан е с мошеници... Не депутати, а източвачи на ДДС, разни гнидави консултанти, хора без чест и никакво достойнство. Цуци крепи мнозинството с мошеници, защото самият Цуци е рожба на тази мафиотска посткомунистическа КДС-арска България.

117

Анонимен

преди 12 години

Ако ще да го крепи и с онова си нещо, важното е *** да не видят власт още поне 20 г. България разчита единствено на Бат Бойко, Цветанов и ГЕРБ. Родоотстъпниците не ги броя, щото те не са българи.

116

до 105

преди 12 години

Вземи си го на гръб ,....та в къщи ,за да те набие ...жена ти ,че си и довлякъл такъв крадец -*** !А колко пари открадна от хазната...?Само 600млн. долара ,ама колко да са ....?И.Й.Костов --бащицата на корупцията ,единственият политик ,без----АВТОБИОГРАФИЯ !

115

Бахти...

преди 12 години

Еди-кой си направил еди-какво си, ама няма да кажа кой и какво... Костов, Костов...Трудно се бяга по пясък, Костов! За какво са ти тия жалки номера?

114

AHMET

преди 12 години

YASNO V BALGARIYA BALGARI ZNA4I NYAMA.VIE TAKA STE SI SVIKNALI DA SLUGUVATE NA TURTSITE AMI PRODALJAVAITE.6TOM NE OBI4ATE BOIKO

113

пес

преди 12 години

Това е целта на упражнението,да се разлайват кучетата,а керванът да върви към светли бъднини.

112

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

"Лети Световната икономическа криза над Америка, поглежда надолу и си казва:- Ооо, добре съм се справила!Отива към Европа, поглежда Англия, Франция, Германия и се поздравява:- Ааа и тук добре съм се справила!Поглежда, обаче, България и си казва:- Ха, тук Бойко ми е попречил да се проявя"...