27

gtf

преди 13 години

Китайците са супер работливи и културни а будизма и всичките му разновидности са 300 пъти по-добре от исляма ...

26

26

преди 13 години

14 Трилиона де, и много от тях дължат на Китай, които скоро ще си купят и гърция и ирландия...Абе бъдещето изглежда доста жълтеникаво

25

до 15

преди 13 години

Абе ти малуумен ли си?14 милиарда дълг, ККК, всеки луд е със пушка и като цяло имат обща култура на *** от столипиново

24

De

преди 13 години

Ако трябва да обобщим с няколко думи... Всички социалисти и муучове и тарикати и мързеланковци и чалгаджии да си стоят в Европа... Ако имате вяра в себе си и желание да просперирате, няма по-добро място от САЩ...

23

Але

преди 13 години

300к = 300 хиляди ! хохохох-хохохо

22

Алекс Ф.

преди 13 години

Подкрепям думите на 22-ри в чата! Аз бях там осем години, със зелена карта.... по добре и по кратко не бих могъл да го кажа! Религиозен фанатизъм, пари и промити мозъци.... по ограничени и промити мозъци на млади хора (24-32г. с такива съм имал контакт в три щата) не съм виждал!!!

21

Тялото

преди 13 години

Бил съм в няколко шата. Едни от най-добрите ми приятели са американци - американци които са напуснали щатите преди 20 години и не искат никога повече да се връщат там.Не всичко е пари, свободата е по-важна от всичко. Там я има само на хартия.Шири се предимно лицемерие и религиозен фанатизъм, а живота струва толкова колкото пари имаш. Статията точно това показва.

20

Анонимен

преди 13 години

ТЪЖНО!

19

:)

преди 13 години

Изгледайте Sicko на Майкъл Мур и ми говорете после кой какво получава като здравеопазване. Колкото и да ги плюем лекарите в БГ, те са едни от най-добрите. Ако има нещо, за което си струва да се протестира, то това са НЗОК и мазните им скъпи коли и сгради, в които няма грам здраве, а един огромен, бездънен харч на български пари.

18

Анонимен

преди 13 години

До16-Гледаш много елементарно на нещата а това че си БИЛ само не означава че си схванал нещо за живота на американците .Иначе това което го казваш важи за всички държави може би в Русия не е така А какво ще кажеш

17

Анонимен

преди 13 години

`300К- К означава 1000 т.е. кило което е също 1000 или 300К е300000 долара

16

До 11

преди 13 години

"***"? По първата ти дума мога да те преценя напълно.Бил съм в щатите. Освен ако не са ти промили мозъка няма как да си щаслив в този голям затвор/резерват. НИКАКВИ права, пълно лицемерие, тотално неграмотни за всичко извън границите им, а понякога и в тях. Много рядко срещаш нормални хора.Държавата притежава всички, няколко компании притежават държавата. Лична свобода и перспектива= 0.

15

Евреинът

преди 13 години

Америка има много проблеми - със здравеопазването, със соц. политика и т.н. и вие много се кефите на това,а е жалко, защото Америка е и супер спестовна така да се каже страна. Има такива богатства, че мамата си трака. Според СЗО има ресурси за да подсигури нормален стандарт на живот за 1,2 млрд. души. Да не говорим колко ресурси е скътала, изключителната и военна мощ и т.н. Америка има външна политика като на всяка велика сила. Ако не са САЩ ще е някой друг.

14

Machiavelli

преди 13 години

Егати колко лицемери има тука не е истина. Плюете американците, ама сте такива гладници, че ако имате възможност, ще се надупите като порно звезда да го поемете, че да ви мине гладът.

13

ДО 7

преди 13 години

Приятел я светни , че има много като теб , даже по рекламите .Какво означава 300к , Килобайта , КилоБита , Киловата или кила.

12

:)

преди 13 години

За пореден път се убеждавам че хамерите са брутално супертъпи слабоумни *** и ***.Не е възможно да има по големи *** от тях , те просто чупят всички рекорди по глупост.

11

ДО N4

преди 13 години

***,АКО ИСКАШ ХОДИ НА МАЙНАТА СИ .САЩ СА ЕДНА МНОГО ДОБРЕ УРЕДЕНА ЗАКОНОВА ДЪРЖАВА,ЗА ТОВА ГОВОРИ ИФАКТА,ЧЕ ЗА ОБИР ДОРИ НА 1$ ОТИВАШ В ПАНДИЗА МЕЖДУ ДРУГОТО В МОМЕНТА ВСЕКИ,КОЙТО НЕ ГО МЪРЗИ ЖИВЕЕ ПРЕКРАСНО И ТАМ НЯМА И ПОМЕН ОТ НЯКАКВА КРИЗА.А НА ТЕБЕ ПРОСТО МИСЛЕНЕТО ТИ Е АФРИКАНСКО И НЕ Е ЛОШО ТАКИВА КАТО ТЕБЕ ДА ГИ ИЗСЕЛВАТ ТАМ.

10

Анонимен

преди 13 години

Ako beshe v BG tozi zatvor shteshe da e s vrazki.

9

Анонимен

преди 13 години

Ako beshe v BG tozi zatvor shteshe da e s vrazki.

8

до5

преди 13 години

ами ходи тогава в американски затвор бе