31

Ужас

преди 13 години

Гаврата е толкова голяма и нагла, че направо не ми се коментира безсилието, некомпетентността, простотията, безочието, подигравката, некадърността и тъпотата на цялото това "правителство", както и на предното де, ама това май го бие вече... ГЕРБ(БКП) са абсолютно вредни за хората! Но щом ги търпим, ние сме си виновни. Поне да предложа от кога да се вдигнат и с колко"От 21.12.2012 година, пенсиите с 80 стотинки, заплатите с 1.20 лева! Напълно в духа на това "управление"!

30

===

преди 13 години

вече съм ОТВРАТЕНА от тези хора ...това е пълна подигравка с народа

29

Анонимен

преди 13 години

Абе я най-добре никога...така всички ще са щастливи и доволни от живота в БГ

28

Анонимен

преди 13 години

Отношението на управляващите към обикновените хора е обидно и унизително

27

Анонимен

преди 13 години

Изчакайте бе хора от нап да ни вземат дрехите и хладилниците и тогава! Че иначе току-виж сме станали ...богати като ЕВРОПЕЙЦИТЕ. Направо е смешно вече, но повече е тъжно и жалко, но щом може...да продължават в същия дух!

26

Политик

преди 13 години

Искам ясно да заявя дами и господа че няма място за паника.Аз бях преди 1990 година член на БКП.През 1991 година хвърлих омразния комунистически билет и станах един от първите демократи в СДС които направиха конституция за тези които с днешна дата имаме много хотели и банки именно защото работим много и вярваме в справедливия правов ред.С днешна дата след като минах през НДСВ и ми подариха няколко плажа на морето които разбира се застроих с бетон днес съм либерал от ГЕРБ.Политиката която водим е европейска, толерантна и много позитивна най вече за нашите огромни фамилии.Ние вярваме в здравия разум на българския народ, че няма да се подведе по психопати като Сидеров който ви казва по митингите че от вас нещо зависи.Това е долна *** лъжа вие отлично знаете този факт че от вас нищо независи дами и господа.Само ние единствени вдигаме заплатите по време на опостушителна криза и ясно се вижда че ние мислим само и единствено за народа.Сами виждате как в Гърция умират от глад с заплати 1800 евро и ние като толеранта европейса държава с сериозни политици от СДС БСП ГЕРБ и ДПС няма да допуснем Гърция да се срине.От сега се подгответе да даваме от вашите пари подчертавам не нашите на братската страна за един мирен свят.Аз смятам че за никoй няма да е проблем да отделя по 200 лева на месец за вноски.Бъдете здрави и всички пред урните за да продължи нашето поколение от деца и внуци да управляа все така успешно вашето такова!

25

Боксьора

преди 13 години

Ама вдигането на минималната заплата грее единствено Вдянков и неговият бюджет.Така ще плащаме навсякъде по-големи такси а заплатите ни няма да се вдигнат.Вдовишките пенсии едва ли ще се вдигнат повече от 10 лева.Не мога да разбера кого лъжат ,себе си или нас???

24

Анонимен

преди 13 години

trqbva da gi izbesim vsi4ki politici

23

анонимен

преди 13 години

*** С ВАС ***..ИДВАЙКИ НА ВЛАСТ ЗАМРАЗЯВАТЕ И БЕЗ ТОВА МИЖАВИТЕ НИ ЗАПЛАТИ ЗА 3 ГОДИНИ НА ПРЕД...И СЕГА ЩЕ МИ СЕ БОРИЧКАТЕ СПОРЕЙКИ ДАЛИ ДА ГИ ВДИГНЕТЕ С 2 ИЛИ 5 лв...безочие и никакъв морал не очакваме от вас ..ВЪРВЕТЕ СИ И НЕ СИ И МИСЛЯЙТЕ ДА СЕ КАНДИДАТИРАТЕ ПАК ...ИНАЧЕ ГОЛЯМ РИТНИК ВИ ЧАКА

22

Анонимен

преди 13 години

Боко не ти ли порастна носа от толкова лъжи вече.

21

Б.Б.

преди 13 години

Ще ви вдигна заплатките точно с 67лв, ама ще ви задължа всички да си купите по една едногодишна Винетка за новите ми магистрали, така де да сме квит и вие и Аз !

20

123

преди 13 години

Тея май тотално взеха да се гаврят с нас ?!?!?!Нагледахме се тея 2 години на изцепки от всякакъв порядък.Сега 2012 за 30лв,евала!Инфлацията за последните 2 години минава 20%,да не говориме за безработицата.С тея 30лв кво ше направя бе господа ?!

19

Ники Клюнчев

преди 13 години

25 самолетни полета на ден за 4 години, колкото им е мандата, и тук ще останат само *** и 200 плиткоумни депутата- НЕКА ГО НАПРАВИМ СЕГА !!!

18

до 15

преди 13 години

Много си прав приятелю...Толкова шум за жълти стотинки,чиста проба гавра с народа.

17

Пламен

преди 13 години

Ало,гербавите.Да вдигна на жените ви краката да вдигна.Толкова сте некадърни че и затова не ставате.И аз гласувах за вас ама сега НЕ НЕ И НЕ.И никога повече за такива недоразумения.

16

ТОЙ

преди 13 години

За кво са ви заплати бе, да ги харчите по МОловет за дрехи менте ли, я ходете копайте картофи, чухте ли бе, и въздуха ще ви спрем ако решим - Дянков колко такса вземаме за въздуха? - Нищо ?!? Как може бе Дянков, утре да го поправиш, чу ли ме иначе ще се наказваме, да ти знаеш как

15

Isaac

преди 13 години

До ГЕРБерите:Няма нужда да ги вдигате,няма да гласувам за вас!

14

мизерстващ

преди 13 години

Те докато се разберат с колко и кога току виж годината свършила!Господа от които зависи увеличението, моля опомнете се!Не виждате ли, че хората загиват от глад и мизерия!На бизнеса може да му е угодно да се вдига минималната заплата чак през 2015 година, но дано разума надделее!

13

123

преди 13 години

То няма нужда да ги вдигат. С такива високи заплати и пенсии сме, откакто ни управлява Той.

12

Емигрант в БГ

преди 13 години

Ще ги вдигнат бе, *** после и кожите ще ви съдерат от данъци, такси, глоби, налози и пр. Та ще ви се приреве - *** късноКойто може още да стяга 2 куфара и през Терминал 1...