11

Лично мнение

преди 12 години

Българина трябва да има висока здравна култура и да си знае правата! Личен пример давам с мен още през бременноста си бях побъркала личния лекар, рових се в закони и правилници, исках всички изследвания, прегледи и изобщо всичко което се отнася за моето здраве и здравето на бебето. Стигали сме до спорове с лекари, но съм била непреклонна. Според мен гаврата на която пациентите сме подложени се отнася до това, че ние просто не си знаем правата.

10

1234

преди 12 години

Не слагайте всички лекари под един знаменател, разбира се има и такива , пред които като идеш те гледат по-скоро като банкомат , а не като болен , но има и съвестни и отговорни лекари . Попадала съм и при едните и при другите . Но след като държавата ги направи ЕТ , какво повече да говорим , те са си тъговци.

9

tulski

преди 12 години

Патриот написа: Бившият ми приятел е лекар, знам ги какви *** са, затова скъсах с него !===================================================Интимни приятели ли сте били ? Може би не те е задоволявал, както трябва и затова си скъсал !

8

Патриот

преди 12 години

*** са бе ! Бившият ми приятел е лекар, знам ги какви *** са, затова скъсах с него !

7

AGORA

преди 12 години

Със сигурност Номер 6 е прав. Благодарете на всички управляващи върхушки до момента за това, че ни накараха да се махнем от БГ и останаха такива "***", които да подлекуват *** като 6. Но нищо- само да се завършат магистралите и ние ще се върнем на тумби, обещаваме ви!

6

Патриот

преди 12 години

Съвременните лекари са *** !Имам един приятел завършил медицина добро момче беше какво му нарпавиха в тва медицинско незнам ,ама излезна пълен нацист и касап!Да не дава Господ някой да опре до тях просто!

5

tulski

преди 12 години

Тези дето плюят лекарите, да не са посмяли повече да стъпят при лекар. Да се лекуват сами.

4

БОЛЕН

преди 12 години

САНКЦИЯТА ДА Е НАЙ-ТЕЖКАТА - УСТНА ЗАБЕЛЕЖКА, И ДА НЕ ИСКА РУШВЕТ ДО УТРЕ НА ОБЯД!!!

3

Цветан Цветанов

преди 12 години

Нали ви казвах аз, че лекарите са убийци?

2

Анонимен

преди 12 години

Негодуваме срещу лекарите, но истината е, че в блатото не виреят рози. Всички ние сме в дълбоко блато и каквато ни е икономиката каквито са ни манталитета, националното самочувствие и всичко останало, такива ще са ни и медицивските грижи - полукомпетентни, окаяни.

1

....?

преди 12 години

.....санкцията е ....леко издърпване на ухото ,...на снимка!