103

до 102

преди 13 години

Искаш да кажеш, че продавачките работят по 7 дни в магазини като "Европа" например!7 дни по 24 часа!!!Това ли се опитваш да кажеш!?!?

102

Апостол Войвода

преди 13 години

Българите сме били, сме и ще бъдем! Виж за вас не е много сигурно - особено в Беломорска Тракия, Егейска Македония, Самотраки и Тасос!

101

до 101

преди 13 години

Ако не знаеш да ти кажа:Има закон в Гърция, който не позволява на банкатамайка да декапитализира клона си!Направено е сцел да се осигури доверие в клоновете в чужбина!Като следствие много гърци са прехвърлили депозитите си в клоновете в чужбина!ф Включително и в Бг.!Провери, ако имаш подзнати в банковите среди!

100

Анонимен

преди 13 години

На Банкерски Език казва прекалено Голям длъжник за да го оставят да фалира. Гърците го знаят това ще продължат с Наглите си стачки за 15заплати.

99

до 94

преди 13 години

Моля? Какви смени бе, всичките продавачки работят всеки божи ден! Явно живееш в някое село, където дори и магазин няма, а синът ти не работи в Австрия, а бере лимони в Португалия...

98

...

преди 13 години

Абе не знам ами си мисля, че каквото и да стане с ромеите, ние тука в БГ ще го поемен наравно с тях, в някой случи може и по-навътре, не за друго ами защото половината банки в БГ са гръчки!

97

до 92

преди 13 години

Чакай!Заемодателя още не е казал думата си!Нали четеш, че в Германия, ако Меркел се съгласи на преструктуриране на гръцкия дълг , ще бъде издухана!Вероятно в Германия и Франция ще дойдат националисти на власт, а немците вече намекнаха, че нямат нищо против , като компенсация да получат Акропола и някой и друг гръцки остров!Ще видим!Не мисли германците и въобще европейците за балами!

96

Фалитът на Гърция

преди 13 години

ще даде едно ново начало , не за Европа , а за света .

95

Анонимен

преди 13 години

квото и да приказват и успокояват, решението за всеки грък е едно, продават квото имат и обръщат всичко в конвертируем кеш/злато/др, и се окопават за тежка зима, баш в най-големия студ пазаруват квото могат и отново чакат да запролети. От това ще се възползват и кредиторите им, само така могат по-бързо да си върнат парите. Макар че в големата икономика никой не бърза да си върне парите, по-убаво от тва некой да има да ти дава пари нема, па бил той и временно фалирал ...

94

hristov

преди 13 години

Аз от известно време живея на територията на Великобритания.Направил съм си един извод-средностатистическия българин живее по-свободно от средностатистическия великобританец.Имаме един малък проблем-не вярваме на държавата си,заради което почти не плащаме данъци.Ако това се промени малко отмалко и здравната и образователната ни система влезат в крак,по-добро място за живеене от БГ няма да има.Това е ***,но осъзнат от мен факт.

93

GRAFITOS

преди 13 години

Voulgaros nami mini...PAN HELLENIC ENOSIS...AIMOS=ELLASASIA MINOR=ELLAS

92

bg

преди 13 години

като чуя Гърция,се сещам за стотиците българи,които са буквално роби там..шефовете им взима документите и така просто нямат избор..;x затова по-добре си стойте в бг и се опитайте да промените нещо тук !!!

91

2121 до 90

преди 13 години

Разсмя ме!Ами "драги мой" нали има смени бе!Тука да не би като работят някой магазини 24 ч. седем дни в седмицата, едни същи продавачки да дежурят!Неее , просто повече не разчитай на дискусия по темата с мен!

90

Анонимен

преди 13 години

От толкова протести не остана време за работ май

89

Анонимен

преди 13 години

НАЙ-ДОБРЕ ГЪРЦИЯ ДА ФАЛИРА. Колкото по-бърже толкова по добре. Гръцкия Народ ще продължи да извива ръцете на Европа, а съответно и на нас българите защото лева е вързан към еврото. Гръцкия Народ много добре знае че финасовите пазари са скачени съдове. Такава наглост длъжника да изнудва заемодателя е безпрецентна.

88

елиноебател

преди 13 години

Гърците са измислили секса, а римляните са го усъвършенствали включили в него и жените!Много гръцки младежи първо опитват мъжката любов, а чак след това женската!

87

Анонимен

преди 13 години

В Австрия драги мои е забранено да работят магазините в събота и неделя, защото така не се случва една продавачка да работи цяла седмица, че и през почивните дни!

86

Пицата на слайд

преди 13 години

Извънредно елементарен анализ в "дянковско-пицов-презентационен" стил на проблема с фалита на Гърция. Някакви картинки за *** и кратки глупави коментарчета, които са напълно лишени от разумна икономическа мисъл. Гърция е фалирала в миналото, има опит с фалитите и в света. За гърците е по-добре Гърция да фалира. Така парите остават при тях, те не ги връщат, а в бъдеще ще има програма за стабилност на икономиката. Възможен е и борд като нашия - временно с цел поддържане на стабилизацията

85

хахаха

преди 13 години

Е, българите са добре нали си вложиха боновите книжки и сега почиват по островите и лапат $$$$ от акциите на дружествата.Който си е вложил боновата книжка е рахат сега...

84

MegaAlexandros

преди 13 години

Даже Бойко Борисов го каза тази сутрин- на Гърция поне има кой да и помогне ако фалира, докато на България няма.....Предполагам още помните 91,92 и 93 година- нямаше спасителни планове за милиарди, нямаше спешни срещи..стояха си българите без ток и се редяха *** опашки с купони, докато в Гърция това просто не може да се случи....Когато мечката е в двора на комшията, то трябва скоро да я очакваш в своя двор, а вие се радвате???