21

Yo

преди 13 години

Вие с тва парно ме върнахте в каменната ера.Не си ли е климатичето да блъска

20

comunist

преди 13 години

daje i nad 100 lv/mesec

19

comunist

преди 13 години

kakvi 458.77??? Ti luda li si?Az plashtam za dvustaino po 100 na mesec i sled izravniavane okolo 400 doplashtam -> obshto : 1300 lv. za sezon za otoplenie s parno - Vzmete se skriite vsichkite Tehem i Toplifikacia.

18

aNONIMI

преди 13 години

За четиристайно жилище, което е 80 кв се плаща средно 130 лв. парно на месец. ако всеки месец работи парното във всички стаи на 3.Най -висока сметка в пиковете месеци, когато топлоподаването е било силно увеличено и парното е работило на 3 във всички стаи 190 лв.Най - ниска сметка, когато всичко е изключено, между нула и едно е 62- 65 лв месечно. когато топлоподаването е било по- ниско. Така, че това е невъзможно за двустайно да е толкова.В тристайно жилище когато радиатрорите са откачени 120лв

17

Анонимен

преди 13 години

Около топлофикация са навързани доста частни фирми , които си взимат своето от всеки без значение ползваш или не.

16

miga4a

преди 13 години

shibania matr`ial oshte e mlekonadoen ,.......

15

riot

преди 13 години

Трима души сме от които двама работим, с общи доходи 900 лева... и вечер парното работи само където спим а не в целия апартамент.

14

bebok

преди 13 години

Руснаците може да има най-лютата зима и най-доброто отопление, но също така имат нефт и прпроден газ в изобилие, а ние като нямаме ще си плащаме колкото е необходимо за лукса да ни е топлона дупето когато навън е минус 1С

13

до 10

преди 13 години

А колко ти е заплатата? И моята да беше над 2000 лева нямаше да имам проблем! Но аз с 800 лева гледам 3-*** души и плащам по 1600 на година!

12

майната ви

преди 13 години

НЕ плащам прогнозни сметки!!!!!!!!!!!!! За 2 радиатора - 320 лв. на месец...СТИГА ГРАБЕЖИ!!!!!!!!!!!

11

Анонимен

преди 13 години

В Русия хората плащат по 15 долара за парно в най-студените месеци на зимата! Там навсякъде е топло! Съжаляваме ги, че зимата им е 8 месеца, 5 от които темепературата не се качва над нулата, ама поне им е топло! Нищо, че са ушулени като нас, но поне не мръзнат!

10

riot

преди 13 години

При мен нямам проблеми с отоплението, всичко опира до това как ще си направиш сметката и колко студено ти е всъщност. Цената обявена от "Топлофикация" е нищо в сравнение с това ако се отопляваш самостоятелно!

9

anonimen

преди 13 години

v momenta to4no za tva mrankat da vdigat toka 6toto klientite na toplofikaciq namalqt

8

Дърва

преди 13 години

Аз си продадох панелката и с парите си купих къща на Панчарево. ист въздух, няма шум, сутрин за 15 минути съм на метрото в Младост и от там за 15 минути съм на работа в центъра. Отоплението ни е локално парно на дърва и въглища. За целия сезон сме похарчили 300лв и остана за следващата зима. *** продължават да плащат на ТЕЦ в мръсотията и панелките.

7

Салахадин

преди 13 години

Те хората 300 лв. заплата със зор връзват.Тия някакви 400-500 като даденост на сметка си го плещят.За това се трупат дългове , и за това фалитът е неизбежен!!Един не се намери комшия на Вальо Топлото да му разкърти физиономията.Сред вас се разхожда крадеца, а вие мрънкате!!Обесете го на едно дърво бе,какво чакате?

6

Хехе

преди 13 години

Е точно заради тия лъжливи статистики и заради още по- лъжливите сметки , целия вход си спря парното! Тая сметка е месечна за двустаен ако се отоплява по тройка!Изобщо парното е една от най- големите възможности за кражби ,както от съседите ,така и от самата Топлофикация. За последната Закони няма!!!

5

Анонимен

преди 13 години

Парното топли най-добре от всичко, панелните жилища без парно ще са като пещери. Помня, че преди 2000г., когато сложиха топломерите, всичко беше ОК, нямаше никакви проблеми с плащането на парно. Сложиха ли топломерите- ВЕЧЕ НЕ СЕ ИЗДЪРЖА!

4

МОШЕННИЦИ!

преди 13 години

за 1 ,есец само за 1 радиатор, който го пусках само през ноща + топла вода за 1 човек = 65лв.Така, че незнам за какво отопление на двустаем може да става въпрос...сигурно се шегуват :)

3

оффф

преди 13 години

Страх ме е да си помисля даже какво ще ми пратят тези!

2

НЕ ЛЪЖЕТЕ!

преди 13 години

За целият сезон за тристайно изолирано панелно жилище, като в кухнята парното не е пускано нито веднъж, съм платил 1631,94 лева, а като се има предвид, че денем парното работи само в стаята на детето и то на 3, а в хола само вечер го пускаме на 3, а в спалнята на 2 го пускаме като се приберем от работа и така до сутринта! Лъжете!