1382

наблюдател

преди 13 години

Защо свързвате Съветската армия с изкуството?Очевидно делото е на талантливи млади хора,които не са имали за идея да навредят исторически на нашите благодарни чуства.Бъде снеизходителни и продължете напред.

1381

dd

преди 13 години

прилича ми на клозета, с който сравниха България в Брюксел значи там може да ни сравняват с какво ли не, обаче тука - не. не че съм ЗА орезиляването на паметниците, те си носят своята епоха. Иначе като премахнем всички паметници, ще заприличаме на древните египтяни, които, след като новия фараон се възкачи на трона, робите му са издялквали с длета ликовете на предходния фараон. А защо Софийска община не потърси вандалите, откраднали толкова паметници от всички градини ? щото са роми ?

1380

от автора на 1480

преди 13 години

И като почнете за "фашизЪмот" да бабрете... К'во ви разбират главите от фашизъм на вас? :D Да, фашист съм, щото искам в родината ми да няма подхора, които да я съсипват редом с проститутките в "Народноту събраний". Да визирам ли? Ще визирам - анадолски *** (турци, демек) и обикновени *** НЕ трябва да има. Доган и цялата подчовешка ***, която дърпа конците на управлението от 22 години, трябва да бъдат бавно и мъчително изтезавани, докато не дадат фира.Това е.

1379

от автора на 1480

преди 13 години

Що ми триете псувните? :D Да ви запитам аз, в един момент... Имате ли идея колко от съдържанието и смисъла сте премахнали с изтриването на псувните? :) Дайте малко "свобода на словото" де! Или викате: "Файда... То такова в БеГе не расте."? ;)

1378

Анонимен

преди 13 години

Съветската армия е велика,както и Руския народ.

1377

ФАШИСТ

преди 13 години

останахме само ние :))) ще си спорим д 3 та световна и победителят ще е цивилизацията ! :)

1376

Шоп

преди 13 години

Надявам се да пуснат календари с боядисания паметник, много беше готин.

1375

ФАШИСТ

преди 13 години

до ДОГАДКА- звучи ми заучено и "КЛИШЕ " по комунистически :)))))))

1374

Анонимен

преди 13 години

Орезиляването на паметника на Съветската армия е поръчково от определени политически среди. Всички грамотни хора знаят, че утре е 70 годишнината от нападението на Фашистка Германия над Русия. И авторката ако принадлежи на поколението, което е чело само комикси да не се излага публично. Поклон пред всички загинали и борили се в борбата срещу нацизма.

1373

Догадка

преди 13 години

Може би Супермен е заминал за Виена, Берлин, където паметниците къде, къде са по-благодатни от този в София. А защо не и в Рим, за да изрисува Колизеума, погубил в гладиаторските битки хиляди хора. А иначе общо взето - нищо ново. Слабостта българска - лесно да тръгваме след силните на деня, но и много лесно да ги изоставяме тържествува и сега. Тежко и горко на сегашните ни и бъдещи приятели, защото "в името на изкуството" или нещичко друго няма вечно приятелство, има само келипир. До сега го разбраха вече и германците и руснаците. Кой ли е следващият?

1372

ФАШИСТ

преди 13 години

ФАШИЗМА Е НАЦИОНАЛНА ГОРДОСТ НА ВСЕКИ НАРОД !!! ПЛАЗМОДИИТЕ СА КОМУНИСТИ !!!

1371

герберски призив

преди 13 години

Не рисувайте върху паметниците,а хващайте сопите и марш след овцете.Работни места колкото щеш.

1370

победа

преди 13 години

Помнете 9.Май.1945г-фашагите да се върнат там от къдете изпълзяха-клоаката на историята....!!! Никога фашизъм!!!

1369

Анонимен

преди 13 години

Паметник се вдига на загинал или починал човек, тук нямаме загинал нито един съветски войник. Това е идеологически символ на изминала епоха и трябва да се демонтира.

1368

Анонимен

преди 13 години

И всички, познати и непонати, се усмихваха един на друг и с неподправен възторг коментираха: Браво, евала на пичовете!. Коментариите са излишни, пичове! Да му е.а мамата, ако не етака!

1367

БГ за шибане!!!

преди 13 години

1,Турци2, Руснаци3, ЕС всички ви ***! значи има за какво)))после боядисвате паметници на ЕС)))) нали трябва на има морален ВРАГ!

1366

до 111

преди 13 години

"***" ще викаш на нея, *** византийски! Ако не сме били ние преди 1300 години, вашата мизерия нямаше да я има. И благодарение на нас имате земите северно от Солун в днешно време. По време на Междусъюзническата война сме премазали цялата ваша армия с 1 полк. Щото сте предателски изчадния долни, заедно с братята ви сърби.Преди да пишеш византийски глупости, прочети малко история и не изопачавай фактите.

1365

Шоп

преди 13 години

Какви простотии говориш, парадоксална грешка... Хората си бяха наясно, че са под чуждо робство ама какво, да седнат да *** ли? Просто си живуркаха и ги псуваха зад гърба или на маса след няколко ракии. Иначе щяха да имат проблеми с милицията.

1364

Анонимен

преди 13 години

Чета вашите коментари и се очудвам много. Превърнахте темата в спор за комунизма и го оплюхте. А нашите родители, които са живели и градили живота си, дома си, гледали децата си - нима са живели в една парадоксална грешка?! Единствено вярно е, че проблема се корени в културата и ценностната ни система. Но само да се възмущаваме и да пишем коментари няма да промени това. На думи всички сме много силни, а на дела - рисуваме върху паметници.

1363

1473

преди 13 години

На негово място се очаква ....твоят да бъде направен!Не е ли страхотно?