732

ШОП

преди 13 години

Аре глейте си собствените *** и оставете другите.Който *** редовно, няма време да се занимава с антигейска пропаганда.Дразнят се само разни "хетеросексуални", дето ги огрява един път в годината и точно тогава не могат да го дигнат.

731

Мразя педалите

преди 13 години

Шестват за як бой, за як пердах и за мнооого тояги и камшици! За това шестват! Права ли - само тупаник на тия изверги! Да ходят в психиатрията да се полукеват, а не да показват гадно болестта си!

730

Мен

преди 13 години

до 740: ...то любвта я измислиха комунистите за да не си плащат за секс, а там какво ще "хвърчи" - въпрос на ориентация /гей е състояние на душата, а ****раст - на г.за/

729

Анонимен

преди 13 години

Дреме ми за п****асите. Цялата държава е една голяма ***.

728

Парцуца

преди 13 години

Дайте снимки от това как са еб*ли СерГей Димитрович днеска на парада....сигурен съм, че не е пропуснал да отиде.

727

miim

преди 13 години

do 742 otidi na gei parada i se nadypi

726

Анонимен

преди 13 години

Да бъдем реалисти - гейовете са ***!

725

blackradio

преди 13 години

ПЦИХОЛОГ ти си пълно психо. Аз, а и другите, които споменаваш нямаме проблеми с хомосексуалните понеже разбираш ли е естествено и твърде елементарно да го проумееш - просто нямаме контакти с тях. Елементарно Уотсън. Не се дължи на нищо свръхестествено или на някакво модерно мислене. Просто се игнорират от нормалните хора по някакъв начин.

724

Анонимен

преди 13 години

наглите *** са за вторични суровини.

723

Анонимен

преди 13 години

Стига с това нахалсво! В случая съм съгласен да ги маризят защото каквото и да си говорим те са болни и трябва да бъдат лекувани! А щом не искат да ги излекуват от п****аслъка да си седят по домовете и да правят каквото си искат... НО по улиците да няма такива извращения!

722

до 748

преди 13 години

Психо... и тебе май те плющят отзад ?

721

до психолог)

преди 13 години

Психо(лог) трябва да ти (се отнеме дипломата!!!

720

ko40 фон село

преди 13 години

значи утивъм у англия и понеже съм човешко същество и по разни директиви имам права и задължения.имам право да плуща отзад и те мен, НО нямам право на работа, нещо много не ми излиза сметката с тия права. излиза че имам правото да умра от глад, но сексуално сит или май някой пак си прави бизнеса с тоя парад

719

ПСИХОЛОГ

преди 13 години

Много социологически проучвания показват че хетеросексуалните мъже нямат никакви проблеми с хомосексуалните мъже. Тези които се нахвърлят срещу гейовете обикновено крият собствен проблем. Или самите те се борят със сексуалната си ориентация или имат много провалени връзки в резултат на малък или нефункционален полов орган.

718

до 746

преди 13 години

Ти се моли България да се *** ,това е по-малкото зло ! Виждаш българизацията до къде води ,до гей паради ! А на оня дето пита :как пък не взехме нещо хубаво от запада ,а само лошото , ще му кажа ще лошото се осъществява по-лесно и без усилия , а за хубавото трябва труд !

717

Анонимен

преди 13 години

Митигът против ''парада'' на *** беше забранен.Против *** на България - също беше забранен.

716

Анонимен

преди 13 години

Какъв е смисъла на този парад?''Парад'' като едно времешните манифестации - изкуствена работа.

715

за запада и нас

преди 13 години

..Как пък не взехме нищо хубаво от запада ами все най-извратеното и долното ...

714

нямам нищо против

преди 13 години

обратните ,всеки знае себе си и си живее своя живот , но с тези паради започнаха да стават банални ,дори започнах да ги мразя заради наглостта им! Как може в днешно време да твърдиш най-нагло ,че си преследван от закона ,че някой някъде те тормози и едва ли не те спукват от бой,че си обратен!Ей това най-много ме дразни при обратните !Ами аз и моите приятели знаете ли колко гейове познаваме ,нито веднъж не сме ги обидили ,нито сме станали да ги бием!Каква е тази наглост?!

713

една

преди 13 години

Това хомо-то значи, че нещо в природата ти е сбъркано. ОК - ти не си виновен. Ми и на мене ми е сбъркан организма - имам перманентен запек. Моля някой да ми каже къде и на кой парад да си търся правата, щото по ТВ -то дават само реклами за диария ??!