32

Иванчо Педераса

преди 13 години

Предлагам и др. Станишев, заедно с цялата си партия да се включат в нашия парад. И тогава ще е истински парад! Едно време какви паради имаше - комунист до комуниста, а сега: *** - гей - социалист!

31

Веселин

преди 13 години

Това е защото сме големи ТОЛЕРАСТИ! Защо в Сърбия не си направят пак парад а?

30

Анонимен

преди 13 години

Да парадираш с това че трътката ти е разпрана е отвратително и буди гнус у всеки !!

29

електорат

преди 13 години

ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ И ДЕПУТАТИ ДА СА В ПЪРВИТЕ РЕДИЦИ. ЦЕЦО ЩЕ ГИ ОХРАНЯВА , А МОМЧЕТАТА МУ ЩЕ СА С БУХАЛКИ ,НЯКОИ ОТ ТЯХ КОЖЕНИ- АКО ЗАКЪСА НЯКОЙ ДА МУ ПОМОГНАТ!!!

28

FOCK You VERY MUCH

преди 13 години

не щете да гледат децата ви гейове по улиците , а? а да се бодат с наркотици ви е все тая ? Ако наркозавизимите направят парад пак ли ще ги анатемосате ?Вие за едно увеличение на горивото не се стреснахте , всъщност , а сега сте мнооого големи пуритани. Без-смислени същества сте

27

еее писна ми

преди 13 години

нямат си друга работа! гей паради ще правят ... такива неща се случват, а тия ще се правят на клоуни. НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА СЕКСУАЛНАТА ВИ ОРИЕНТАЦИЯ! ОБИЧАЙТЕ СИ СЕ, ЦЕЛУВАЙТЕ СИ СЕ, ПРАВЕТЕ КВОТО СИ ЩЕТЕ, НО СПРЕТЕ С ДОСАДНИТЕ ОПИТИ ЗА ПРИВЛИЧАНЕ НА ВНИМАНИЕ! СМЕШНО И ЖАЛКО Е!Да не говорим, че един интелигентен човек, бил той и гей, няма да тръгне да се занимава с това да се прави на клоун по улиците.

26

до 25

преди 13 години

Ние не ги тачим бисексуалистите. Такива извратености не обичаме. Аз не съм толерантен за такива неща. Не искам детето ми да гледа *** по площадите! НЕ!

25

до 21

преди 13 години

И кво излиза то по смешните ти разсъждения?? Че за да се посетят в болницата е нужно да ходят на парад!! ХАХАХ.. Содом и Гомор стана тя в БГ, не се чудете сетне Господ що ни наказва!

24

до 22

преди 13 години

Ами ако е бисексуална двойката и е имало предишен брак? Замисляй се преди да нареждаш мооооля!

23

о.о

преди 13 години

без страх от побой... Ние парадираме 365 дни в годината... А иначе всеки има право да обича без значение от пола. Ето за това сме на такъв хал, като държава. Защото народа ни е озлобен и без грам толерантност спрямо различните.

22

Анонимен

преди 13 години

Ремонт на амбрияжи.Греста от нас,зад.ците от вас.Калиброване.

21

до 21

преди 13 години

Е как ще имат дете бе, ти наред ли си?!?! Как ще имат дете двама обратни?!?!

20

o.O

преди 13 години

Изобщо не се замисляте за какво точно е този парад... Не знам до колко някой си дава сметка, че при една гей двойка (говоря жени и мъже), ако не дай си Боже нещо се случи с 1та половинка, другата не може да го/я посети в болницата, защото не е роднина? Или ако имат дете и биологичната майка/баща почине и няма други живи роднини детето отива в дом, защото половинката няма права? Ето за това се борят! Ние хетеросексуалните можем да се ловим за ръце и да се целуваме на публични места без страх от п

19

31051

преди 13 години

Явно за да си част от модерният евросъюз, трябва да си мазен гей! !!

18

Анонимен

преди 13 години

хем искат да са равни с нас хем се оотличават с някакви паради -Ние да не би да имаме хетеропарад ?

17

venco

преди 13 години

vsi4ko drugo se otmenq zaradi traura samo geiovete ne .

16

до 13

преди 13 години

Абе "европеецо" обратен, ако това са му на Евросъюза ценостите, то да му пикам на ценостите!!! Разни чички де се заплождат с други чички, това ли са ценостите, ЕПА НЕ ГИ ЩЕМ!! МЕРСИ, "европеецо обратен"

15

д-р Хаус

преди 13 години

- Защо гейовете излизат на парад! - Искат да им признаят правото! - Какво право! - Правото да правят секс със съшия пол! - Че някой забранява ли им! - Ми не. - Ми що тогава блокират кръстовищата и пречат на движението? - Ми щот са ***!

14

Анонимен

преди 13 години

а покрай джамията ще мине ли гей-манифестацията? и да си носят килимчета, за съответната поза!

13

Анонимен

преди 13 години

на ***.ала дори и дете да му направят си остава хомо !!!!