44

Анонимен

преди 12 години

10 см разбирачо ти в кой свят живееш

43

Анонимен

преди 12 години

Ние се разтърчаваме винаги след като се обърне каруцата, каква ирония в случая, поговорката си пасва буквално. Ама погледнете какво става всеки път след подобни трагедии, като вземат да ровят и безумие до безумие. То какво ли е наред, фирмата в несъстоятелност,собственика съден,документите неизправни,прегледа фиктивен,автобуса таралясник, то какво е наред изобщо, лелеле

42

Анонимен

преди 12 години

стига говорихте глупости , който не е в бранша той не знае какво е , аман от разбирачи ,

41

Iwan

преди 12 години

Интересна работа, какво ли не се проверява, обаче никой не обръща внимание на един простичък факт, една от гумите е имала близо 10 см прорез, като човек който доса пътува по пътищата съм виждал сериозни пътни неравности по мостове със стърчаща арматура в т.ч. и на магистрала Трякия точно в този район при надлеза на пътя "Пловдив-Карлово" защо никой в т.ч. и журналистите не минат ей така обстойно да заснемат района.

40

Анонимен

преди 12 години

така и трябва , шофьор съм от 5 години , техниката е стара , специално автобуса който карам е ток и жици оБаче е на 24 години

39

da

преди 12 години

След дъжд качулка. Трябваше ли да се стига до такава трагедия, че да се обърне внимание на крещящо очевидното? Уволнявайте, назначавайте, и въобще квото искате правете, но човешките животи няма да се върнат. Нека почиват мир поминалите се!

38

Анонимен

преди 12 години

Ето това е вече действие. Затова никога повече за *** като СерГЕЙ. Ще гласувам за ГЕРБ

37

артемида

преди 12 години

Друг вариант е да попитате Швейцария, Дания, Швеция или Норвегия защо при тях не се случват такива неща и как се се справили те с проблема. Ще ви отговорят и вие само ще трябва да го приложите. Не виждам нищо сложно. Защо не го правите? А в Америка някои от щатите даже ще ви посъветват да върнете смъртното наказание като НАЗИДАНИЕ за всички, които не спазват правилата.

36

артемида

преди 12 години

Тези неща се предприемат ПРЕДИ да се счупи стомната, а не след като се е счупила. Щом не сте неспособни да мислите и предвиждате, мога да ви стана съветник. Готова съм да ви помогна да мислите.

35

не само българина

преди 12 години

до 34 коментар, доганчо какъв е?

34

абе българина

преди 12 години

за пари с дявола ортак става ! Полсе некоректните превозвачи били виновни ?! Как може да се допуска некоректен превозвач , кой го е допуснал ? Всичко тежи на съвестта на българина , а не на турци или китайци !

33

гррр

преди 12 години

Не ги жалете ръководството, "уволнението" им ще бъде преназначение на друга службица, може и за повече пари. Няма човек излязал от държавната администарация насила, само ако сам реши да си тръгне тогава.

32

Анонимен

преди 12 години

Тия хора имат семейства бе защо ги уволнявате. Какво са виновни те ако някой си шофьор е задрямал!

31

Калин

преди 12 години

ШЕФА НА ДАИ ВАРНА ЛИ .. ГОЦЕ? ОНЯ МУСТАКАТИЯ .. ЧЕ ТОЙ СЪЩИЯ ЛИЦЕМЕР :)

30

Анонимен

преди 12 години

А че магистралата ни прилича на полигон за танкове май не е от голямо значение за отговорните другари. Нали лапат парите от данъци и винетки дреме им че плебеите се избиват по пътищата.

29

гоце

преди 12 години

Направете проверка на ДАИ Варна най-големите мафиоти са тук.Питайте ги за Модзила фирмата фантом през която минават 90% от такситата във Варна и която по случайност е на Панайотов-шефа на ДАИ.Негов слуга е Жоро от Трафик 07.Ако ме чува някой замесен е един даиджия на име Юри.Това е организация с огромен капитал източваща хазната

28

Анонимен

преди 12 години

Московски или Марсиянски---опитвам се да гадая,дали не е паднал от Марс

27

nypko

преди 12 години

Да разследват защо най-удобните часове бяха за Ентуртранс!

26

Анонимен

преди 12 години

ДОБРО УТРО Г-Н МОСКВА.ИНТЕРЕСНО ОЩЕ КОЛКО НЕЩА НЕЗНАЕТЕ.

25

НАХАЛНИЦИ

преди 12 години

Винека за една година 70 лв за 1месец 25лв --- колко трябва да мразиш собствения си народ за да сьздаваш такива правила ? то и другото им е такова де ...