178

Lehr

преди 12 години

Що се отнася до евреите - е те тия, без да са си мръднали пръста, се оказаха победители във войната.Еврейската конспирация е абсовютна истина, но тя важи за корумпирани политици, каквито са сегашните в България. Те работят с пари, ама хич не са щедри. Като купиш премиер, едно вице-дянка и един външен министър - останалите ряпа яли.Америка, обаче, е единствената страна, възползвала се от евреите, макар и за сметка на много други народи, буквално дадени на евреите за да смучат кръв.

177

някой

преди 12 години

Добре де, щом статията е плоска, да добавя и аз нещо.Освен тези заводи, лично Чърчил създава свръхтайната организация Special Operations Executive [SOE]. Тяхната задача до голяма степен прилича на тази на нашите и други партизани - да извършват всякакви саботажни действия в тила на врага. Разликата обаче е там, че когато имаш официалната подкрепа на правителството и лично на Чърчил, не се пестят средства, обучение, тренировки, оръжие и оборудване. Чърчил създава цяла академия за диверсанти!

176

Lehr

преди 12 години

Статията е плоска, "жени под 50 г." сглобявали пушки и т.н.В резюме моето мнение за коментарите:Русия, или Съветския съюз не печели войната само с числено превъзходство. Не забравяйте - в такава критична и дълго продължила война важи (за съжаление) правилото - по-силният печели.Хитлер лично, а и близкото му обкръжение, са допуснали фатални грешки, най-важната е подценяването на Русия и липсата на адекватни знания за нея.Въпрос, на който нямам отговор, е защо белогвардейците не успяха???

175

до170

преди 12 години

Много си далеч от истината,ако германците не бяха пуснали вторият фронт/Англия ,Америка,Австралия и ред др./Считай ,че руснаците бяха направили социализъм във Франция ,Белгия,Холандия и др.Те започват войната с коне а е завършват с най добрите и най много оръжия,Т34, Ла5,Ил2.След войната руснаците имат само една агресия Афганистан,а американците 170,

174

Анонимен

преди 12 години

Четейки ежедневните новини в БГ, понякога ми се ще нашите съюзници в две войни да ги бяха спечелили!! Може би много от нещата и безумията в нашата мила родина нямаше да се случват!!

173

някой

преди 12 години

До: аз_скелетаБе не знам дали само от евреи е правена Уикипедията, но със сигурност знам, че не е правена от македонци, щом в раздела на македонски език не пише, че Самуил е македонски цар, както би трябвало да се очаква!!!

172

Chikatilo

преди 12 години

171....същото стана и с Радко Младич ли как се казваше...трябваше медал да са му дали и да е национален техен герой, те го съдят ?! Защо защото е защитил народа си от онази мюсюлманска напаст която завладява наред ли?

171

Dumb BG

преди 12 години

Тъпите американски бози удариха Милошевич по кратуната. А той бе обикновен човек и много страда. Много страда и украинеца Станишев, страда и сега. Много страдат и талибаните, фърчат ***. BG-войската гледа и ръкопляска на купона...

170

Анонимен

преди 12 години

Съветските филми за 2-та световна война бяха пълни с лъжи и е съвсем естествено хората да предпочитат американски буламачи пред досадните филмчета с измислени герои от типа на "Те се сражаваха за родината". Лъжите и фалшификациите в тези филми бяха толкова много че съветските филми се възприемаха като нискокачествено фентъзи.

169

до 166

преди 12 години

Ей пикльовци, даже войници не ходите вече. За вас войната е разни *** американски бози. От войната печелят мошениците , но е неописуемо страдание за обикновените хора.

168

88

преди 12 години

Няма да отварям очите на ***. Ще задам само едно въпросче: откъде идва масовата информация за Хитлер и WWll ? от учебници и филми /щото книги никой не чете/. е, учебниците в Бг бяха писани от комунисти, а филмите за войната се правят предимно от евреи. комунисти и евреи - основните врагове на Хитлер. сами си направете сметката доколко е обективна информацията.

167

Dumb BG

преди 12 години

Един форум на BG-хитлеристи, *** като ***... Вермахт на баба ти хурката, тоя дори не усеща коя година сме... Абе нямате ли психиатри в BG? Там в панелките мозъка ви заплашително намалява...

166

Анонимен

преди 12 години

В България трябва да има паметници на Wehrmacht-а, а не на Червената армия.

165

ЧЕХЪЛЧЕ

преди 12 години

Допълвам Иво-65: Кашел Мардохай Леви ! *** !

164

Dumb BG

преди 12 години

До господин хитлерист No.124- чичо ти Хитлер също така мислеше и яде боя.Имаш ли 500 евро да идеш до Америка и я видиш колко е слаба и колко е велика въшливата ти Германия? Аман от коне с капациИ се огледай колко немска техника имаме в USA, ***,май японската е повече...

163

Анонимен

преди 12 години

сме6ници са англи4аните

162

До Узиел Гал

преди 12 години

Никога не спори с ***, щото ще те завлече на наговото ниво, а там той е с опит и ще те победи!!!Спирам да се занимавам с тебе, простия си е ***, акъл не може да му влееш!!!

161

аз_скелета

преди 12 години

до 155нали се сещаш 4е в уикипедията не е задължително да е вярна информацията. Не бих се у4удил ако и тя е създадена от евреи.

160

Анонимен

преди 12 години

Германците са се напикавали от ужас като чуят за Източния фронт, а Западният им е бил за връзкарите. Защо тогава ще спориме?Каквото и да е "помагала" Америка на СССР е било плащано предварително със злато и диаманти, моля прочетете си.Прочете и за конвой PQ 17 през Северно море, който САЩ са трябвало да охраняват ,но не са го правили, точно защото им е било платено предварително. Винаги са били ***.

159

Анонимен

преди 12 години

Количеството надделява над качеството-така е било през ВСВ,за съжаление така е и сега! Справка-китайските стоки...